• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کابل ۸پین گرافیک

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
با سلام خدمت بزرگان
گرافیک بنده ۲تا ۸ پین میخوره ولی پاورم یه کابل ۸پین به دوتا ۸ پین رو بیشتر نداره
موقع روشن کردن بایوس بوق کمبود برق رو میزنه واسه گرافیک ولی با این تفاسیر تصویر میده.
نیازمند یه ۸پین ب ۸پین هستم.
ممنون میشم اگر موردی هست بفرمایید.تشکر

hamed_crazy

Registered User
لایک‌ها
55
پاورتون چيه.

مشخصات سیستم؟
پاورتون اگر معموله و حتی ضعیف باشه اینکارراحتمال صدمه زدن به تمام قطعات و به خصوص گرافیکتون رو داره.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
پاورتون چيه.

مشخصات سیستم؟
پاورتون اگر معموله و حتی ضعیف باشه اینکارراحتمال صدمه زدن به تمام قطعات و به خصوص گرافیکتون رو داره.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
پاور ۷۵۰ تاپ پاور هست سری فتلیتی
نهایتا اگر دیدم ریسک بالاست پاور دیگه ای میگیرم
گرافیک ۳۰۷۰ هست

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
پاور ۷۵۰ تاپ پاور هست سری فتلیتی
نهایتا اگر دیدم ریسک بالاست پاور دیگه ای میگیرم
گرافیک ۳۰۷۰ هست

ریسک بالا چیه آقا
شما اول باید ببینی گرافیک 3070 پاور چند وات نیاز داره
بعد باید تو لینک رسمی گرافیک ببینی رو شاخه 12 ولت چند آمپر نیاز داره
بعد باید ببینی پاور رو شاخه 12 ولت شماره 2 ( و 3 اگر داره) چند آمپر میتونه خروجی بده

جدا از همه اینا پاور شما که اصلا ماژولاره و 750 وات واقعی هم هستو فکر کنم بتونی چهارتا هشت پین گرافیک ازش خروجی بگیری اگر کابلاشو داشته باشی
الان نمیدونم دقیقا مشکلتون چیه فقط دنبال یه کابل برای این گرافیک هستین که اون یکی هشت پین گرافیکو از شاخه 12 ولت شماره 3 پاور تامین کنید ؟
یا اینکه یه کابل 8 پین پاور بیشتر تو جعبه پاور نبود و با استفاده از مبدل یک به دو کابلو زدین به پاور و الان مشکل کمبود آمپر دارید که باعث میشه تا سیستم روشن میشه بوق کمبود برق گرافیک بزنه . راستی بوق کمبود برق گرافیک چجوریه میشه بگین ما هم یاد بگیریم . بعد یه سوال این موقع روشن شدن میگه برق کم داره موقعی که میره تو محیط ویندوز یا موقعی که بازی اجرا میکنید چه بوق میزنه .

تو پست اول خیلی گنگ توضیح دادی
اول نوشتی گرافیکم دوتا هشت پین میخوره ولی پاورم یه کابل هشت پین به دوتا هشت پین داره
بعد آخرش گفتی یه تبدیل هشت پین به هشت پین میخوام
من که میگم قبل از خرید هر کابل اضافه یا مبدلی اول یه لینک دقیق از پاور و یه عکس از برچسب بقلش بده همینطور یه لینک دقیق از گرافیک و اینکه چنتا کابل گرافیک داری و اون سری که میخوره به گرافیکو عکسشو بفرست

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
1610748353037.png

مدل سی پی یوتو نگفتی ولی خودت با توجه به عکس بالا و مدل سی پی یوت ببین پاور مناسب سیستمت هست یا نه

با توجه به عکساییم که تو واتس اپ فرستادی متوجه شدم گرافیک 3070 زوتک هست ولی دقیقا نمیدونم کدوم مدل . اما تو این لینک که برای یکی از مدل های 3070 زوتک هستش نگاه کردم نوشته بود گرافیک 220 وات مصرف داره طبق عکس زیر . حالا اگر 220 وات تقسیم بر 12 ولت کنیم میزان آمپر مورد نیاز گرافیک بدست میاد که برای شما میشه 18.5 . رو برچسب کنار پاور شما هم زده که پاورت رو شاخه 12 ولت شماره 2 که برای کارت گرافیک هستش میتونه با شدت جریان 20 آمپر خروجی بده . از اینجا به بعد خیلی دیگه تخصصی میشه و من بلد نیستم و نمیدونم که آیا این لب مرز بودن آمپر یعنی فاصله کم آمپر 18.5 موزد نیاز گرافیک و آمپر خروجی گرافیک که 20 هستش آیا میتونه مشکل درست کنه یا نه و اینکه فکر کنم از اون 220 واتی که گرافیک نیاز داره احتمالا 75 واتشو از اسلات PCI مادربرد تامین میکنه و اینکه اصلا این پاور عمرشو کرده یا اینکه پاور جدیدیه و اینکه میزان بازدهیش با توجه به لایسنسش چقدره و موارد دیگه ای که من بلد نیستم . یکی از اعضای فروم هست که کارش فقط پاوره . آیدیشو برات تو پیام خصوصی میفرستم ببین تایید میکنه این پاورو ببندی رو 3070 یا نه . اون بوق بایوستم خیلی عجیب بود من چیزی ازش متوجه نشدم . میخوای فایل صوتی بوق بایوس هم بزار ببینیم بچه ها تخشخیص میدن کدوم یکی از بوقهای این لینکه .
راستی کابلتم که اوکیه . کابلت که مشکلی نداره میگی دنبال کابل و مبدلی . الان سر کابلای گرافیک پاورت دوتا 8 پینه یا دوتا 6 پین ؟

1610748664543.png

IMG-20210116-WA0001.jpg

IMG-20210116-WA0000.jpg

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
مشاهده پیوست 1218609

مدل سی پی یوتو نگفتی ولی خودت با توجه به عکس بالا و مدل سی پی یوت ببین پاور مناسب سیستمت هست یا نه

با توجه به عکساییم که تو واتس اپ فرستادی متوجه شدم گرافیک 3070 زوتک هست ولی دقیقا نمیدونم کدوم مدل . اما تو این لینک که برای یکی از مدل های 3070 زوتک هستش نگاه کردم نوشته بود گرافیک 220 وات مصرف داره طبق عکس زیر . حالا اگر 220 وات تقسیم بر 12 ولت کنیم میزان آمپر مورد نیاز گرافیک بدست میاد که برای شما میشه 18.5 . رو برچسب کنار پاور شما هم زده که پاورت رو شاخه 12 ولت شماره 2 که برای کارت گرافیک هستش میتونه با شدت جریان 20 آمپر خروجی بده . از اینجا به بعد خیلی دیگه تخصصی میشه و من بلد نیستم و نمیدونم که آیا این لب مرز بودن آمپر یعنی فاصله کم آمپر 18.5 موزد نیاز گرافیک و آمپر خروجی گرافیک که 20 هستش آیا میتونه مشکل درست کنه یا نه و اینکه فکر کنم از اون 220 واتی که گرافیک نیاز داره احتمالا 75 واتشو از اسلات PCI مادربرد تامین میکنه و اینکه اصلا این پاور عمرشو کرده یا اینکه پاور جدیدیه و اینکه میزان بازدهیش با توجه به لایسنسش چقدره و موارد دیگه ای که من بلد نیستم . یکی از اعضای فروم هست که کارش فقط پاوره . آیدیشو برات تو پیام خصوصی میفرستم ببین تایید میکنه این پاورو ببندی رو 3070 یا نه . اون بوق بایوستم خیلی عجیب بود من چیزی ازش متوجه نشدم . میخوای فایل صوتی بوق بایوس هم بزار ببینیم بچه ها تخشخیص میدن کدوم یکی از بوقهای این لینکه .
راستی کابلتم که اوکیه . کابلت که مشکلی نداره میگی دنبال کابل و مبدلی . الان سر کابلای گرافیک پاورت دوتا 8 پینه یا دوتا 6 پین ؟

مشاهده پیوست 1218612

مشاهده پیوست 1218610

مشاهده پیوست 1218611
مرسی از توضیحات و پیگیری های شما
سی پی یو رایزن ۳۸۰۰ ایکس هست
احتمالا همون کم بود برق باشه، وقتی گرافیک رو خارج میکنم از اسلات فقط تک بوق نرمال بودن رو میزنه
پاور قدیمی هست متاسفانه
گرافیک هم zotac 3070 twin edge oc هست
میخوام مطمئن بشم مشکل از پاوره بعد بخرم اخه یه پاور ۷۵۰ گرین شده ۴ تومن :))) دیگه واقعا جیبم خالی شده با این مخارج

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
مرسی از توضیحات و پیگیری های شما
سی پی یو رایزن ۳۸۰۰ ایکس هست
احتمالا همون کم بود برق باشه، وقتی گرافیک رو خارج میکنم از اسلات فقط تک بوق نرمال بودن رو میزنه
پاور قدیمی هست متاسفانه
گرافیک هم zotac 3070 twin edge oc هست
میخوام مطمئن بشم مشکل از پاوره بعد بخرم اخه یه پاور ۷۵۰ گرین شده ۴ تومن :))) دیگه واقعا جیبم خالی شده با این مخارج

یوزری که گفتم کارش فروش پاورم هست . ببین چه پاوری پیشنهاد میده همونو بگیر اگرم میتونی از خودش بگیر چون هم میدونه سلامت پاور در چه حدیه هم اینکه با قیمت خوبی پاورو بهت میده بقیه هم تخصصشو ندارن هم قیمتشون بالاتره ولی این یوزری که گفتم برای هر بودجه و سیستمی پاور داره .

Last edited:

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
با تشکر از دوستان بایوس اپدیت کردم به اخرین ورژن مشکل حل شد...
ختم تاپیک

بالا