abiabiabi
Registered User
خریدار کلیه کتابهای کمیک قبل از انقلاب بسیار تمیز و در حد آک یا آکبند هستم ......قیمتها و عناوین را پخ کنید ....(خواهشا" قیمت فضایی ندین )
داداش قیمتا در توان من نبود بازم ممنون که وقت گذاشتین و قیمت دادین ....برای این اشاره ای به تن تن نکردم اینجا که تن تن نباشه که قیمتشون متعادلتر باشهمن قیمتا رو برات فرستادم.
داداش همونطور که تو عنوان تاپیک نوشتم فقط کمیک قبل از انقلاب میخوام اگه مال قبل انقلاب هستن عکس لطف کنینچند کمیک از انتشارات دادجو دارم ( فیلیپر ، وودی وود پیکر، پینوکیو و ...) قیمتهایشان 30-35 است .
علیرضا قیمتی که من برای ایشون زدم اینا بود:عزیز من قبلا هم خدمتتون عرض کردم کتاب کمیک قدیمی زیر 30 تومن نداریم ...تمیز هم که تکلیفش معلومه ...دیگه همه هم قیمت ها رو میدونن کسی نمیاد دونه ای 3 4 تومن بفروشه .
نه بابا بالا چیه ؟ ! خیلی هم خوب زدی یعنی پایین هم زدیعلیرضا قیمتی که من برای ایشون زدم اینا بود:
سیگارهای فرعون:65 (کیفیت 90%)
خرچنگ پنجه طلایی:65 (کیفیت 100%)
کنگو یونیورسال(کیفیت صفحه آخرش پایینه و بدرقه و آستانه و صفحه عنوان نداره) 70 کیفیت(60%)
کنگو اورینتال:55 (کیفیت 70%)
تن تن در تبت:55 (کیفیت 70%)
پرواز 714: 75 (کیفیت 90%)
تازه باز هم با خریدار راه میام.کتابها به جز کنگو بقیه انصافا مشکلی نداشتن.من نمی دونم بالا زدم یا خیر...