• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کتابهای هیپنوتیزم دکتر کابک

aliazv

Registered User
لایک‌ها
75
سلام کاربران عزیز من سه کتاب مدیکال هیپنوتیزم و خود هیپنوتیزم و روانشناسی هیپنوتیزم دکتر کابک را نیاز دارم. همچنین فیلمهای دوبله یا زیر نویس فارسی اموزش هیپنوتیزم.با تشکر

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
گشتم نبود،نگرد نیست:(
از سایت خودشون هم قابل تهیه هستا

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
یک سری فیلم آموزشی دارم. البته فیلم آموزش در اصل شعبده بازی هستند و از طریق هیپنوتیزم شما بیشتر شوخی می کنی تا هیپنوتیزم درمانی. مثلا طرف رو می خوابونی ؛ کاری می کنی که اسم یا اعداد رو نتونه تلفظ کنه ، نتونه خم بشه و ... . یک دونه فیلم آموزشی سریع ترین به خواب بردن به روش هیپنوتیزم ( ثبت شده در گینس ) هم هست.

هر دو آموزشی کمیاب و زبان اصلی ( انگلیسی ) هستند.

نیاز بود بفرمایید.

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
یک سری فیلم آموزشی دارم. البته فیلم آموزش در اصل شعبده بازی هستند و از طریق هیپنوتیزم شما بیشتر شوخی می کنی تا هیپنوتیزم درمانی. مثلا طرف رو می خوابونی ؛ کاری می کنی که اسم یا اعداد رو نتونه تلفظ کنه ، نتونه خم بشه و ... . یک دونه فیلم آموزشی سریع ترین به خواب بردن به روش هیپنوتیزم ( ثبت شده در گینس ) هم هست.

نیاز بود بفرمایید.
قیمتش رو لطف میکنید؟

Nader62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

نیاز بود بفرمایید.

لطفا قیمت.

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
خود هیپنوتیزم کابوک موجوده ...بقیه هم احتمالا" بتونم براتون پیدا کنم قیمت مدنظر برای خریدشون رو پ .خ کنید

بالا