سوء تفاهم برداشت نشه من منظورم کارت شما نبود عزیز . کلی گفتم . تو این بازار آشفته و واقعا میشه گفت نامردی اگر قرار بر این باشه که ما خودمونم به همدیگه رحم نکنیم دیگه وای به روزگارمون . من کارت خودم 7950 بود که فروختم 420 تومن و کارت 280x هم همون موقع 500 نهایت معامله میشد ولی الان یه سری شرکت ها مثل گارانتی گیگا کارت 130 دلاری رو 900 میکنن تو پاچه ملت . خوب اگر ما نخریم مطمئن باش این شرکت به غلط کردن میوفته و قیمت رو منطقی تر میکنه . اونوقت میایم بر اساس همون شرکت ماهم کارتهای دست دوم خودمون رو قیمت گذاری میکنیم . درست نیست دیگه ما خودمون داریم کمک میکنیم به این وضعیت خراب و خرابترش هم میکنیم . کسی که خریدار هست باید با منطق خرید کنه وگرنه کارت 970 که بعضی ها دست دومش رو به قیمت آک rx 470 میفروشن خریدار باید واقعا کم عقل باشه که کارت نو و به روز و کم مصرف و با گارانتی رو ول کنه و کارت دست دوم و پر مصرف و بدون گارانتی و معلوم نیست چه فشارایی بهش اومده رو به همون قیمت بخره
سلام
دوست عزیز حرفت متین هست زمانی که از دلار 4150-4200 رونمایی نشده بود که امروز شد !!

بازار چنان آشفته هست که سال 90-91 که جهش قیمت ارز داشتیم اینجوری نبود واقعا
2روز پیش کارت گرافیک که 1300 بوده شده 1450 !!!
http://lioncomputer.ir/product/9030/کارت+گرافیک+ام+اس+آی+GTX+1060+GAMING+X+6GB/
rx470 به صورت مرموز ناموجود میشه !!:general208:
http://lioncomputer.ir/product/8985/کارت+گرافیک+سافایر+NITRO++RX+470+OC+4GB/#prettyPhoto
دوست خودم دیروز مراجعه حضوری رفته بود باسه خرید این کارت ها به همین فروشگاه قیمت هارو دیده ناامید برگشت که از شانس دیشب در دیجیکالا قیمت قبلی آپدیت نشده بوده درجا خرید امروز قیمت جدیدشو برو ببین
نطرم اینه این چند وقته قیمت پردازنده و رم و مین بورد وهارد و غیره افزایش چشم گیر داشته ولی کارت گرافیک از برج6 قیمت هاشون چک کنی مگر به قول شما گارانتی گیگا یا ایسوس قیمت هاشون فضایی بوده بقیه خیلی جزئی یا شایدم افزایش نداشته چون خریدار کشش افزایش قیمت نداشته دیگه ولی العان ترمز های همه برندا داره بریده میشه پس لرزه ها داره به سمت گرافیک هم میاد
نظر شخصی دیگه به صلاح نیست صبر کنی یه 300 از دوست آشنا قرض کن یه کارت مناسب آکبند تهیه کن وگرنه منتظر ماندن به نظرم دیگه فایده نداره این قیمتها بره بالا ثابت بشه با سر نیزه هم پایین بیا نیست
بازم امیدوارم کارت گرافیک مورد نظرتون به قیمت خیلی خوب بخرید ما همه هم دردیم