emadegol
Registered User
دنبال کتابخوان با صفحه بزرگ هستم،برندش اصلا برام مهم نیست، فقط صفحه بزرگ باشه بالای 6.8اینچ و هر چه ارزونتر بهتر[emoji39][emoji4]
Last edited:
تبلت و لپتاپ دارم عزیز، برای آسیب ندیدن چشم نیاز به کتابخوان دارم و صفحه 6 اینچی هم چون قبلا دو تا کتابخوان 6 اینچی داشتم میدونم که برام کوچیک هست،برا همین دنبال سایز بزرگترش میگردم، مثلا sony prs-950 یا kindle dx هم با اینکه قدیمی اند کارمو راه میندازندبجای کتابخوان تبلت بخر، ارزانتین تبلتهای با کیفیت خوب مارک لنوو هست مثل Lenovo Tab 3 7 Essential WiFi – 8GB که قیمت نوش 290000 تومان هست.
سلام، عزیز عرض کردم بالا که دنبال کتابخوان هستم نه تبلت، امیدوارم خوب بفروشید[emoji4]سلام
تبلت ایسوس ME572CL
رنگ مشکی
در حد آک
داداش این چه حرفیه که برندش مهم نیست.حتما تحقیقکن و یک کتابخوان خوببخر.بعدامتوجه میشی چی میگم.دنبال کتابخوان با صفحه بزرگ هستم،برندش اصلا برام مهم نیست، فقط صفحه بزرگ باشه بالای 6.8اینچ و هر چه ارزونتر بهتر[emoji39][emoji4]
سلام عزیز بنده هم قبلا دو مدل کتابخوان اندرویدی داشتم(boyue و onyx) که اولی بی کیفیت و دومی متوسط بود، در حال حاضر هم kobo aura hd دارم که فوق العاده ست(البته با نصب koreader) و حتی ریفلو رو پی دی اف فارسی هم دارم. نمیدونم بر چه اساسی میگین کوبو کیفیت نداره. رزولوشن بالا ریفرش سریع، نور یکنواخت، شارژ خوب... واقعا خوبه. با کیندل ها کار نکردم و در موردشون اطلاعی ندارمداداش این چه حرفیه که برندش مهم نیست.حتما تحقیقکن و یک کتابخوان خوببخر.بعدامتوجه میشی چی میگم.
من خودم سونی داشتم مالی نبود.
kobo هم داشتم اونم مالی نبود.
فقط و فقط کیندل بخر.وقتی باهاش کار میکنی متوجه میشی چی میگم.