• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار پخش و باند اولویت با باند.مثل 6974 یا...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

msn_eti

Registered User
لایک‌ها
429
سلام دوستان
میخام فقط پخش و باند ها رو عوض کنم از دوستانی که سر رشته دارن حتی یه خورده کمکم کنن لطفا
چون نمیخام زیاد هزینه کنم میخام هر دو تا رو کادکرده بخرم حالا به نظرتون پخش و باند چی بزارم که صدایه خوبی داشته باشه.آمپ و ساب و مخلفات نمیخام بزارم فقط پخش و باند.آیا باند تنها رو همون پخش فابریکی پراید جواب میده؟

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
چقدر بودجه داری داداش؟ واسه پخش چقدر و واسه باندا چقدر؟

msn_eti

Registered User
لایک‌ها
429
چقدر بودجه داری داداش؟ واسه پخش چقدر و واسه باندا چقدر؟
نمیخام زیاد خرج کنم کلا واسه هر دو 200دیگه ته تهشه باند اگه زیر 100 پیدا بشه خوبه دوستان اگه چیزی دارن یا پیشنهادی بگن ممنون میشم

kamran1365

Registered User
لایک‌ها
458
کنوود دارم مدل718ایکس در حد آک200تومن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

msn_eti

Registered User
لایک‌ها
429

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
نمیخام زیاد خرج کنم کلا واسه هر دو 200دیگه ته تهشه باند اگه زیر 100 پیدا بشه خوبه دوستان اگه چیزی دارن یا پیشنهادی بگن ممنون میشم

داداش گلم پخش خوب تا ۲۰۰ تومن به زور گیر میاد . اگه یو اس بی واست مهم نیست میتونی با ۱۵۰ یه پخش پایونر ۵۲۵۰ یا ۶۹۵۰ دسته دوم تمیز پیدا کنی. باند هم بنظرم سونی بگیر چون صداش خیلی خوب در میاد

msn_eti

Registered User
لایک‌ها
429
داداش گلم پخش خوب تا ۲۰۰ تومن به زور گیر میاد . اگه یو اس بی واست مهم نیست میتونی با ۱۵۰ یه پخش پایونر ۵۲۵۰ یا ۶۹۵۰ دسته دوم تمیز پیدا کنی. باند هم بنظرم سونی بگیر چون صداش خیلی خوب در میاد

سلام حسن جان آره الان که قیمتا رو میبینم پی بردم به همه چیز:(
پایونر که گرونه به غیر از اون هر مارک دبگه باشه ایشکال نداره سونی هم که خیلی خوبه فقط فلش خور میخام سی دی استفاده نمیکنم راستی باند هم پیدا کردی یه ندا بدی

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام حسن جان آره الان که قیمتا رو میبینم پی بردم به همه چیز:(
پایونر که گرونه به غیر از اون هر مارک دبگه باشه ایشکال نداره سونی هم که خیلی خوبه فقط فلش خور میخام سی دی استفاده نمیکنم راستی باند هم پیدا کردی یه ندا بدی
اره . همه چیز گرون شده . پخش هم میتونی سونی یو اس بی پیدا کنی تا همین ۱۶۰ تومن . صبر کن الان چابهارم.انشالله برگردم زاهدان واست حتما یه اماری میگیرم

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
باند پایونیر 6964s دارم کم کارکرد. با پخش فابریک 206 که صدای خوبی داشت.
نوش 150 تومنه

ramin_raf

Registered User
لایک‌ها
16
سلام به msn_eti عزیز
من خودم تو ماشینم باند فابریک و هد یونیت پریمیر داشتم از صداش راضی نبودم ولی فقط با عوض کردن هد یونیت صدا به حدی تغییر کرد که تا چند وقت از تعویض باندها منصرف شدم ولی هدی که انتخاب میکنی اولا برند معروف ( آلپاین - کنود - پایونیر و ... ) انتخاب کن که صداشون نسبت به هد های متفرقه ( مارشال و پریمیر و ... ) زمین تا آسمون فرق میکنه و خروجی آرسی داشته باشه و تنظیمات حرفه ای برای ساب باندهای عقب و جلو به صورت جداگانه که اگه زمانی هوس کردی ( که هوس میکنی ) دیگه نیازی به تعویض هد یونیت نداشته باشی ( جهت جلو گیری از ضرر ) ضمنا شما اگه باند فابریک رو عوض کردی و باند کواکسیال و یا کامپ بگیری چون وات واقعی آنها حداقل 70 وات به بالاست و هد ها بهترینشونم حداکثر 20 وات واقعی دارند حتما نیاز به آمپلی داری وگرنه موقع بالا بردن ولوم حدا خراب می شه

kamran1365

Registered User
لایک‌ها
458
سلام به msn_eti عزیز
من خودم تو ماشینم باند فابریک و هد یونیت پریمیر داشتم از صداش راضی نبودم ولی فقط با عوض کردن هد یونیت صدا به حدی تغییر کرد که تا چند وقت از تعویض باندها منصرف شدم ولی هدی که انتخاب میکنی اولا برند معروف ( آلپاین - کنود - پایونیر و ... ) انتخاب کن که صداشون نسبت به هد های متفرقه ( مارشال و پریمیر و ... ) زمین تا آسمون فرق میکنه و خروجی آرسی داشته باشه و تنظیمات حرفه ای برای ساب باندهای عقب و جلو به صورت جداگانه که اگه زمانی هوس کردی ( که هوس میکنی ) دیگه نیازی به تعویض هد یونیت نداشته باشی ( جهت جلو گیری از ضرر ) ضمنا شما اگه باند فابریک رو عوض کردی و باند کواکسیال و یا کامپ بگیری چون وات واقعی آنها حداقل 70 وات به بالاست و هد ها بهترینشونم حداکثر 20 وات واقعی دارند حتما نیاز به آمپلی داری وگرنه موقع بالا بردن ولوم حدا خراب می شه

آقا جسارتا ماشینتون چیه که انقد باند فابریکاش جلب رضایت کردن؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

msn_eti

Registered User
لایک‌ها
429
سلام چن روز نبودم دوستان گل ممنونم از نظراتتون هنوز خریدارم هر کی داره اطلاع بده بیزحمت
باند هر چی دارین برا فروش بگین تا 120
پخش هم داشتین بگین همون قدر
بالا پایینشو باهم صحبت میکنیم
فقط کارکرده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا