حالا اگه تاپیک در مورد 6975 بود تا الان 2000 نفر تعریف و تمجید میکردن
سلام داداشسلام
توی تاپیک فروشگاه مجازی تیونینگ تاک فک کنم داشته باشن یه سر بزن
اره داداش تهرانم .رفتم عباسی فقط اک داشت.اگه تهرانی یه سر برو عباسی یه نمایندگی داره شاید کارکرده داشته باشه
سلام داداش خدارو شکر بلاخره یکی پیدا شد راکفورد گوش داده باشه.داداش کامپونتش مالی نبود 60وات بود من با امپ 944 راش انداخته بودم یه باند 2wey خوب بگیری بهتره
یعنی با 450 500 نمیشه کامپ خوب گرفت؟داداش p1652 داشتم گفتم با 944 راه انداخته بودم اصلا صدای یه کامپونت نداره همون موقع یه باند dls 962 ووفر کاغذی کنارش رو طاقچه بستم
خدا وکیلیش تو کیفیت و شفافیت dls میخوردش اگه میخوای رو طاقچه ببندی با این هزینه باند 2wey ببند داداش کامپونتای مالی تو این قیمت پیدا نمیشه
بیشتر کیفیتش واسم مهمه تا قدرت.بتونه فرکانسای ریزو پخش کنه.تا جایی که یادمه 165 هرتز با سری پانچ پاور نه از نظر قدرت ن از نظر قیمت تو یه سطح نیستن! هرتز 165 معمولیش حدود 450 و ایکس ال حدود 600 700 باید باشه ولی راکفورد سری پانچ رو 380 قیمت داشتم! در هر صورت هرتز به نظر من بهتره! ووفر قوی تری داره خصوصا! البته سبک صدای راکفورد و هرتز فرق داره! باید ببینی سلیقتون به کدوم میخوره
هرتز که شرکتیاشم که گارانتی دارن فیک هستن.داداش هرتز ها عموما فیک هستن راکفرد هم سری پانچ دره پیت یعنی بخری می فهمی اشتباه کردی اما سریه پاپر عالیه بگرد دست دوم پیدا کن