• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گوشی از سری W سونی ترجیحا W902 , W980 , W900 ,W890 و نوکیا N91 , N86

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pma76

Registered User
لایک‌ها
62
بنام حق

آک باشه چه بهتر یا کارکرده

گوشیهای سری W
W980
W890
W900
W902

و

نوکیا
N91
N86

یکی از گوشیهای ذکر شده در بالا رو با این شرایط خریدارم :

1-تعمیری نباشن . روی باز شدن و دستخوردن پیچهای گوشی حساسم . چون یکم حالیم میشه پس لطف کنید باز شده نباشه .
2-سالم سالم باشن . در حد آک یا نهایتا تمیز و کمترین خط و خش و هیچ ایراد سخت افزاری و نرم افزاری نداشته باشه .
3-قیمت هم توافقی

پیشنهاد از شما

منتظر و ممنونم

Last edited:

pma76

Registered User
لایک‌ها
62
بسته شود
W890 آك خريداري شد.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
مبارک باشه,چند؟عکس ازش میتونید بزارید؟جعبه و..؟100 درصد refresh هست,چون اخرین 980 سال 2008 تولید شد,یه نمونه مثال بزنم,مثلا ps3 fat که هنوز اکش تو بازار هست,تمامشون refresh هستند,چون میدونید چند ساله fat تولید نمیشه؟
به هر حال محض اطلاع گفتم,
با تشکر

pma76

Registered User
لایک‌ها
62
مبارک باشه,چند؟عکس ازش میتونید بزارید؟جعبه و..؟100 درصد refresh هست,چون اخرین 980 سال 2008 تولید شد,یه نمونه مثال بزنم,مثلا ps3 fat که هنوز اکش تو بازار هست,تمامشون refresh هستند,چون میدونید چند ساله fat تولید نمیشه؟
با تشکر
ممنون از شما
بنده 890 گرفتم نه 980 . اگه دیده باشی شون یه کوچولو با هم فرق دارن .
گارانتی پارس کامتل 215 تومن
خیلی مطمئن میگید ریفر هستش . ممکنه برام یه لینکی یا چیزی که اینقدر شما رو مطمئن کرده بفرمایین ماهم بلد بشیم.
من مطمئن نیستم
چند جا پرسیدم بهم گفتند که اینا همشون تو گمرک چند سال گیر کرده بودن و تازه ترخیص شدن . ریفر که اینقدر زیاد نمیشه . تمام بازار رو پرکردن با 890 و 980
بنظر شما ممکن نیست یه جنس تو انبارهای گمرک گیر کنه یا بازداشت بشه ؟؟؟!!!
آکه دیگه
عکس هم تو سایت ارنا ببینید فرقی نداره .
موفق باشید

ارمان جان اکبند رو چند خریدی؟

215 با پارس کامتل یاشار جان
قابل شما رو نداره
مشکی قهوه ای
با مهرداد رفتیم گرفتیم

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
به نظر من هم ریفر نیستن یعنی احتمالش خیلی ضعیفه ، بعضی مواقع داخل ویترین یه مغازه دار اتفاقی چشمتون میخوره به نوکیا n95 یا یه چیزی توی همین مایه ها که خیلی وقته تولید نمیشه ، خب این دیگه نیاز به فکر کردن نداره و بدون شک ریفر هست ، ولی این گوشیهای اریکسون که به تازگی داخل بازار به وفور یافت میشه و تقریباً همه گارانتی کامتل دارن اصلاً به نظر نمیاد ریفر باشن ، گوشیهای ریفر در تعداد خیلی محدود سرهم میشن و به سختی و به صورت قاچاق وارد کشور میشن در نتیجه به ندرت قابل تهیه هستند ...

ضمناً چطور ممکنه این همه گوشی اریکسون به صورت مشکل دار به کارخونه مرجوع شده باشه و حالا به شکل ریفر به دست منو شما برسه :blink: تا جایی که یادمه این مدل های ساده از هر 1000 تا حتی یه دونه هم خرابی نداشت که بخواد برگشت بخوره ! برفرض که برگشت خورد ، قابشون از کجا اومده که بتونن دوباره گوشی رو سرهم کنن ؟ یعنی کارخونه این تعداد بالا قاب اصلی رو نگه داشته بعد از چند سال داده بیرون ؟ !

اصلاً فرضیه ریفر اینجا قابل قبول نیست اونم در این تعداد وسیع ، احتمال خیلی زیاد داخل گمرک خوابیده بودن این گوشیها ، با این وضع خراب اقتصادی هم آقایون تصمیم گرفتن این گوشیها رو از گمرک ترخیص کنن و بریزن داخل بازار تا یه پولی گیرشون بیاد و بهترین راه هم قاعدتاً این بوده که بصورت کلی گوشی ها رو بدن به شرکت معتبری مثل پارس کامتل ....

Danial_84

Registered User
لایک‌ها
16
ببخشید میتونم بپرسم از کجا گرفتید؟

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176

pma76

Registered User
لایک‌ها
62
ممنون از دوستان عزیزم
راستش من تا اینجا بدون تایید مهرداد دیگه نه ساعت میگیرم و نه گوشی و نه دروبین . ازش ممنونم از اینکه برام وقت گذاشت .

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
ببخشید میتونم بپرسم از کجا گرفتید؟
همه جا به وفور یافت میشه به خصوص تهران ...
مطمئنا از شهر زیبای رشت.
================
وقتی مهرداد میگه ریفر نیست نیست! مبارک استارتر گرامی

نه فرزاد جان حرف زور نمیزنیم که :دی یه مقدار موضوع رو تحلیل کنید مطمئناً به همین نتیجه میرسید که ریفر نیستن ، ضمناً من همشون رو از نزدیک بررسی کردم هیچ فرقی با گوشیهای اصلی سابق ندارن ...

ممنون از دوستان عزیزم
راستش من تا اینجا بدون تایید مهرداد دیگه نه ساعت میگیرم و نه گوشی و نه دروبین . ازش ممنونم از اینکه برام وقت گذاشت .

مخلص آقا آرمان :happy:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
با تشکر
refresh؟
Refurbished منظورتونه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا