دروداصلا کیبورد 100 درصدی و 200 درصدی نمیخواستم که ، نهایت 60 درصدی اگه احیانا کسی 40 درصدی هم داشت ندا بده
این مدل تو رنج قیمت خودش خیلی خیلی خوبه. من خودم بعد از چند روز دیدن بررسی های مختلف تو یوتوب خریدمش. الان هم راضیم. منتظرم گارانتیش تموم شه مادش کنم. یه مدل شبیه ب همین 617 داره فکر کنم 630 بود ک وایرلس هم میشه. ولی این مدل نسبت ب قیمت (الانش رو نمیدونم اون موقع - آذر- 800 و خورده ای خریدم)سلام این مدل موجوده . گارانتی تا تاریخ 19/9/1402 . و خدایی حتی یک روزم باهاش کار نکردم چون اصلا از کیبورد 60 درصد خوشم نیومد .
REDRAGON FIZZ Rainbow K617-R Wired Mechanical
سوئیچ قرمز هم هست
این مدل تو رنج قیمت خودش خیلی خیلی خوبه. من خودم بعد از چند روز دیدن بررسی های مختلف تو یوتوب خریدمش. الان هم راضیم. منتظرم گارانتیش تموم شه مادش کنم. یه مدل شبیه ب همین 617 داره فکر کنم 630 بود ک وایرلس هم میشه. ولی این مدل نسبت ب قیمت (الانش رو نمیدونم اون موقع - آذر- 800 و خورده ای خریدم)
بله داره ولی سوکتش Outemu هست. برند akko این مدل رو زیاد تولید میکنه. تو ایران هم دیدم موجود داشته باشن. کی کپ هم ک استاندارده. واسه ماد هم راحته کلا سختی خاصی نداره این مدل. rgb هم مثل بقیه هم قیمتاش rainbow نیست ک فقط افکت عوض شه. هر کی جدا هست. در کل تو رنج قیمتای پایین ردراگن عالیه. ولی بالاتر رو کی کرون پیشنهاد میکنم.هاتسوآپ داره برادر یعنی امکان تغییر و تعویض سوییچ این مدل داره یا نه
برادر 40 درصدی در کل سایز مینیمال قابل مود شدن و امکان تغییر و تعویض سوییچ البته قیمت مناسب چه انتخابهایی هسبله داره ولی سوکتش Outemu هست. برند akko این مدل رو زیاد تولید میکنه. تو ایران هم دیدم موجود داشته باشن. کی کپ هم ک استاندارده. واسه ماد هم راحته کلا سختی خاصی نداره این مدل. rgb هم مثل بقیه هم قیمتاش rainbow نیست ک فقط افکت عوض شه. هر کی جدا هست. در کل تو رنج قیمتای پایین ردراگن عالیه. ولی بالاتر رو کی کرون پیشنهاد میکنم.
برادر 40 درصدی در کل سایز مینیمال قابل مود شدن و امکان تغییر و تعویض سوییچ البته قیمت مناسب چه انتخابهایی هس
رنج 60 درصدی با امکان تغییر و تعویض سوییچ ترجیحا سوییچ قهوه ای فابریک که به صرفه در بیاد چی خوبه؟
راستی میدونستی بی سیمی و بلوتوثی چون باطری داره دستکاری و مد کردنش توصیه نمیشه چون امکان آتش سوزی داره !
برادر این کیبورد. ردراگون تو ایران گارانتی داره خوبه. تی-دگر بدرد نمیخوره.
این پست هم خوبه. بودجه رو بدونید یه سرچ و چنتا ویدیو انتخاباتون مشخص میشه و بررسی های هرکدوم رو ک ببینید متوجه میشید کدوم بهترن برای شما
این مدل هم جزو مدل های بست باجتهنسبت ب قیمت من بازم 617 رو انتخاب میکنم. اختلاف قیمتی ک من دیدم زیاده. بله سوئیچ قهوه ای بنظر منم از بقیه بهتره بعد قرمز. آخر آبی
این مدل هم جزو مدل های بست باجته
کیبورد مخصوص بازی ردراگون مدل KITAVA K636 RGB
این مدل
ردراگون مدل K631 BRW RGB
برادر با دکمه آروکیش مشکل دارم آخه یه مدل 65 درصد بدون باطری با دکمه آروکی غیر دستکاری لازم هساگر اولین کیبورد مکانیکالتون هست بنظرم همین 617 رو بخرید. با گارانتی هم بخرید. فکر کنم اصلیش تخت جمشیده.
شما 617 برای فروش دارین خودتون آیاشما 1م بیشتر پرداخت میکنید فقط. 617 ب نسبت قیمت از همشون بهتر بود با خرابی کمتر.
منم با arrow مشکل دارم واقعا چون گرافیست هم هستم خیلی لازمم میشه. ولی چون خیلی راضیم ازش هزینه اضافه نکردم دیگه. بخوام ارتقا بدم قطعا میرم سراغ کی کرون یا هم مدل های جدیدتر ردراگون اگه تا اون موقع چیزی بزنه.برادر با دکمه آروکیش مشکل دارم آخه یه مدل 65 درصد بدون باطری با دکمه آروکی غیر دستکاری لازم هس
شما 617 برای فروش دارین خودتون آیا
منم با arrow مشکل دارم واقعا چون گرافیست هم هستم خیلی لازمم میشه. ولی چون خیلی راضیم ازش هزینه اضافه نکردم دیگه. بخوام ارتقا بدم قطعا میرم سراغ کی کرون یا هم مدل های جدیدتر ردراگون اگه تا اون موقع چیزی بزنه.
برای فروش هم ن متاسفانه فعلا در حال استفاده هستم. ولی اگه مک بوک ایر m1 قیمت مناسب پیدا کردم میفروشم. هم کیبورد و هم مینی کیس رو