• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار وسائل 206

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
1 - دوستان عزیز قصد خرید چراغای پشت 206 دارم . والله چند مدل خودم مد نظر دارم و اسم طرحشونو دقیق نمیدونم . دوستان اگه دارن هر مدلی بزارن با قیمت مناسب شاید معاملمون شد . دوستان چرا غای ساده عقبو دوست ندارم میخام شکیل باشه بخرم .

2 - قصد خرید زنون برا 206 برا مه شکنای زیرو دارم . خواهشا ترانسش ایناشم روش باشه و قیمتتونم منصفانه . کار کرده باشه به بودجه ما هم بخوره که عالیتره . زنونم یه مارک خوب بگین .

Last edited:

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
تشریف ببرید خیابون ملت زنون پایه اچ1 واسه مه شکن 206 خوب بگردید 70 و 75 میتونید مارک HID و یا philips گیر بیارید...
هرکیم گفت این فلان جاسو اون یکی........اصلا گوش نکن همشون چین هستن و همه 6 ماه گارانتی تعویض بپا که همه گرگن...
من چند روز پیش واسه مه شکن 206 رفته بودم...

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
تشریف ببرید خیابون ملت زنون پایه اچ1 واسه مه شکن 206 خوب بگردید 70 و 75 میتونید مارک HID و یا philips گیر بیارید...
هرکیم گفت این فلان جاسو اون یکی........اصلا گوش نکن همشون چین هستن و همه 6 ماه گارانتی تعویض بپا که همه گرگن...

یعنی شما می فرمایید مارک لنزو با مارک HID هیچ تفاوتی نداره دیگه؟
برادر حرفت درسته ولی برای فیلیپس یا بوش یا HID که همشون تقلبی و چینی هستن...

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290

ممنون دوست عزیز خیلی اقایی .

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
یعنی شما می فرمایید مارک لنزو با مارک HID هیچ تفاوتی نداره دیگه؟
برادر حرفت درسته ولی برای فیلیپس یا بوش یا HID که همشون تقلبی و چینی هستن...

داداش تو رنج قیمتی که ما مد نظرمونه بله هیچ فرقی نداره اما وقتی شما بخوای 180 پول بدی بله که باید بری سراغ مارک های دیگه مثلا ما برای یکی از بچه ها یه جفت زنون موتوردار خریدیم 210 تومن کیفیتش هم واقعا خوب بود
بعد من سال 88 یه جفت زنون خریدم جفتی 28 تومن بود اون موقع مارکش زیمنس بود و ار ار میکرد که چینی هست...ولی وقتی بستمش نه تنها 3 سال کار کرد برام بلکه با لنزو برابری کامل داشت از نظر پرتاب نور و...البته به علت ترانس بزرگ بودنش دادمش رفت ولی خوب چیزی بود...

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
داداش تو رنج قیمتی که ما مد نظرمونه بله هیچ فرقی نداره اما وقتی شما بخوای 180 پول بدی بله که باید بری سراغ مارک های دیگه مثلا ما برای یکی از بچه ها یه جفت زنون موتوردار خریدیم 210 تومن کیفیتش هم واقعا خوب بود
بعد من سال 88 یه جفت زنون خریدم جفتی 28 تومن بود اون موقع مارکش زیمنس بود و ار ار میکرد که چینی هست...ولی وقتی بستمش نه تنها 3 سال کار کرد برام بلکه با لنزو برابری کامل داشت از نظر پرتاب نور و...البته به علت ترانس بزرگ بودنش دادمش رفت ولی خوب چیزی بود...

دقیقا نکته توی همینه که توی قیمت های پایین این مارک ها هیچ فرقی ندارن و همشون توی چین تولید میشن و فقط روشون مارک حک میشه...
لنزو موتوردار چندروز پیش از خ ملت آمار گرفتم 220 تومن ترانس کوچیک و واقعا چیز فوق العادی بود...

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
دقیقا نکته توی همینه که توی قیمت های پایین این مارک ها هیچ فرقی ندارن و همشون توی چین تولید میشن و فقط روشون مارک حک میشه...
لنزو موتوردار چندروز پیش از خ ملت آمار گرفتم 220 تومن ترانس کوچیک و واقعا چیز فوق العادی بود...

اره دیگه داداش هرچی پول بدی ماچ میدن بهت دیگه...:D
ولی خوب با همین قیمت کم هم همین چینی ها کار راه اندازه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا