• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار هدفون/ایرفون پلیر دار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dukenukem2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
از اسم تاپیک مشخصه.

هدفون یا ایرفونی میخوام که پلیر داشته باشه (برای ایپاد میخوام) و از لحاظ قیمتی هم سرش به تنش بیارزه. خیلی گرون نمیخوام ولی.
مارک خاصی مدنظرم نیست. اما سن هیزر و بیتس و آ ک گ برام اولویت دارن.
اکبند یا در حد نو میخوام. اگه خیلی کار کرده یا فرسوده شده نمیخوام . حالا باز اگه کار کرده هم دارین وضعیتشو بگین، اگه ارزش داشت ممکنه بردارم.

با تشکر.:f34r:

monavari

Registered User
لایک‌ها
30
دوست عزیز
احتمالا منظور از پلیر شما ریموت بوده که فکر کنم اشتباه تایپی شده در پست تصحیح بفرمایید
سنهایزر اکبند که در خدمت هستیم
با تشکر

dukenukem2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
البته من جاهای دیگه هم شنیدم که میگن پلیر. حالا اصلا" همون ریموت! چی دارین؟ چه قیمتی هست؟

monavari

Registered User
لایک‌ها
30
البته من جاهای دیگه هم شنیدم که میگن پلیر. حالا اصلا" همون ریموت! چی دارین؟ چه قیمتی هست؟

سلام مجدد
البته جسارت نباشه قصد غلط گیری نداشتم یاداوری بود همین به هر حال خیلی هم فرقی نداره
برای دیدن مدلها از سایت www.sennheiser.com و خرید از تاپیک
http://forum.persiantools.com/t216443.html
استفاده کنید
با تشکر

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا راهتماییت کنم چی بگیری که بیارزه با اون هزینه از میون مدل های ریموت دار ...

dukenukem2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوست عزیز بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا راهتماییت کنم چی بگیری که بیارزه با اون هزینه از میون مدل های ریموت دار ...

با تشکر. اتفاقا میخواستم به شما پی ام بدم، منتها دیشب یادم رفت.
راستش من تهش میخوام تا 100 -110 هزینه کنم. بیشتر از این نه. هر چی کمتر از این بهتر ;)
البته اگه ببینم واقعا میصرفه شاید یه خورده بالاترم دادم.
با تشکر از شما.

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
با تشکر. اتفاقا میخواستم به شما پی ام بدم، منتها دیشب یادم رفت.
راستش من تهش میخوام تا 100 -110 هزینه کنم. بیشتر از این نه. هر چی کمتر از این بهتر ;)
البته اگه ببینم واقعا میصرفه شاید یه خورده بالاترم دادم.
با تشکر از شما.

قبل از گرونی ها من با این بودجه هدفون این ایر با ریموت خود اپل رو پیشنهاد میدادم ... 69 دلار بود تهران هم حدود 110-115 می فروختنش ... الان احتمالا گرون تر شده ... یه Cx300i هم هستش از sennheiser که 120-130 قیمتشه ... اونم جز گزینه های خوبه ... اگه گزینه دیگه ای دیدم بهت میگم ... ولی این تا رو از لحاظ کیفیت قبول دارم ... تو رنج قیمت هم هستن ...

اشوزدنگهه

Registered User
لایک‌ها
386
رو چی میخوای استفاده کنی داداش پلیرت چی هست

dukenukem2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
قبل از گرونی ها من با این بودجه هدفون این ایر با ریموت خود اپل رو پیشنهاد میدادم ... 69 دلار بود تهران هم حدود 110-115 می فروختنش ... الان احتمالا گرون تر شده ... یه Cx300i هم هستش از sennheiser که 120-130 قیمتشه ... اونم جز گزینه های خوبه ... اگه گزینه دیگه ای دیدم بهت میگم ... ولی این تا رو از لحاظ کیفیت قبول دارم ... تو رنج قیمت هم هستن ...

ممنون. ولی به هر حال من برای خرید میخوام. اگه برای فروش چیزی دارید بگید.

رو چی میخوای استفاده کنی داداش پلیرت چی هست

ایپاد تاچ نسل 3

dukenukem2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
کی میگه این بده؟ :D
ولی احتمالا تو قیمتش به توافق نمیرسیم برادر.
من قیمتمو بالا عرض کردم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا