خریداری شد ختم تاپیک
Last edited:
یاشار تو خودت بهترین هدیه ای...:دییه گوشی 300-400 تومنی میخوام برای هدیه دادن به یکی از عزیزانم
...... نظرم روی لایو سفید تر تمیزه ...نکسوس وان ...دیزایر هست گوشی های خوب و تمیز معرفی کنید
گوشی های خیلی کوچیک به دردم نمیخوره
قبل از ارسال نرم افزار viber و whatsapp رو حتما تست کنید که کار کنه چون فقط برای این نرم افزار ها خرید میکنم ممنون دوستان
اره یاشار تر تمیز باشه طرف توذوقش نخوره کار کرده باشه قیمت هم برام بگویاشار بهترین گزینه که عالی باشه تو این قیمت اکسپریا ری هست خیلی خوبه سراغ دارم میخوای ردیفش کنم؟اون نرم افزارام روش ردیفه
Sent from my GT-B7510 using Tapatalk 2
حاجی تو که پروندت پیش ما سیاهه بگم بگم ؟؟؟ هلند؟یاشار تو خودت بهترین هدیه ای...:دی
البته چون نوشتی viber میخوای روش نصب شه معلومه واسه کی و چه کاری میخوای...من هم یا ری رو پیشنهاد میدم یا لایو..
اگر بخاطر viber میخوای دنبال گوشی هایی باش که به آندروید 4 آپدیت نشن - چون غیر از گوشیه خودم 3 تا گوشیه دیگه سراغ دارم که وقتی به آندروید 4 آپدیت شدن وایبرشون مشکل دار شد ( که البته اونم راه حلش رو پیدا کردم )
ولی در کل وایبر با آندروید 4 مشکل داره - یا صدا نمیره - یا مسیج نمیره - یا دفترچه تلفن نمیاد و ...
در غیر این صورت فکر کنم با تمام گوشی ها جواب گرفته viber
عاشق این جوونام واقعا!!!
واسه عزیزی میخوام کادو بگیرم که حتما هم وایبر روش جواب بده!
بعله اقا یاشار مام میدونیم در جریانیم!:دی
من رو گوشیم ray بودش اندرویدشم 4 بود بدونه مشکل استفاده میکردم!
واسه خط دومم خریدمش داداالان x1 رو واسه چی خریدی?
من چی بگم اخه به تو??
هان? هان?
اپ واسه یاشار اولی...
چقدر یاشار داریم
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
اگر ورِژن وایبرتون یکی نباشه مسیج میتونید بدید اما مکالمه نهدوستان یکم مراعات جیب ما رو هم کنید زندگی خرجش زده بالا
راستی من گوشی خودم ایفون هست ها بدون مشکل در ارتباط خواهیم بود یا منم برم یه اندرویدی بگیرم ؟
نظرتون راجب چا چا چیه؟
بنده کلی گفتم - حداقل رو sensation - note - evo 3d مطمئنم - چون خودم تست کردم - البته ورژن viber هم مهمه - چون با ورژن جدید viber مشکل دارن - اگر از ورژن قدیمی استفاده کنید به مشکل بر نمیخورید
من رو گوشیم ray بودش اندرویدشم 4 بود بدونه مشکل استفاده میکردم!
دوستان یکم مراعات جیب ما رو هم کنید زندگی خرجش زده بالا
راستی من گوشی خودم ایفون هست ها بدون مشکل در ارتباط خواهیم بود یا منم برم یه اندرویدی بگیرم ؟
نظرتون راجب چا چا چیه؟
بنده کلی گفتم - حداقل رو sensation - note - evo 3d مطمئنم - چون خودم تست کردم - البته ورژن viber هم مهمه - چون با ورژن جدید viber مشکل دارن - اگر از ورژن قدیمی استفاده کنید به مشکل بر نمیخورید
من خودم تا چند وقت دیگه یه اندرویدی خواهم خرید راستی وبر با جی پی ار اس کار میکنه ؟ من خونه وایفا دارم سرعتم خوبه عوضش ایشونم تهران هستن تهران خوب سرعت اینترنتش تا شهرستان ....؟جواب میده یا با کفتر در ارتباط باشیم بهتره؟
دستت درد نکنه بوس پس چاچا رفت کنارچاچا وایبر رو چپه نشون میده
ولی واسه whatsapp مشکلی نداره
واسه خط دومم خریدمش دادا
اگر میخوایش میگیرم میدم به خودت فدات شم
من خودم تا چند وقت دیگه یه اندرویدی خواهم خرید راستی وبر با جی پی ار اس کار میکنه ؟ من خونه وایفا دارم سرعتم خوبه عوضش ایشونم تهران هستن تهران خوب سرعت اینترنتش تا شهرستان ....؟جواب میده یا با کفتر در ارتباط باشیم بهتره؟
....:lol:حاجی تو که پروندت پیش ما سیاهه بگم بگم ؟؟؟ هلند؟
....:lol:
__
همون لایو بگیر براش باطری هم خوب نگه میداره...