• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ SAMSUNG خریدار گوشی های قدیمی سامسونگ G810 یا i8510

mkhn71

Registered User
لایک‌ها
317
با سلام
یکی از گوشی های مذکور رو خریدارم.
بدنش ترجیحا سالم باشه باتریش بد نباشه. تعممیری نباشه!
قیمتشم معقول باشه.
میخام ازش استفاده کنم. یه زمانی آرزوشون رو داشتم الان میخام جامه عمل بپوشم. پس لطف کنید برای گوشی 10 سال پیش قیمت فضایی ندین.

https://www.mobile.ir/phones/specifications-35281-samsung-i8510-innov8.aspx

https://www.mobile.ir/phones/specifications-34482-samsung-g810.aspx

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
میخام ازش استفاده کنم. یه زمانی آرزوشون رو داشتم الان میخام جامه عمل بپوشم.
منم یه زمانی آرزوی داشتن خیلی از گوشی ها رو داشتم ، زمان و تلکنولوژی اینقدر سریع پیشرفت میکنه که آرزوهامون جا میمونن. البته بالا رفتن سن هم خیلی تاثیر داره.
یکی مثل من و شما ، حتی اگه گوشی های قدیمی و نوستالژیک هم بدن دستمون باز هم حس خوبی بهمون منتقل میکنن و ممکنه به گوشی های بی روح حال حاضر ترجیح شون بدیم.

Playstation

Registered User
لایک‌ها
110
سلام تو دوره خودش داشتمش خیلی گوشیه شاخی بود صدای استریو - جوی استیکOptical trackpad
ولی تو حضور پررنگ نوکیا به چشم نیومد مشکل بزرگی که داشت و آخر سر هم حل نشد هیچ جا مصرف بالای باتریش بود (هر 2 ساعت باید شارژ میشد!) که تو انجمن های خارجی گفتن مشکل از قطعه جی پی اسش هست و قابل حل نیست
بعدش i8910 گرفتم که خاطره ساز تر شد

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
سلام تو دوره خودش داشتمش خیلی گوشیه شاخی بود صدای استریو - جوی استیکOptical trackpad
ولی تو حضور پررنگ نوکیا به چشم نیومد مشکل بزرگی که داشت و آخر سر هم حل نشد هیچ جا مصرف بالای باتریش بود (هر 2 ساعت باید شارژ میشد!) که تو انجمن های خارجی گفتن مشکل از قطعه جی پی اسش هست و قابل حل نیست
بعدش i8910 گرفتم که خاطره ساز تر شد
منم یه G810 داشتم که بعد چند روز خریدش فروختمش و فقط بدلیل مشکل باطریش.

بالا