• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار نیو آیپد ( New iPad ) در / 16 گیگ / 4G یا WiFi

وضعیت
موضوع بسته شده است.

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
سلام
عنوان مشخصه چی میخوام .
تمییز باشه ، یعنی خیلی تمییز باشه ...
رنگش مهم نیست
فقط 16 گیگ باشه
فرقی نمیکنه وای فای باشه یا 4G / فقط قیمت مناسب باشه .
شرایط هم اول ارسال بعد واریز ، مگر اینکه شناخته شده باشید تو سایت ( از واسط هم میتونیم استفاده کنیم )

منتظرتون هستم
*********************************************************************************************************************************************************************************************

از دوستانی که بنده رو میشناسن تقاضا دارم اگه براشون امکان داره تشریف بیارن و بین بنده و جناب fereydoon1 یا واسطه بشن واسه خرید و یا بنده رو تایید کنن که ایشون یه اطمینان حاصل کنن و با خیال راحت ارسال کنن .
ممنون از همگی .

Last edited:

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
خریدار 100% تائید میشه ، بسیار آدم مطمئن و دوست داشتنی ای هستن....
هر کسی آیپد داره و قصد فروشش هم داره پیشنهاد میکنم با ایشون معامله داشته باشه ، چون علاوه بر انجام معامله یک دوست خوب و دوست داشتنی پیدا میکنه....:cool:

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
خریدار 100% تائید میشه ، بسیار آدم مطمئن و دوست داشتنی ای هستن....
هر کسی آیپد داره و قصد فروشش هم داره پیشنهاد میکنم با ایشون معامله داشته باشه ، چون علاوه بر انجام معامله یک دوست خوب و دوست داشتنی پیدا میکنه....:cool:

ای بابا دیگه خجالتمون نده آرش جان .
با یکی از دوستان در خال مذاکره هستم . منتظر هستم تا چند تن از دوستان بنده رو تایید کنن !!
ببینیم چی میشه .

***********************************************************************************************************************************************
از دوستانی که بنده رو میشناسن تقاضا دارم اگه براشون امکان داره تشریف بیارن و بین بنده و جناب fereydoon1 یا واسطه بشن واسه خرید و یا بنده رو تایید کنن که ایشون یه اطمینان حاصل کنن و با خیال راحت ارسال کنن .
ممنون از همگی .

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا