• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گوشی چینی هستم کدام برندش بهتره؟؟؟

ali_94

Registered User
لایک‌ها
40
با سلام خدمت دوستان
من چند روزه که این گوشی های چینی چند هسته ای بد جوری ذهنم رو مشغول کرده!!!!
میخواستم ببینم این گوشیها چجوریه ؟؟ کدوم برندش بهتره؟؟(پییر کاردین_ویکا_اسکالر_ژیایومی_دوجی_لنوو_جی فون_تی اچ ال و...)
البته خودم واسه یکی از دوستان یه پییر کاردین پی7 خریدم یه روز دستم بود به نظر خوب میومد؟؟؟
راهنمایی کنین ممنون

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
با سلام خدمت دوستان
من چند روزه که این گوشی های چینی چند هسته ای بد جوری ذهنم رو مشغول کرده!!!!
میخواستم ببینم این گوشیها چجوریه ؟؟ کدوم برندش بهتره؟؟(پییر کاردین_ویکا_اسکالر_ژیایومی_دوجی_لنوو_جی فون_تی اچ ال و...)
البته خودم واسه یکی از دوستان یه پییر کاردین پی7 خریدم یه روز دستم بود به نظر خوب میومد؟؟؟
راهنمایی کنین ممنون
سلام
برند شیائومی روازبقیه جداکن حسابش فرق میکنه کیفیتش خیلی بالاست!به نظرم ازسونی خیلی بهتره
لنووهم گوشی خوب داره وهم متوسط وهم ضعیف !یه چیزی تومایه های هواوی هستش البته خودم لنووبیشتردوست دارم
اس- کالرتعریفاشوزیادشنیدم ومیگن خوبه ولی تاحالا ازنزدیک ندیدم.....

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
اون پیکاردین ضعیفترین برنده چینه
تو گوشی های چینی
بهترین گوشیای چینی
شیاومی که دوستمون گفت
لنوو
Zte
و...

ali_94

Registered User
لایک‌ها
40
شیاومی بیشترش 8 هسته ای داره اونا هم قیمت بالا...
لنوو خوبه
zte هم تاحالا کار نکردم؟؟؟

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
شیاومی بیشترش 8 هسته ای داره اونا هم قیمت بالا...
لنوو خوبه
zte هم تاحالا کار نکردم؟؟؟
وقتی پولی داده میشه که میشه با اون پول برند خرید همون بهتر که خریده نشه وقتی ادم 1 تومن بده شیاومی بخره وقتی میدونه با همون پول میشه برندی خرید که تو ایران بهتر طرفدار داره چرا چینی خریداری بشه کلا گوشی های برند چین بد خریدو فروش میشه فقط 2 تا گوشی خوب بالا پایین میشه یکی هواوی یکی هم لنوو مردم دنبال خدمات پس از فروشن این خیلی مهمه

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
وقتی پولی داده میشه که میشه با اون پول برند خرید همون بهتر که خریده نشه وقتی ادم 1 تومن بده شیاومی بخره وقتی میدونه با همون پول میشه برندی خرید که تو ایران بهتر طرفدار داره چرا چینی خریداری بشه کلا گوشی های برند چین بد خریدو فروش میشه فقط 2 تا گوشی خوب بالا پایین میشه یکی هواوی یکی هم لنوو مردم دنبال خدمات پس از فروشن این خیلی مهمه
100درصدگوشی های اصل ونسب داری مثله شیائومی ولنوورونبایدباپیروکاردین ویااس-کالرمقایسه کردش
کیفیت ساخت تضمین شده وخدمات پس ازفروش مهمترین نکته درمورد گوشی برند هستش
والبته برای گوشی های غیربرند هم یه سری فاکتورهایی دارند مثله قیمت ارزان وکارایی خوب نسبت به قیمت
ولی اتنظارکیفیت ساخت بالا وخدمات پس ازفروش عالی وفروش به صورت دست دوم باقیمت مناسب رونداشته باش ازگوشی غیربرند

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
100درصدگوشی های اصل ونسب داری مثله شیائومی ولنوورونبایدباپیروکاردین ویااس-کالرمقایسه کردش
کیفیت ساخت تضمین شده وخدمات پس ازفروش مهمترین نکته درمورد گوشی برند هستش
والبته برای گوشی های غیربرند هم یه سری فاکتورهایی دارند مثله قیمت ارزان وکارایی خوب نسبت به قیمت
ولی اتنظارکیفیت ساخت بالا وخدمات پس ازفروش عالی وفروش به صورت دست دوم باقیمت مناسب رونداشته باش ازگوشی غیربرند
شیاومی zte هواوی گوشی های درجه 1 بازار چین هستند اما تو ایران ساپورت نمیشن سخت افزار همین گوشی شیاومی که نام برده شد با جی 2 فرقی نداره خوب وقتی میشه جی 2 خرید که اگه احیانا خراب شد یا کسی قاب ازش خواست به فراوانی در انواع جنس ها پیدا میشه چرا این کارارو بکنه تو این رنج قیمت گوشی های زیادی هستند

ali_94

Registered User
لایک‌ها
40
باور کنید تو ایران تا همین چند وقت پیش کسی هواوی رو نمیشناخت حالا جدا از اون که بزرگترین شرکت مخابراتی هستش.. منظورم گوشی هاش بود. اما الان به طور میانگین از هر سه نفر یکی هواوی داره اون یکی سامسونگ داره و اون یکی دیگه هم یا سونی یا ال جی و یا آیفون و...
چرا اینقدر هواوی و سامسونگ تو ایران فروشش زیاده؟؟؟ o_Oo_Oo_O

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
باور کنید تو ایران تا همین چند وقت پیش کسی هواوی رو نمیشناخت حالا جدا از اون که بزرگترین شرکت مخابراتی هستش.. منظورم گوشی هاش بود. اما الان به طور میانگین از هر سه نفر یکی هواوی داره اون یکی سامسونگ داره و اون یکی دیگه هم یا سونی یا ال جی و یا آیفون و...
چرا اینقدر هواوی و سامسونگ تو ایران فروشش زیاده؟؟؟ o_Oo_Oo_O
هرچی که توش سود باشه فروشش بیشتره :D
شک نکن سودی که تو اینا هست تو هیچی نیست ;)

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
شرکتهای مثل اسکالر رسمی نیستن و حتی یک سایت ندارن.
شرکتهای مثل هواوی و شیائومی و دوجی شرکت بزرگ و رسمی و ساپورت کن هستن.

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
من THL گرفتم . کیفیت صفحه و امکانتش در حد قابل قبول به بالا هستش ولی در کل کیفیت ساخت گوشی های برند خیلی بهتر هستش و با چینی ها قابل مقایسه نیست.
ولی اگه خیلی خوب با گوشی راه میای و ازش نگهداری میکنی گوشی های چینی امکانات بیشتری رو در مقابل پولی که میدی در اختیارت قرار میدن.

بالا