• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار هدیونیت Kenwood 9006

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
Last edited:

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
دنبال مدلهای نایاب میگردی..!! کسی که این مدلهار داره به این راحتی ازش دل نمیکنه..
7013 رو چکارش کردی..؟
9006 سعید تو تی تی داره...فکر کنم بخواد بفروشتش..با این که زودتر از تو بعضیا رزرو کردن قیمت بهتر بدی شایت بهت بفروشتش..

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دنبال مدلهای نایاب میگردی..!! کسی که این مدلهار داره به این راحتی ازش دل نمیکنه..
7013 رو چکارش کردی..؟
9006 سعید تو تی تی داره...فکر کنم بخواد بفروشتش..با این که زودتر از تو بعضیا رزرو کردن قیمت بهتر بدی شایت بهت بفروشتش..

سلام
والا 7013 رو الان رو ماشین دارم .الان سیستمم کامل شده .باید تو این هفته یه سر برم پیش سعید بدم سیستمم را برام یه تنظیم کنه .یه چونه هم اونجا باهاش میزنم .البته عجله ندارم امکان داره تو این سایت هم گیر بیاد .یه زمانی 9006 تو بازار بوده دیگه .یه فروشنده شاید پیدا بشه .
الان با 7013 هم کاملا راضی هستم .مخصوصا امروز که باکسم هم آماده شد و از وحید (Dixel ) گرفتمش .

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
والا 7013 رو الان رو ماشین دارم .الان سیستمم کامل شده .باید تو این هفته یه سر برم پیش سعید بدم سیستمم را برام یه تنظیم کنه .یه چونه هم اونجا باهاش میزنم .البته عجله ندارم امکان داره تو این سایت هم گیر بیاد .یه زمانی 9006 تو بازار بوده دیگه .یه فروشنده شاید پیدا بشه .
الان با 7013 هم کاملا راضی هستم .مخصوصا امروز که باکسم هم آماده شد و از وحید (Dixel ) گرفتمش .

علیک سلام..
مبارک باشه..تنظیم کردن سیستم خیلی مهمه..صدارو زیره رو میکنه..
من خودم قبلا" پخشم پایونر بود باندام کنوود ..همه رو رد کردم و کیفیتی جمع کردم..
سعید بچه گلیه..خوراکش تست کردن قطعات سیستم صوتیه.. پخش 7009 من رو زحمتش خریدش رو سعید کشید و الان ازش راضیم...
باکس قبلیم که پورتت بود رو زحمت طراحیش رو وحید کشیده بود..ولی یدونه سیلد از رو ابعاد کاتالوگ ساختم..از صدای سیلد بیشتر از پورتت خوشم اومد..
فکر نکنم فرق زیادی بین 7013 و 9006 توی صدا باشه..بنظرم خرج زیادی نکنی بهتره..
آمپلی رو خریدی واسه ساب؟؟
اگه نه اون یارو هنوز 5400 رو نفروخته..

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
علیک سلام..
مبارک باشه..تنظیم کردن سیستم خیلی مهمه..صدارو زیره رو میکنه..
من خودم قبلا" پخشم پایونر بود باندام کنوود ..همه رو رد کردم و کیفیتی جمع کردم..
سعید بچه گلیه..خوراکش تست کردن قطعات سیستم صوتیه.. پخش 7009 من رو زحمتش خریدش رو سعید کشید و الان ازش راضیم...
باکس قبلیم که پورتت بود رو زحمت طراحیش رو وحید کشیده بود..ولی یدونه سیلد از رو ابعاد کاتالوگ ساختم..از صدای سیلد بیشتر از پورتت خوشم اومد..
فکر نکنم فرق زیادی بین 7013 و 9006 توی صدا باشه..بنظرم خرج زیادی نکنی بهتره..
آمپلی رو خریدی واسه ساب؟؟
اگه نه اون یارو هنوز 5400 رو نفروخته..

سلام
راستش از سعید اون آمپلی کنوود X1D خودش را خریدم .این آمپلی 5400 هم شاید یکی از دوستان بخواد .برای من قیمت آخرش را بفرستید .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا