• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گوشی Samsung Galaxy Y Pro Duos B5512

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
سلام دوستان یه گوشی 2 سیم داشتم که فروختم به یکی از کاربران خوب و با ادب سایت . آخه میخواستم به دلایلی ! سیم دومم رو کنار بزارم . الان این مدل گوشی رو تو سایت دیدم که دوربین مکالمه ی ویدئو یی هم داره . پیش خودم گفتم من که چند وقت دیگه میخوام رایتل بگیرم ! خوب اینو میگیرم که باز 2 سیم کارت داشته باشم :D

کسی داره اینو ؟

عکس فراموش نشه . ممنون

ممنون

Last edited:

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
حالا کو که رایتل تو قم بیادش .................... چند ساله یه وایمکس ایرانسل قم نیومده .

salambarto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان یه گوشی 2 سیم داشتم که فروختم به یکی از کاربران خوب و با ادب سایت . آخه میخواستم به دلایلی ! سیم دومم رو کنار بزارم . الان این مدل گوشی رو تو سایت دیدم که دوربین مکالمه ی ویدئو یی هم داره . پیش خودم گفتم من که چند وقت دیگه میخوام رایتل بگیرم ! خوب اینو میگیرم که باز 2 سیم کارت داشته باشم :D

کسی داره اینو ؟

عکس فراموش نشه . ممنون

ممنون

دوست عزیزاین مدل گوشی ازسیم کارت رایتل پشتیبانی نمی کنه .توسایت رایتل نوشته پشتیبانی میکنه ولی من حدود5ساعت باگوشیم کلنجاررفتم وتنظیمات مختلفی هم انجام دادم.متاسفانه نشدکه نشد.کارشناس رایتل هم نتونس کمک خاصی کنه.

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
دوست عزیزاین مدل گوشی ازسیم کارت رایتل پشتیبانی نمی کنه .توسایت رایتل نوشته پشتیبانی میکنه ولی من حدود5ساعت باگوشیم کلنجاررفتم وتنظیمات مختلفی هم انجام دادم.متاسفانه نشدکه نشد.کارشناس رایتل هم نتونس کمک خاصی کنه.

خدا خیرت بدهههههههههههههههههههههه . خوب شد اطلاع دادی ، اما شاید باید تنظیمات دستی انجام بدی . مثلا موتورولا ex115 جی پی آر اس رو ساپورت میکنه ، اما ایرانسل گوشی رو ساپورت نمیکنه !!! ولی دستی میشه تنظیماتش رو فعال کرد و استفاده کرد از این امکان گوشی

salambarto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا خیرت بدهههههههههههههههههههههه . خوب شد اطلاع دادی ، اما شاید باید تنظیمات دستی انجام بدی . مثلا موتورولا ex115 جی پی آر اس رو ساپورت میکنه ، اما ایرانسل گوشی رو ساپورت نمیکنه !!! ولی دستی میشه تنظیماتش رو فعال کرد و استفاده کرد از این امکان گوشی

ببخشید مشکل ازآنتن دهی محل سکونت مادرشیراز بود.رفتم یه جای دیگه که مطمِِئن بودم خیلی زوددرست شد.اعصابم روبه هم ریخته بود.اول فکرکردم شاید مشکل از سیم کارت باشه.ولی فهمیدم مشکل ازخط دهی است.

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
دوستان واقعا کسی نداره این گوشی رو !!!!!!!! :blink:

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
سلام دوست عزیز
من نو با گارانتی دارم اما پشت ویترین بوده و یک مقدار از گارانتیش گذشته
خواستی در خدمتم

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
بالا باشششششششششش !!! عجب بد بختی گیر کردیما !!! گوشی رو فروختیم ! دلار گرون شد موندیم بی گوشی !!! :D

s27moto

Registered User
لایک‌ها
135
B5512 انصافا گوشی خوبیه یدونشو تازه خریدم قیمت نوش تو بازار 510 هزار تومانه !

اگه کسی برای بازی این گوشی نخواهد بهترین انتخاب براش

آپ برای رفیقمون

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
B5512 انصافا گوشی خوبیه یدونشو تازه خریدم قیمت نوش تو بازار 510 هزار تومانه !

اگه کسی برای بازی این گوشی نخواهد بهترین انتخاب براش

آپ برای رفیقمون

ممنون داداش . مبارکت باشه :)

چقدر گرون شده . اما ارزش داره واقعا

بالا