• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کتابخوان Sony PRS-T1

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebibatboy

Registered User
لایک‌ها
11
درود
خریدار این مدل کتابخوان هستم.قیمتش طرفای 350 -400 باشه.صفحه و باتریش سالم باشند.ترجیحا هم روت نشده باشه

ویرایش: دنبال کیندل فایر هم هستم.اونم اگه دارید پیغام بدید.

Last edited:

drritalin

Registered User
لایک‌ها
0
درود
خریدار این مدل کتابخوان هستم.قیمتش طرفای 350 -400 باشه.صفحه و باتریش سالم باشند.ترجیحا هم روت نشده باشه

up...نبود؟

سلام. من یه دونه دارم که خودم چهار پنج ماه پیش از سونی استور اسپانیا (بارسلون) خریدم (فاکتورش موجوده). عالی هم نگهش داشتم (یعنی کلا وسایلم رو نو نگه می دارم). نرم افزارش به آخرین نسخه آپدیت شده، روت نشده و چند صد تا کتاب انگلیسی و فارسی هم توش ریختم. یه کیف هم داره (سونی اوریژینال) که اونو جدا خریدم.
هنوز صد در صد مجاب نشدم بفروشمش اما علتش اینه که واقعا وقت استفاده ازش رو ندارم (مشغله های کاریم زیاد شده). اگه واقعا می خواید بگید تا عکسش رو بگیرم و بزارم.

ebibatboy

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
اگه تونستید عکس بذارید.
قیمت مدنظرتون چنده؟

drritalin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگه تونستید عکس بذارید.
قیمت مدنظرتون چنده؟

چشم. امشب عکساشو می ذارم. قیمت هم، توی همون رنج شما یه قیمتی توافق می کنیم ایشالا.

سلام
اگه تونستید عکس بذارید.
قیمت مدنظرتون چنده؟

چشم. امشب عکساشو می ذارم. قیمت هم، توی همون رنج شما یه قیمتی توافق می کنیم ایشالا.

تصاویر:
IMG_8900.jpg

IMG_8902.jpg

IMG_8904.jpg

IMG_8905.jpg

IMG_8906.jpg

IMG_8910.jpg

IMG_8911.jpg

IMG_8913.jpg

دستگاه فاقد کوچکترین خط یا خراش روی صفحه، بدنه و پشت بوده و تا حالا فقط سه بار شارژ شده. قدرت نگهداری شارژ و مصرف پایینش واقعا باعث تعجب خودم شد.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا