عکس دقیق تری از خط و خش موجوده؟موتورولا MOTOROLA - E7i
با سلام مشخصات:: https://www.gsmarena.com/motorola_moto_e7i_power-11000.php کارتن و شارژر موجوده فاقد هندزفری نرم افزار و سخت افزار و باتری اوکیه ظاهری یه سری خش ریز داره قیمت 2900forum.persiantools.com
سلام. گوشی موتورولا مدل moto e5 plus رنگ خاکستری موجود هست. گوشی تمیز و در حد هست. گارانتی داشته که تموم شده. بوتلودر گوشی آنلاک شده و اندروید 11 lineageos روش نصب هست و بدون باگ کار میکنه. نسخه 3/32. قیمتشو ندارم. اگه به کارتون میاد پیشنهادتون را بفرستید.سلام و وقت بخیر.
خریدار یک گوشی تا 3 تومن هستم.
شرایط مد نظر:
تمیز و بی خط و خش باشه
کارتن و انتقال مالکیت داشته باشه
سلام. عکس میتونید بفرستین از گوشی؟سلام. گوشی موتورولا مدل moto e5 plus رنگ خاکستری موجود هست. گوشی تمیز و در حد هست. گارانتی داشته که تموم شده. بوتلودر گوشی آنلاک شده و اندروید 11 lineageos روش نصب هست و بدون باگ کار میکنه. نسخه 3/32. قیمتشو ندارم. اگه به کارتون میاد پیشنهادتون را بفرستید.
بله. میفرستمسلام. عکس میتونید بفرستین از گوشی؟
ممنونم. بررسی کنم میگم خدمتتون.بله. میفرستم
سلام.سلام
نوکیا g10
آکبند دارم ۳۶۰۰
سورمه ای ۶۴ با رم ۴
سلام. ممنونم. بررسی میکنم.عرض ادب ببینید خوبه
متفرقه - Asus ZenFone 2 ZE551ML
فروش یک عدد موبایل Asus ZenFone 2 ZE551ML مشخصات:شبکه ی اینترنت4G، دو سیمکارته، پشتیبانی از کارت حافظه(micro SD)، حافظه داخلی 64 گیگابایت، رام 4 گیگابایت، وزن 170 گرم،صفحه نمایش لمسی خازنی IPS با 16 میلیون رنگ، اندازه 5/5 اینچ، وضوح Full HD فن آوری محافظ کورنینگ گوریلا گلس 3،دارای جک 3.5،...forum.persiantools.com
ممنونRedmi 9 64
سلامسلام.
منظور از آکبند میفرمایید.
کلا کار نکرده؟پلمپ؟ یا...
یه شماره تلگرام بفرستین لطفا...سلام
ببخشید دیر جواب میدم
بله آکبند پلمپ باز نشده
برای کاری خریدم که منصرف شدم
قیمت الانش بیشتره(حدود ۴۳۰۰ ایناس) ولی من چون ارزون خریدم پایینتر گفتم