• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار نوت بوک با قیمت معقول

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M 1 K 4 1 L

Registered User
لایک‌ها
536
سلام خدمت بچه ها .
یک نوت بوک برای کارهای روزمره نیاز دارم . لطفا مشخصات و عکس های نوت بوک را قرار بدین .
خواهشا قیمت معقول باشه نه قیمت فضایی !

two2mn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

Sadegh lp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش 1 تبلت لبتاب مارک لنوو مدل s10-3t نو نو هم کیبورد هم صفحه لمسی فوق العاده زیبا با پوسته رنگی و کیبورد سفید قیمتم 670 که اگه خاستی 1تخفیف کوچولو میدم دستگاه با نو فرقی نداره حتی 1 خش گارانتیشم چند روز دیگش مونده 10 اینچ هست و چون 1 ایپد خریدم کلی وقته کارایی نداره وهمش باید حواسم به باطریش باشه.سی پی یو اینتل اتم 550 رم 2 گیگ هارد 250 باطریشم 4 سلولیه 3 تا 4 ساعت کار میده که بستگی به کارتون داره.اگه مایل بودید ایمیل کنید تا عکساشا واستون بفرستم.
راستی ویندوز7 اورجینالم روشه.

M 1 K 4 1 L

Registered User
لایک‌ها
536
داداش 1 تبلت لبتاب مارک لنوو مدل s10-3t نو نو هم کیبورد هم صفحه لمسی فوق العاده زیبا با پوسته رنگی و کیبورد سفید قیمتم 670 که اگه خاستی 1تخفیف کوچولو میدم دستگاه با نو فرقی نداره حتی 1 خش گارانتیشم چند روز دیگش مونده 10 اینچ هست و چون 1 ایپد خریدم کلی وقته کارایی نداره وهمش باید حواسم به باطریش باشه.سی پی یو اینتل اتم 550 رم 2 گیگ هارد 250 باطریشم 4 سلولیه 3 تا 4 ساعت کار میده که بستگی به کارتون داره.اگه مایل بودید ایمیل کنید تا عکساشا واستون بفرستم.
راستی ویندوز7 اورجینالم روشه.

داداش من نوت بوک میخام . تبلت به کارم نمیاد . با تشکر از پیشنهاد شما

shervin_aleta

Registered User
لایک‌ها
1
با این رنج قیمت به نظر من برو تو ایسوس سری X44 چیزهای خوبی پیدا میکنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا