• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کتابخوان با صفحه بالای 6.8 اینچ

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
دنبال کتابخوان با صفحه بزرگ هستم،برندش اصلا برام مهم نیست، فقط صفحه بزرگ باشه بالای 6.8اینچ و هر چه ارزونتر بهتر[emoji39][emoji4]

Last edited:

msh2008

Registered User
لایک‌ها
319
بجای کتابخوان تبلت بخر، ارزانتین تبلتهای با کیفیت خوب مارک لنوو هست مثل Lenovo Tab 3 7 Essential WiFi – 8GB که قیمت نوش 290000 تومان هست.

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
بجای کتابخوان تبلت بخر، ارزانتین تبلتهای با کیفیت خوب مارک لنوو هست مثل Lenovo Tab 3 7 Essential WiFi – 8GB که قیمت نوش 290000 تومان هست.
تبلت و لپتاپ دارم عزیز، برای آسیب ندیدن چشم نیاز به کتابخوان دارم و صفحه 6 اینچی هم چون قبلا دو تا کتابخوان 6 اینچی داشتم میدونم که برام کوچیک هست،برا همین دنبال سایز بزرگترش میگردم، مثلا sony prs-950 یا kindle dx هم با اینکه قدیمی اند کارمو راه میندازند

reza10wert

Registered User
لایک‌ها
207
سلام
تبلت ایسوس ME572CL
رنگ مشکی
در حد آک

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
همه این موارد به کارم میان:
Sony PRS-950 6.8"
Kindle DX 10"
Kobo Aura HD 6.8"
Kobo Aura H2O 6.8"
Kobo Aura One 7.8"
Cybook Ocean 8"
PocketBook InkPad 2 - 8"
Boyue T80 Plus 8"
Onyx Boox Excel (Prometheus) 9.7"
Onyx Boox T68 Plus 6.8"
Onyx Boox T76 Plus 6.8"
Icarus Illumina XL HD 7.8"
Icarus Illumina Pro 9.7"

Sent from my M3s using Tapatalk

wolfx990

Registered User
لایک‌ها
203
دنبال کتابخوان با صفحه بزرگ هستم،برندش اصلا برام مهم نیست، فقط صفحه بزرگ باشه بالای 6.8اینچ و هر چه ارزونتر بهتر[emoji39][emoji4]
داداش این چه حرفیه که برندش مهم نیست.حتما تحقیقکن و یک کتابخوان خوببخر.بعدامتوجه میشی چی میگم.
من خودم سونی داشتم مالی نبود.
kobo هم داشتم اونم مالی نبود.
فقط و فقط کیندل بخر.وقتی باهاش کار میکنی متوجه میشی چی میگم.

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
داداش این چه حرفیه که برندش مهم نیست.حتما تحقیقکن و یک کتابخوان خوببخر.بعدامتوجه میشی چی میگم.
من خودم سونی داشتم مالی نبود.
kobo هم داشتم اونم مالی نبود.
فقط و فقط کیندل بخر.وقتی باهاش کار میکنی متوجه میشی چی میگم.
سلام عزیز بنده هم قبلا دو مدل کتابخوان اندرویدی داشتم(boyue و onyx) که اولی بی کیفیت و دومی متوسط بود، در حال حاضر هم kobo aura hd دارم که فوق العاده ست(البته با نصب koreader) و حتی ریفلو رو پی دی اف فارسی هم دارم. نمیدونم بر چه اساسی میگین کوبو کیفیت نداره. رزولوشن بالا ریفرش سریع، نور یکنواخت، شارژ خوب... واقعا خوبه. با کیندل ها کار نکردم و در موردشون اطلاعی ندارم

Sent from my M3s using Tapatalk

بالا