ببین داداشی این که نکسوس گوشی شاخیه اصلا شک نکن همین الانش ایفون 5 رو قبول ندارم 4 اس رو قبول ندارم نکسوس یه چیز دیگس
کلا بهترین گوشی امروز نکسوس هست از لحاظ به روز بودن و ساپورت نرم افزاری البته سلیقه ای هم هست
گزینه بعدیت که مترولاست هم نمیشه بهش چیزی گفت خداست
ولی خدایی الجی از اکسپریا اس که بهتره که ....
دادا ساپورتش ضایع هست ولی یه خوب یداره اینکه لازم نیست هر دقیقه اپدیت کنی اینقدر رام کاستوم نداره حجم داونلودت تموم شه راحتی دیگه .....
کلا من خودم میخرم اگه تا اون موقع پولم جور شه حجت جان نفروخته باشه خریدم صد در صد هست
قیمتشون یه جوریه ضرر که نمیکنیم یه خوبی عالی هم که داره گوشی تکیه دست هر کسی نیست اینم یه حس خوبی میده شرمنده پر حرفی کردم هاااا نظر شخصی خودمه منم از الجی زیاد خوشم نمیاد ولی حداقل از طراحی پرادا خوشم اومده
سلام..
PRADA 3.0 جز گوشی های جدید ال جی هست.. و یک گوشی سفارشی به سفارش کمپانی مد ایتالیا PRADA هست.. ممکنه اسمشو روی شلوار یا کیف دیده باشید..
در ضمن در مورد ساپورت توسط کوکر ها موافق هستم ولی رسمی من موافق نیستم.. این گوشی با اندروید 2.3.7 در اویل 2012 ریلیز شد حدود 2 ماه پیش به 4.0.4 اپدیت شده. در ضمن
ورژن کرنل اندروید 4.0.4 که ال جی برای این گوشی ریلیز کرده 3.0.21 هست ولی برای اکسپریا اس و پی کرنل 3.0.8 هست. این یعنی ال جی از کرنل به روزتر و جدیدتری استفاده کرده.
همینطور که میدونید کرنل و هسته از بخش های اصلی سیستم عامل هست.
من نزدیک به 20 روز میشه درامش..
اندروید 4.0.4 هم اپدیت کردم.
داخل اندروید 4.0.4 رابطه کاربریش به طور کل عوض شده و گرافیکیتر شده. در لینک زیر لیست کامل تغیرات رو میتونید ملاحظه کنید::
سايت تخصصي موبايل - نمايش پست تنها - معرفی و مشخصات گوشی Prada 3.0 از شرکت LG
سايت تخصصي موبايل - نمايش پست تنها - معرفی و مشخصات گوشی Prada 3.0 از شرکت LG
سرعت گوشی فوق العاده هست. بنچمارکها با برنامه Quadrant بین 3400 تا 3600 هست( در اندروید 4.0.4) یعنی همپای xperia s و کاملا بالاتر از XPERIA P.
ظاهر و طراحی گوشی که حرف نداره.
در مورد نمایشگر باید بگم این گوشی در مقایسه با XPERIA P و Sensetion XE از کنتراست بیشتری برخوردار هست. همینطور در نمایش رنگهای مشکی هم موفقتر بوده.
مشاهده پیوست 209205
در ضمن داداشی اندروید 4.0.4 این گوشی روت شده.
ریکاوری مد هم براش پورت شده.
رابطه کاربری خود lg یعتی Optimus UI هم برای این گوشی پورت شده:
معرفی و مشخصات گوشی Prada 3.0 از شرکت LG - Page 10 - سايت تخصصي موبايل
در ضمن داداشی اندروید 4.0.4 این گوشی روت شده.
ریکاوری مد هم براش پورت شده.
رابطه کاربری خود lg یعتی Optimus UI هم برای این گوشی پورت شده:
معرفی و مشخصات گوشی Prada 3.0 از شرکت LG - Page 10 - سايت تخصصي موبايل
داداشی همینطور که گفتم من این گوشی رو دارم.
حدود 20 روزه دارمش.
اپدیت شده به اندروید 4.0.4
برچسب ال سی دی فابرک خودش. حتی برچسب اطرافشم نکندم.هندسفری استفاده نشده. گوشی اک اک هست..
گارانتی ماناتل 2 ساله..
اگه خواستی قیمتت رو برام پ.خ کن ...
قیمتش با گارانتی ماناتل 2 ساله بین 760 تا 780 هست.
اگه قیمتت مناسب بود باهم معامله میکنیم...
موفق باشید