• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار - کانکتور lcd مک بوک پرو

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
سلام دوستان،

کانکتور فلت lcd که روی بورد لحیم میشه رو نیاز دارم واسه لپتاپ مک بوک پرو 2012 سری A1278
همین قطعه ای که داخل عکس هست. نو یا بازشده از روی بورد اوراقی ( به من گفته شده که کانکتور lcd آیپد هم شبیه به همین هستش و قابل استفاده س).
اگه کسی هم از این لینک میتونه خرید کنه لطفا بهم اطلاع بده که هزینه ش چقدر میشه $_$

فایل های ضمیمه

• _DSC6491.jpg
    _DSC6491.jpg
    763.2 KB · نمایش ها: 11
  • _DSC6492.jpg
    _DSC6492.jpg
    1.2 MB · نمایش ها: 13

Masood Ashoori

Registered User
لایک‌ها
90
درود. جسارت میکنم ، اما با توجه به آرک با این میزان خسارت ، بعید می‌دونم جای دیگه و قطعات همجوار آسیب ندیده باشند ، ابتدا اون ها رو بررسی کنید ،
با توجه به آسیب دیدگی فیبر صلاح نیست سوکت عوض بشه ، دچار پوکی فیبر شده و مطمئنا ترک ها و پد ها در. تعویض سوکت خراب میشن ، چیزی که من میبینم دو پین متصل به هم و یک پین تکی ، ذوب شده که با سیم کشی از خود فلت قابل ترمیم هست ، زیر لوپ سیم بکشید فلت رو از پشت سوکت باز کنید ، این نتیجه بخش تره تا تعویض سوکت .
برقرار باشید

Sent from my XT1575 using Tapatalk

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
درود. جسارت میکنم ، اما با توجه به آرک با این میزان خسارت ، بعید می‌دونم جای دیگه و قطعات همجوار آسیب ندیده باشند ، ابتدا اون ها رو بررسی کنید ،
با توجه به آسیب دیدگی فیبر صلاح نیست سوکت عوض بشه ، دچار پوکی فیبر شده و مطمئنا ترک ها و پد ها در. تعویض سوکت خراب میشن ، چیزی که من میبینم دو پین متصل به هم و یک پین تکی ، ذوب شده که با سیم کشی از خود فلت قابل ترمیم هست ، زیر لوپ سیم بکشید فلت رو از پشت سوکت باز کنید ، این نتیجه بخش تره تا تعویض سوکت .
برقرار باشید

درود،
همینطوره که شما می‌فرمایی. فقط اینکه خود سوکت هم یکی از پینهاش از بین رفته و بعید به نظرم اومد که بشه تعمیرش کرد.
اگه شما تعمیرش رو انجام میدی، لطف میکنی اگه آدرستو برام بفرستی

Masood Ashoori

Registered User
لایک‌ها
90
درود،
همینطوره که شما می‌فرمایی. فقط اینکه خود سوکت هم یکی از پینهاش از بین رفته و بعید به نظرم اومد که بشه تعمیرش کرد.
اگه شما تعمیرش رو انجام میدی، لطف میکنی اگه آدرستو برام بفرستی
درود ‌. متاسفانه سفر هستم چند ماه . وگرنه انجام وظیفه میکردم .

بالا