• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کتابهای پلیسی قدمی ...امیر عشیری ...ارونقی کرمانی و ...

soift

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
دوستان درصورتیکه کتابهای پلیسی قدیمی دارید با ذکر عنوان و شماره تلفن به بنده اعلام کنید.
ممنونم

دوستان عزیز سوء تفاهمی شده ئ بنده عذر خواهم ...الته که اگر کتابی داشته باشید که من نداشته باشم نمیتوانم انرا ازشما بدزدم شب که خوابید ...بلکه باید انرا با رضایت از شما بخرم...

لطف کنید در خصوصی به من لیست و تلفن و قیمت بدهید

ممنون

Last edited:

walter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
124
سلام، تعداد زیادی کتابهای قدیمی پلیسی و عشقی دارم.این هم عکس تعدادی از آنها:

ده دوازده تایی هم مستعان( چاپ دهه سی) دارم .
فقط در صورتی کتابها را میفروشم که قیمت پیشنهادی شما خیلی عالی باشد وگرنه ترجیح میدهم نگه شان دارم.

soift

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، تعداد زیادی کتابهای قدیمی پلیسی و عشقی دارم.این هم عکس تعدادی از آنها:

ده دوازده تایی هم مستعان( چاپ دهه سی) دارم .
فقط در صورتی کتابها را میفروشم که قیمت پیشنهادی شما خیلی عالی باشد وگرنه ترجیح میدهم نگه شان دارم.

سلام دوست عزیز

بلطف کن به ایمیل من شمارتو بفرست تا باهت تماس بگیرم

walter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
124
بنده این سنخ کتب را بین 100 تا 250 هزار تومان میفروشم چون متوجه شدم استارتر(آغازگر) این تاپیک، همین کتب را در ایسام
دارد دانه ای 250 هزار تومان میفروشد پس قیمت اینها این است.این هم قیمت فروش آنها توسط همین شخص:

http://esam.ir/store/storeFirst.aspx?Num=8277
http://esam.ir/store/storeFirst.aspx?Num=8277

soift

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کتاب پلیسی خواندن خیلی خوب هست...
بنده فروشنده نیستم ...اصراری هم به اثبات این قضیه نیست چرا که اگر هم باشد جرم نیست
اما چرا شما اصرار دارید که دیگران میخوان رایگان از شما چیزی بگیرند؟ مگر گدا هستند دوست عزیز؟؟اصلا از اول بنده به شما قیمت دادم؟؟

soift

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کتابهایی که عکسش بالا هست برای من دانه ای 100 تومن هم نمیازرد ...
بنده ارشیو دارم و در صورتیکه کتاب از امیر عشیری و ارونقی کرمانی و منوچهر مطیعی داشته باشبد . انهم سالم نه درب داغان مثل کتابهای بالا به هر قیمتی خریدارم (نه رایگان) ...برخی اثار میکی اسپلین هم کم دارم...
حاضر به معاوضه هم در صورتیکه کتابی نداشته باشم هستم
لطفا فقط در اینصورت پیام بگذارید

soift

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کتابهایی که بنده خریدارم ...
از امیر عشیری : تصویر قاتل ، سقوط عقابها، کاروان مرگ، در مرز وحشت ،ردپای یک زن،جاسوس دوبار میمرد(جلد اول) ...
از ارونقی کرمانی : شیطان در میزند ، شب و هوس و خروس چهل تاج
از منوچهر مطیعی :مردیکه عشق میخرید و مرد کرایه ای
از میکی اسپلین خیلی کتاب دارم و باید اسمش را زحمت بکشید بگین.

