• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار ویدیو پروژکتور مینی

sia.music20

Registered User
لایک‌ها
2
خریدار یکدستگاه ویدیو پروژکتور مینی که قابل اتصال به کامپیوتر باشه هستم.قیمتم زیر 400....

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
یه مدل دارم جیبی هست .
550 ت
میخوای ؟

sia.music20

Registered User
لایک‌ها
2
قيمت يكم بالاست واسم ولي پ خ شد....

ham_bagheri

Registered User
لایک‌ها
331
دوستان عزیز . حواستون به این کاربر باشه . ایشون با ادعای رفاقت و چرب زبونی فقط جنس قالب می کنن ! اونم به قیمت گرون ! یه ست درامز من از ایشون خریدم . به قول خودش درجه یک و عالی ! کمتر از دو ساعت بعد زنگ زدم بهش که پوسته درامز پاره اس ، پایه هاش شکسته اس ، چوبش باد کرده و میارم واست پس بگیر ! ایشون هم قبول کردن و بعدش اس ام اس دادن که پولت رفت و چشم داشتی میدیدی و پولتو خرج کردم و بچه ای و سر صدابرداریم و دروغ های دیگه ! منو 140 هزار تومن روی یه درامز 400 تومنی متضرر کردن !!!! و چه جالب که تو همین بازارچه و لیست کاربران دارای نمره منفی هم اسمشون هست به خاطر فروش کارت صدای معیوب ! خلاصه حواستون به این کاربرا باشه که مثل من متضرر نشوید . با تشکر

Mrx2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان عزیز . حواستون به این کاربر باشه . ایشون با ادعای رفاقت و چرب زبونی فقط جنس قالب می کنن ! اونم به قیمت گرون ! یه ست درامز من از ایشون خریدم . به قول خودش درجه یک و عالی ! کمتر از دو ساعت بعد زنگ زدم بهش که پوسته درامز پاره اس ، پایه هاش شکسته اس ، چوبش باد کرده و میارم واست پس بگیر ! ایشون هم قبول کردن و بعدش اس ام اس دادن که پولت رفت و چشم داشتی میدیدی و پولتو خرج کردم و بچه ای و سر صدابرداریم و دروغ های دیگه ! منو 140 هزار تومن روی یه درامز 400 تومنی متضرر کردن !!!! و چه جالب که تو همین بازارچه و لیست کاربران دارای نمره منفی هم اسمشون هست به خاطر فروش کارت صدای معیوب ! خلاصه حواستون به این کاربرا باشه که مثل من متضرر نشوید . با تشکر

داداش منظورت استارتر تاپیک هست دیگه ؟؟!!

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
مینی ویدئو پروژکتور مناسب جهت استفاده در منزل برای مشاهده فیلم ، تلویزیون ، عکس ، سرگرمی و ...
خرید اینترنتی ایمن همراه با ضمانت برگشت پول در صورت عدم رضایت از کالا (سایت ایسام)
http://yon.ir/VP101

بالا