• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار چادر با کیفیت 206-SD

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
با سلام به دنبال یک چادر برای پژو 206 اس دی هستم . با کیفیت و با دوام در برابر تاپش آفتاب در ساعات طولانی .
و با قیمت مناسب

اگه موردی دارید ذکر بفرمائید . با تشکر

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
سلام دوست عزیز
برای خرید چادر یه نگاه به تاپیک بنده بندازید:
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-لوازم-لوکس،-تزئینی-و-جانبی-خودرو-از-جمله-دزدگیر،-زنون-و.711401/
هم چادر ایرانی داریم و هم خارجی بستگی داره به هزینه ای که شما میخواید برا خرید کنید.
کدومش برا sd مناسب تره و اینکه مقاومت بیشتر در برابر تابش آفتاب داره؟

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
قطعا چادر خارجی جنس بسیار بهتری داره
جنس لایه بیرونی PVC و لایه داخلی پنبه ای هستش. وزن چادر ایرانی برای خودرو شما که سایز Large میخوره حدود 3.3 کیلوگرم هستش اما چادر خارجی حدود 5.8 کیلوگرم هستش.

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
قطعا چادر خارجی جنس بسیار بهتری داره
جنس لایه بیرونی PVC و لایه داخلی پنبه ای هستش. وزن چادر ایرانی برای خودرو شما که سایز Large میخوره حدود 3.3 کیلوگرم هستش اما چادر خارجی حدود 5.8 کیلوگرم هستش.
شما کدوم مدلش رو توصیه می کنید . و اینکه با ارسال و سپس واریز مشکلی ندارید؟

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
قطعا مدل خارجی بخاطر کیفیت بالاش بیشتر توصیه میشه.
دوست عزیز متاسفانه نمیتونم بعد ارسال پول رو دریافت کنم. ما خودمون سایت داریم ولی چون هنوز تکمیل نشده تبلیغ کاملش رو شروع نکردیم. اینجا رو ببینید:
http://www.tamtaragh.com/product/car-cover/چادر-ضد-آب-خارجی-در-پنج-سایز/
فعلا تنها کاری که از دستم بر میاد اینه که برای دوستانی که از پی تی بیان و از سایتمون خرید کنن میتونم کپن تخفیف بزارم تا اعتمادسازی بیشتری بشه.

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
قطعا مدل خارجی بخاطر کیفیت بالاش بیشتر توصیه میشه.
دوست عزیز متاسفانه نمیتونم بعد ارسال پول رو دریافت کنم. ما خودمون سایت داریم ولی چون هنوز تکمیل نشده تبلیغ کاملش رو شروع نکردیم. اینجا رو ببینید:
http://www.tamtaragh.com/product/car-cover/چادر-ضد-آب-خارجی-در-پنج-سایز/
فعلا تنها کاری که از دستم بر میاد اینه که برای دوستانی که از پی تی بیان و از سایتمون خرید کنن میتونم کپن تخفیف بزارم تا اعتمادسازی بیشتری بشه.
آخه اینجا بواسطه سابقه و آمار معاملات موفق ، اعتماد سازی انجام می شه و شما هم تازه عضو شدید. در صورتی که تجدید نظری در مورد شیوه پرداخت داشتید ، عنایت بفرمائید منو باخبر کنید

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
آخه اینجا بواسطه سابقه و آمار معاملات موفق ، اعتماد سازی انجام می شه و شما هم تازه عضو شدید. در صورتی که تجدید نظری در مورد شیوه پرداخت داشتید ، عنایت بفرمائید منو باخبر کنید
من تازه عضو نشدم دوست من تاریخ عضویتم رو میتونید ببینید ولی فعالیتی تو بازارچه تا بحال نداشتم فقط بحث خرید بوده. اگر از سایت خرید کنید پول از طریق درگاه جهان پی واریز میشه که کاملا قابل پیگیری هستش و ما هم وجهه خودمون و سایتمون که در حال پیشرفت هست رو به راحتی حاضر نیستیم خراب کنیم. قیمت بقیه اجناسی که قرار گرفته و کم کم داره بیشتر میشه رو خودتون میتونید با سایر جاها مقایسه کنید تا خیالتون بیشتر راحت بشه. اگر شرایط خرید براتون مناسب بود خوشحال میشم در خدمتتون باشم

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دوست عزیز به احتمال زیاد تا الان چادر ماشینتون رو خریداری کردید اما جهت اطلاع خدمتتون میگم الان میتونید دوباره سایت ما رو چک کنید. ای نماد هم تو سایتمون قرار گرفته که میتونه باعث اطمینان بیشتر شما در هنگام خرید بشه.

بالا