• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار پخش ماشین تا 130 تومن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام دوستان یه پخش میخوام تا 130 تومن بصورت فوری !!!!! - مارک باشه (اصلی باشه نه ریمارک !!!!) سالم و تمیز و در حد !!!! - اپتیک سالم و بدون نقص - اگه usb خور بود هم مشکلی نیست ولی اگه نبود هم مشکلی نیست ‍!!! فقط پایونر باشه - مثل 5850 - 6950 یا مدل های دیگه ممنون- - خروجی آمپ و اینا اصلا مهم نیست سالم و کامل (کارتون + ریموت و متعلقات!!!!) حالا بی کارتون بودنش رو یه کاری میکنیم ولی ریموت و متعلقات مهمه (میخواد روی 132 ببنده ) ممنون از همه :heart::heart:

Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
کسی نداره - فقط پایونر باشه !!!!

پایونر ارزون و تمیز خریداریم

خریداریم

Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
خریدارم تا 150 تومن باشه فقط کاملا تمیز باشه یعنی در حد !!!!

hamid6163

Registered User
لایک‌ها
75
داداشم 5850 هنوز هستا
بنده خدا هنوز نفروخته

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
داداشم 5850 هنوز هستا
بنده خدا هنوز نفروخته

والا داداش این آشنامون نمود منو بخدا - باز امروز اومده میگه معالمون نشد و نخریدمش - منم این تاپیک رو آپ کردم - این بنده خدا خیلی آدم حساسیه دنبال پخش تمیز و خیلی تمیزه این دوستمون hossein_mokhte داره ولی معلوم نیست چیکار میکنه مال اون عین آک هست منم حقیقتش نمیخوام به مشکل بربخورم - وگرنه در جریانی 4250 رو گرفتم واس خودم اگه واس خودم میخواستم هیچ مشکلی نبود و فدای سرت بخدا - کوچیکتم . حسن;)

hamid6163

Registered User
لایک‌ها
75
والا داداش این آشنامون نمود منو بخدا - باز امروز اومده میگه معالمون نشد و نخریدمش - منم این تاپیک رو آپ کردم - این بنده خدا خیلی آدم حساسیه دنبال پخش تمیز و خیلی تمیزه این دوستمون hossein_mokhte داره ولی معلوم نیست چیکار میکنه مال اون عین آک هست منم حقیقتش نمیخوام به مشکل بربخورم - وگرنه در جریانی 4250 رو گرفتم واس خودم اگه واس خودم میخواستم هیچ مشکلی نبود و فدای سرت بخدا - کوچیکتم . حسن;)

شما بزرگواری داداشم
ایشاله یه تمیزش گیرت بیاد

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
پخش پایونر تمیز میخوام تا 150 تومن - کسی داره روو کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا