• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار پخش ارزان قیمت

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
دوستان یک دستگاه پخش ارزون که فلش بخوره فوری خریدارم
قیمت هم 100-200

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
اخه چیزی نیست که بخوام نگه دارم فقط میخوام از تو ماشین یه صدایی بشنوم تو ترافیک الان هرچی بخاطر بخاطر اینکه سیستم کیفیتی داشتم بدتر وسوسم میکنه وگرنه یه دونه 9855 هم دارم

narsicc

Registered User
لایک‌ها
24
یه مارشال دارم که یو اس بی میخوره . من راضی ام . فقط میخوام ماشین رو بفروشم دارم ضبط رو جدا میدم بره . خواستی قیمت مناسب در خدمتم.خروجی ساب هم داره فک کنم .

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
یه مارشال دارم که یو اس بی میخوره . من راضی ام . فقط میخوام ماشین رو بفروشم دارم ضبط رو جدا میدم بره . خواستی قیمت مناسب در خدمتم.خروجی ساب هم داره فک کنم .
والا خیلی با مارکهای متفرقه نمیتونم رابطه برقرار کنم الان یدونم ام بی اکوستیک دارم خوشم نمیادش

مقدم جان یه دونه از پخشای ارزون کنوود رو بردار کارت رو راه میندازه

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
اقا ارادت خوبی شما
اصلا یاد پخشهای کنوود نبودم مدل خاصی که قیمت دستت باشه سراغ نداری که برم بخرم ؟
خیلی تاحالا دنبال ارزون پخش نبودم بخاطر همین اصلا اشنایی ندارم

BIG-BANG

Registered User
لایک‌ها
60
اوچیکتم مقدم جان
ما هم هی بد نیستیم به مرحمت شما ;)
عزیز توی پخشای کنوود اگه فقط فلش خور میخوای باشه u256 خوبه اندازه بودجتم هستش حدود 190 تومنه کمترم شاید گیر بیاری ولی اگه میخوای بعدا دوباره یه سیستمکی راه بندازی یواش یواش ارتقاش بدی به نظر من u456 به مزاج شما که قبلا 9887 داشتی یه مقدار بیشتر بسازه قیمتشم 260 الی 270 هستش

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
ممنون نه نیاز به ارتقا نیستش یدونه 9855 زیر تخت هستش و ایشالا ماشینم رو که بخرم یه بیت وان یا پروسسور مشابه از الپاین میگیرم میرم ببینم کدوم گیرم میاد بخرم ایشالا ممنون از راهنماییت

بالا