• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار : کتابخوان الکترونیکی - ebook reader

NullByte

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام.
از کسانی که دستگاه کتابخوان (ebook reader) در محدوده قیمتی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزارتومان دارند.درخواست می شود پیشنهاد فروش خود را در این تاپیک اعلام کنند.

** در صورت تمایل فروشنده ، تعویض با گوشی موبایل htc one v هم امکان پذیر است.

با تشکر - کریمی

vaheava

Registered User
لایک‌ها
151
بهتر نیست یه تبلت بگیری؟

NullByte

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بهتر نیست یه تبلت بگیری؟

توی این مدت چشمام خیلی ضعیف شده.تا اونجایی که شنیدم (البته مطمئن نیستم) ، کتابخوان از تکنولوژی "جوهر الکترونیکی" استفاده میکنه که واسه مطالعه مناسبتر از تبلت هست.
نظر شما چیه ؟ تبلتی با این مشخصات وجود داره ؟

vaheava

Registered User
لایک‌ها
151
به نظر من اگه همون 1-2 ساعت در روز میخوای کتاب بخونی تبلت بگیر . ولی خب اگه 2-3 ساعت به بالا مطالعه داری همون ebook reader بهتره صد در صد.یکی مثل من که نهایتا 1 ساعت در روز میخواد مطالعه کنه تبلت بهتره. ebook reader از خودش نور ساطع نمیکنه مثل اینکه که این خیلی خوبه. هر کسی باید ببینه نیازش چیه.

baranosh

Registered User
لایک‌ها
0
یه ایبوک ریدر دارم x boox که وای فای داره و همه مدل فونت رو نشون میده و یه قلم از همونا که گالاکسی نوت داره با هاشه . فک میکنم بهترین ایبوک ریدر باشه. یه کیف چرمی ناب داره همراش. من کلا به اندازه یه کتاب با هاش مطالعه نکردم.
عزیزم برای مطالعه ایبوک ریدر بهتره چون تنها وقتی انرژی مصرف میکنه که صفحه رو ورق میزنی. و وقتی در یه صفحه میمونی دستگاه کاملا خاموشه چون جوهر الکترونیکی یک بار درصفحه پخش میشه و تا شما صفحه رو عوض نکنی نیازی به ریفرش نداره ولی در تبلت هر ثانیه 60 بار صفحه رفرش میشه و همیشه هم باید صفحه روشن باشه. همشم باید یه کاری بکنی صفحه خاموش نشه ولی در این مورد اصلا این اتفاق نمیفته.
قیمت با خودت. فقط اینو بدون 2 سال پیش 400 تومن خریدمش. در حد آکه

NullByte

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من اگه همون 1-2 ساعت در روز میخوای کتاب بخونی تبلت بگیر . ولی خب اگه 2-3 ساعت به بالا مطالعه داری همون ebook reader بهتره صد در صد.یکی مثل من که نهایتا 1 ساعت در روز میخواد مطالعه کنه تبلت بهتره. ebook reader از خودش نور ساطع نمیکنه مثل اینکه که این خیلی خوبه. هر کسی باید ببینه نیازش چیه.
ممنونم دوست عزیز
مطالعه من با توجه به رشته تحصیلیم یه جورایی مستمر هست و مجبورم چندین ساعت پای لپ تاپ بشینم الان چند وقتیم هم هست که عینکی شدم! :D
واسه همین تصمیم به گرفتن بوک ریدر کردم.
بازم ممنونم ازت

یه ایبوک ریدر دارم x boox که وای فای داره و همه مدل فونت رو نشون میده و یه قلم از همونا که گالاکسی نوت داره با هاشه . فک میکنم بهترین ایبوک ریدر باشه. یه کیف چرمی ناب داره همراش. من کلا به اندازه یه کتاب با هاش مطالعه نکردم.
عزیزم برای مطالعه ایبوک ریدر بهتره چون تنها وقتی انرژی مصرف میکنه که صفحه رو ورق میزنی. و وقتی در یه صفحه میمونی دستگاه کاملا خاموشه چون جوهر الکترونیکی یک بار درصفحه پخش میشه و تا شما صفحه رو عوض نکنی نیازی به ریفرش نداره ولی در تبلت هر ثانیه 60 بار صفحه رفرش میشه و همیشه هم باید صفحه روشن باشه. همشم باید یه کاری بکنی صفحه خاموش نشه ولی در این مورد اصلا این اتفاق نمیفته.
قیمت با خودت. فقط اینو بدون 2 سال پیش 400 تومن خریدمش. در حد آکه
من هم بیشتر به خاطر همین قضیه دنبال ای بوک ریدر هستم.
بی زحمت لینک و یا عکسی از مشخصات رو برام ارسال کن.
ممنون

messier_hunter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز من کیندل دارم خیلی هم ازش راضی ام اما بهتره قبل از خرید اطلاعاتتون رو در موردش کامل کنید. چون صفحش کوچک هست اگر پی دی اف های عادی رو باهاش باز کنید باید مثل صفحه موبایل دائم زوم و پن کنید و چندان برای این کار مناسب نیست. ایبوک ریدر ها در اصل فرمت mobi رو باز می کنند. این فرمت طوریه که اگر زوم کنید تک تک کلمات رو بزرگ می کنه و کلمات اضافی رو به صفحه های بعدی می بره (مثلاً یک کتاب که در کامپیوتر 100 صفحه هست در کیندل میشه 200 و در موبایل 400 صفحه). خوندن کتاب ها با این فرمت بر روی کیندل خیلی راحت و دلچسب هست اما متاسفانه کتاب های فارسی یا کتاب های تخصصی چندانی با این فرمت برای دانلود وجود نداره مگر اینکه از مارکت آمازون بخرید.

messier_hunter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اینم یادم رفت بگم که با این اوصاف کیندل واسه کسی خوبه که رمان ها و کتاب های انگلیسی زبان رو می خونه. البته کتاب های epub رو به شرطی که نوشته هاش از نوع متن (حروف و نه عکس) باشن میشه با نرم افزار Caliber به mobi تبدیل کرد.
در مورد مزایای باتری و صفحش هم که نیاز به توضیح نیست.

NullByte

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز من کیندل دارم خیلی هم ازش راضی ام اما بهتره قبل از خرید اطلاعاتتون رو در موردش کامل کنید. چون صفحش کوچک هست اگر پی دی اف های عادی رو باهاش باز کنید باید مثل صفحه موبایل دائم زوم و پن کنید و چندان برای این کار مناسب نیست. ایبوک ریدر ها در اصل فرمت mobi رو باز می کنند. این فرمت طوریه که اگر زوم کنید تک تک کلمات رو بزرگ می کنه و کلمات اضافی رو به صفحه های بعدی می بره (مثلاً یک کتاب که در کامپیوتر 100 صفحه هست در کیندل میشه 200 و در موبایل 400 صفحه). خوندن کتاب ها با این فرمت بر روی کیندل خیلی راحت و دلچسب هست اما متاسفانه کتاب های فارسی یا کتاب های تخصصی چندانی با این فرمت برای دانلود وجود نداره مگر اینکه از مارکت آمازون بخرید.

اینم یادم رفت بگم که با این اوصاف کیندل واسه کسی خوبه که رمان ها و کتاب های انگلیسی زبان رو می خونه. البته کتاب های epub رو به شرطی که نوشته هاش از نوع متن (حروف و نه عکس) باشن میشه با نرم افزار Caliber به mobi تبدیل کرد.
در مورد مزایای باتری و صفحش هم که نیاز به توضیح نیست.

خیلی ممنونم از اطلاعاتی که در اختیارم قرار دادید دوست گرامی.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام

من یک کیندل Paperwhite خیلی تمیز دارم
قیمت هم تو همین محدوده قیمتی هست. کیف هوشمند هم داره و از اول توی کیف و با محافظ صفحه بوده
شش ماهی می شه خریدم

کاربرد خودم هم مقالات علمی انگلیسی بوده. قبلا Nook Touch و Sony T1 هم داشتم . مطمئن باش Paperwhite خیلی از اونای دیگه بهتره.
اگه خواستی در خدمتم :)

http://forum.persiantools.com/t491460.html

بالا