پیدا میشه من و رند.ای ار پیش شماره 4 هم دیدم منتها ماشا الله 2 ساعت نمیکشه میخرن
صبور باشی پیدا میشه منم عجله ای ندارم هه 116 رو 1400 میخری ؟؟؟؟ 116 که بالای 3 ملیونه هلاجی خودمون اینکاره ایم من دومین شماره رو گفتم حد المکان ریز باشه
اگه منظورت 16 شروع شه رو 1400 میخری
سیم کارت 09121577985
شما مشخصه این کاره ای....جدیدا خط رو اینجوری میخونند.....157 نه 15 یعنی 157 ...خط من 146 هست یعنی کدش پایین تره ..اونجوری هم بخوای حساب کنی بازم میشه 14 ....در ضمن زده خط داریم تا خط ...خط داریم طرف بدهکار بوده فروخته روزی 1000 تا زنگ میخوره...خط داریم 2 سال بوده خاموش بوده.در ضمن شماره که انقدر دقیق هستی بگرد 116 2 تومن هم هست.
من خط رو دومین شماره رو گفتم داداش تاپیک رو با دقت نگاه کن 1 دقیقه
الویت با کسانی هست که دومین شماره ریز باشه یعنی
کد یک جوری نیست که حتما 3 رقم بخونی طرف خطش اینجوریه
4 22 111 4 کسی که شمارش این باشه 411 نمیخونه داداش این مدلی که زدم میخونه متوجه حرف شما کاملا شدم
و میدونم خط 1 رو همه جوره میخونن هرکی بدونه چطور میتونه خشکل تر بندازه همون جوری میخونه من خودم مثل شما فک میکنم 3 رقم و 2 رقم و 2 رقم باید خط رو خوند
اما برای من ملا رقم دومه که ریز باشه من زن که نیستم نگران زنگ خور باشم شما خط یه هلافکارو بیار بده به ما اصلا قیمت مناسب باشه بقیه مهم نیست.
حالا شمارهات چیه بزار ببینم میتونیم کنار بیاییم مام میاییم اینجا که از بیرون ارزون تر باشه شمام میای اینجا که مغازه بز خری نکنه پس قیمت باید متعادل باشه