از اول هم باید اسم کتابها رو میگفتم تا بعضی از دوستان فکر نکنن خبری هست .یه ارشیو دار برای کتابی که نداره حاضر به دادن پول هست ولی نه برای هر کتاب درب داغان و بی ارزشی.به هر حال کتابها چاپ نشدن و نایابن .شاید کسی برای همین کتابها هم حاضر به پرداخت پولی باشد که برای بقیه سنگین هست.
لطفا تنها درصورتیکه کتابی دارید که من ندارم پیام بدین شاید معاوضه هم بتوانیم بکنیم البته بنده اراک هستم و باید پستی این کار انجام بشود.
بازهم ممنون

dragon44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چنانچه دنبال کتابهای پلیسی چاپ قبل از انقلاب مثل آثار میکی اسپیلین ، یان فلمینگ ، جیمز هادلی چیز ، پرویز قاضی سعید ، امیر عشیری و ... هستین میتونین این کتابها رو با فرمت PDF و کیفیت بالا از وبلاگ " آرام بوک " تهیه کنین. اینم آدرسش :
http://arambook.rozblog.com/

yhaftani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشاهده پیوست 949758 مشاهده پیوست 949759 مشاهده پیوست 949760 مشاهده پیوست 949757
کتابهایی که بنده خریدارم ...
از امیر عشیری : تصویر قاتل ، سقوط عقابها، کاروان مرگ، در مرز وحشت ،ردپای یک زن،جاسوس دوبار میمرد(جلد اول) ...
از ارونقی کرمانی : شیطان در میزند ، شب و هوس و خروس چهل تاج
از منوچهر مطیعی :مردیکه عشق میخرید و مرد کرایه ای
از میکی اسپلین خیلی کتاب دارم و باید اسمش را زحمت بکشید بگین.

از اول هم باید اسم کتابها رو میگفتم تا بعضی از دوستان فکر نکنن خبری هست .یه ارشیو دار برای کتابی که نداره حاضر به دادن پول هست ولی نه برای هر کتاب درب داغان و بی ارزشی.به هر حال کتابها چاپ نشدن و نایابن .شاید کسی برای همین کتابها هم حاضر به پرداخت پولی باشد که برای بقیه سنگین هست.
لطفا تنها درصورتیکه کتابی دارید که من ندارم پیام بدین شاید معاوضه هم بتوانیم بکنیم البته بنده اراک هستم و باید پستی این کار انجام بشود.
بازهم ممنون
دوست عزیز من pdf بیشتر کتابهای مورد نیاز شما را دارم . در صورتی که شما هم pdf کتب زیر را دارید با هم معاوضه نماییم .
از امیر عشیری : نبرد در ظلمت -دیوار هیاهو - مرز خشن - نقطه تقاطع -سایه سیاه - مردی در سایه ها -
از ارونقی کرمانی : دلهره - شبی که سحر نداشت
از منوچهر مطیعی : خانم بازاریاب - خانه ای در هانگ چونگ ---- از قاضی سعید : پشت آن مرداب وحشی - ببوس و بکش ------ از جواد فاضل : تقریبا نصف رمانهایش را ندارم

Last edited:

اشکان1985

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
18 عدد کتاب از قاضی سعید دارم برای فروش مایل بودید بفرمایید
وحشت در ساحل نیل-لاوسون در جزیره وحشت
مرگ از کدام طرف می اید-دوزخیها-ششلول بندها را بکشید-قتل سوم-تابوت سرخ-معبد مرگ-عبور از مرز
خون در دخمه های گنج 2عدد-دشمن پنجم-
برای زنده ماندن بکش-جوانه های پاییزی-فرار
قهرمان در جستجوی قاتل بروسلی
توطئه بزرگ در 2 چاپ مختلف از امیر نادری
16 کتاب از قاضی سعید و 2 کتاب از نادری DSC03076.JPG DSC03082.JPG DSC03086.JPG DSC03084.JPG DSC03085.JPG

اشکان1985

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
image4 (2).JPG image3 (4).JPG image7 (1).JPG image1 (5).JPG DSC03088.JPG DSC03087.JPG DSC03089.JPG DSC03096.JPG تعدادی رمان و کتابهای تاریخی هم دارم DSC03088.JPG DSC03087.JPG DSC03089.JPG DSC03096.JPG

Last edited:
بالا