• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کنسول wii u هستم .

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
I WANT WII U

خریدار یک عدد کنسول ویی یو هستم
سری 32 گیگ باشه . سری قدیمش رو خریدار نیستم .
. تمیز باشه روی دسته اش خط و خش نداشته باشه . خش رو کنسول کم باشه طوری نیست .
ترجیحا باندل باشه فقط و فقط این باندل ها : نیو بروس یا مایو 3d world . اگر هم باندل نیست قیمت رو بدید . کسی چیزی داره رو کنه قیمت بده و قیمت مناسب بده که منطقی باشه ، مفت خری هم نمیخوام بکنم .

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
یدونه باندل ماریو 3d دارم تمیز ..قسمت کنسول wiiهم کپی شده حاظر پر بازی...
یک عدد بازی wiiusportهم بصورت دیجیتالی درونش ریخته شده
قیمت مدنظرتون چقدر هست

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
سلام شما باید قیمت بدی عزیز نه من . من کپی خور لازم ندارم میخوام وصلش کنم به اینترنت برای ماریو میکر . شرایط اینه .
یعنی ۳ تا بازی دیجیتالی داره درسته ؟

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
سلام مجدد ..خوب از کپی درش بیار بعد بزن به اینترنت با یه فرمت ساده..بازی 3تا ولی اکانتی که توش زدم رو یادم نیستش هست تو کنسول یانیستش تاجایی که میدونم 4ماه روشنش نکردم ولی بازی توش هست اینو مطمعن هستم ..قیمت نمیدونم قیمت درست بدید فروشندهم برا خودم خاک میخوره میخوام بفروشم

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
ببینید بایپ ببینسد اگر کنسول رو ریست کنید بازی ها میپره یا نمیپره این اولین مسئله مهم هستش . منم میخوام بخرم . الان نوش با دو تا بازی ۳ دی ورلد و لند ۱۲۰۰ هستش . حالا شما ببین دسته دوم رو چند میخوای بدی با ۳ تا بازی . من یه جایی خوندم که فرمت کنه بازی هاش میپره . قیمتتون رو بدید با توجه به قیمتی که دادم تو همین فروم الان به این قیمت هست کنسول .

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
من گنسول رو اگر بخوام بخرم فرمت شده و آپدیت شده خریداری میکنم . تا مطمئن باشم که بعد فرمت بازی ها سر جاش هستش و آپدیت میشه . کنسول رو با حالت آپدیت شده با بازی های روش خریداری میکنم . حالا برید تحقیق کنید ببینید چطوریه . و قیمتتون رو هم با توجه به قیمت نوش بدید . من خریدارم اگر شما فروشنده ای منتها دنبال دردسر نمیگردم . میخوام بخرم و ماریو میکر بازی کنم بی دردسر

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
مسئله بعدی اینه که من الان چک کردم بازی دیجیتالی که خریدید براش، متصل هستش به NNID و بعد فرمت اگر نتونید وارد NNID شما بشیم بازی عملا وجود نداره و قابل دانلود و بازی نیست ( همه جا تایید کردن این رو ): منظورم به بازی wii sport u .
ظاهرا نوشته در سایت خودش که بازی های از پیش نصب شدع بعد فرمت قابل دانلود هستن . در نهایت ببینید من چون کنسول رو قبلا نداشتم دنبال دردسر نمسگردم و واقعا حوصله فرمت و سر و کله زدن ندازم یه چیز آماده میخوام استفاده کنن به ازای پولی که میدم .

بالا