ممنون حامد خان ولی کدنس نهامپ دو کانال کدنس دارم قوی سری مومنتوم 190 اخرش بهت میدم
داداش به احتمال قوی امپلیت بکارم بیاد ولی ساب 309 نههم باکس 309 پایونیر دارم هم آمپ 4 کانال ام بی
خواستی پخ بده راجع به قیمت صحبت کنیم
داداش به فکرشک شدید تو قیمت باید بهم تحفیف بدیایک جفت ساب مکزیکی پایونیر مدل 306 دارم
قیمت : 600
حمید جان داداش قیمت رو لطف کنآمپ 4 کانال پایونیر مدل gm6300 و باند 6975 v2 اصلی موجوده
داداش ممنون بابت پیشنهادتونامضام هست
داداش ممنون بابت پیشنهادتون
قیمت اکبند پخشتون 420 تا 50 هست بسته به انصاف فروشنده
قیمتتون بالاست پائنتر بود خبر بدین
داداشی شاید اشتباه کنم ولی مطمئنم که از 500 بالا نبود دیروز قیمت گرفتم 8019 کنوود رو 550 مبفروختن:blink:عزیز 8016 قیمتش 420 تومن اشتباه نمیکنی اینم یه سایت تو توپخونه 03- کنوود | فروشگاه لوازم صوتی و تصویری بهرام
این قیمتارو از کجا میارید خدا میدونه
داداشی شاید اشتباه کنم ولی مطمئنم که از 500 بالا نبود دیروز قیمت گرفتم 8019 کنوود رو 550 مبفروختن
داداش گلم من که با شما مشکلی ندارم که ولی یه چیزی که هستعزیز اختلاف 19 با 16 فقط 20 تومن عزیز من خودم تو مرکز پخشم همه قیمتای روزم دستمه
فروش محصولات JBL و Pioneer با گارانتی اصلی
ممنون انشاالله با این قیمت یکی نصیبتون بشهداداش گلم من که با شما مشکلی ندارم که ولی یه چیزی که هست
تمام کسانی که تو سایت P.T و یا سایت ها بصورت انلاین جنس میفروشن از قیمت بازار 15 الی 30 درصد بالا میفروشن که البته حقم دارن باید جنسشون بخوابه و ....
باز با گفته شما که قیمت رو 540 در نظر بگیریم دست دوش حدود 380 تومن میشه
اگر قیمت باب میل شما نیست شرمنده و امیدوارم خوب بفروشین دوست عزیز