hosseinmousavi7
Registered User
سالم و اندروید بالای ۶ باشه
حرفت متینه برای خودم نمیخاماگر دنبال دست دوم هستی که اصن قیدشو بزن تو ایران هرکی گوشیش مشکل پیش میاد میره میفروشه پولش میکنه خودم مغازه موبایل فروشی و لوازم جانبیدارم گوشی برام میارن جلو چشم طرف تست میکنم هزار تا عیب در میاد ازش اگر گوشی اک میخای بخری حد اقل مشخصات باید این باشه
رم سه حافظه داخلی ۳۲ گیگ هشت هسته ای با فرکانس حد اقل ۱۷۰۰ گیگا هرتز صفحه فول اچ دی تراکم پیکسلی ۴۰۰ زیر این مقادیر گوشی نخر
تلگرام سبکه اما پردتزش پس زمینه داره هیچ جورم نمیتونی جلوشو بگیری مگر اینکه حذفش کنه
اینستاگرام واتساپ دیوار شیپور اینا نرم افزار های رایج هستن با کمترین میزان پردازش در پس زمینه
همین چندتا فقط دو گیگ رم فایل کش جوشی زیر دستم نوت ۸ پرو شیامی هست
تلگرام اینستا دیوار شیپور واتساپ برنامه مای ایرانسل
clash of clans
فقط نصبه الان چهار گیو خورده ای رم فایل گرفته
برای تست واتساپ اینستا تلگرام در حالت که گوشیت تازه ریست فکتور ی شده اینا نصب کردم۳۳۰۰ تا ۳۶۷۰ رم فایل گرفت
چندتا مورد گفتم که بدونی
اگر پول نداری دست نگه دار چون از خرید گوشید کمتر از مشخصات مذکور پشیمون خاهی شد
سلاماگر دنبال دست دوم هستی که اصن قیدشو بزن تو ایران هرکی گوشیش مشکل پیش میاد میره میفروشه پولش میکنه خودم مغازه موبایل فروشی و لوازم جانبیدارم گوشی برام میارن جلو چشم طرف تست میکنم هزار تا عیب در میاد ازش اگر گوشی اک میخای بخری حد اقل مشخصات باید این باشه
رم سه حافظه داخلی ۳۲ گیگ هشت هسته ای با فرکانس حد اقل ۱۷۰۰ گیگا هرتز صفحه فول اچ دی تراکم پیکسلی ۴۰۰ زیر این مقادیر گوشی نخر
تلگرام سبکه اما پردتزش پس زمینه داره هیچ جورم نمیتونی جلوشو بگیری مگر اینکه حذفش کنه
اینستاگرام واتساپ دیوار شیپور اینا نرم افزار های رایج هستن با کمترین میزان پردازش در پس زمینه
همین چندتا فقط دو گیگ رم فایل کش جوشی زیر دستم نوت ۸ پرو شیامی هست
تلگرام اینستا دیوار شیپور واتساپ برنامه مای ایرانسل
clash of clans
فقط نصبه الان چهار گیو خورده ای رم فایل گرفته
برای تست واتساپ اینستا تلگرام در حالت که گوشیت تازه ریست فکتور ی شده اینا نصب کردم۳۳۰۰ تا ۳۶۷۰ رم فایل گرفت
چندتا مورد گفتم که بدونی
اگر پول نداری دست نگه دار چون از خرید گوشید کمتر از مشخصات مذکور پشیمون خاهی شد