• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گیتار الکتریک چپ دست

tripleb

Registered User
لایک‌ها
106
یه گیتار الکتریک چپ دست میخواستم برای یکی از فامیلامون.تا 400 تومان میتونه هزینه کنه.لطفا هر کی چیزی مد نظرشه واسم پ خ بده خیلی ممنون
البته اگه شما راست دستم با این رنج قیمت مد نظر دارید لطفا اطلاع بدید

Last edited:

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
سلام.
فکر نکنم با این بودجه بتونید مورد مناسبی پیدا کنید.گیتار های چپ دست معمولا گرونتر و کمیاب تر هستن......
+
(آواتارتون هم خیلی قشنگ :d )

tripleb

Registered User
لایک‌ها
106
سلام.
فکر نکنم با این بودجه بتونید مورد مناسبی پیدا کنید.گیتار های چپ دست معمولا گرونتر و کمیاب تر هستن......
+
(آواتارتون هم خیلی قشنگ :d )
خیلی ممنون عزیز.راستش از یکی شنیدم که میشه گیتار راست دستم چپ دست کرد ولی دردسره.ویبراتو اذیت میکنه احتمال تاب ور داشتن و 100 تا مشکل دیگه هست.من خودمم چپ دستم دارم با گیتار راست دست کار میکنم.ولی این فامیلمون عادت نداره.

tripleb

Registered User
لایک‌ها
106
دوستای عزیز اگه چپ دست با قیمتی بیشتر از این(خیلی اختلاف نداشته باشه) بازم مطرح کنید.
اگرم راست دست با قیمتی که گفتم چیزی مد نظر دارید بازم مطرح کنید.
ممنون

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
آره میشه این کار رو کرد،من شنیدم برای بعضی گیتار ها راحت میشه این کار رو کرد و برای بعضی های دیگه سخت تره.(به این چپ دست کردن گیتار راست دست "flip" کردن گیتار میگن که سیم ها رو برعکس میبندن به گیتار....)
خودم تا حالا از نزدیک ندیدم این کار رو کنن یا خودم گیتار راست دست ندیدم که چپ دستش کنن،برا همین میتونم نظر دیگه ای در مورد این کار بدم!
+
هندریکس از استراتوکستر ـه راست دست استفاده میکرد پس فکر کنم خیلی سخت نباشه :d

tripleb

Registered User
لایک‌ها
106
آره میشه این کار رو کرد،من شنیدم برای بعضی گیتار ها راحت میشه این کار رو کرد و برای بعضی های دیگه سخت تره.(به این چپ دست کردن گیتار راست دست "flip" کردن گیتار میگن که سیم ها رو برعکس میبندن به گیتار....)
خودم تا حالا از نزدیک ندیدم این کار رو کنن یا خودم گیتار راست دست ندیدم که چپ دستش کنن،برا همین میتونم نظر دیگه ای در مورد این کار بدم!
+
هندریکس از استراتوکستر ـه راست دست استفاده میکرد پس فکر کنم خیلی سخت نباشه :d
دوست عزیز جیمی هندریکس کجا و ما کجا؟در مورد برترین گیتاریست دنیا داریم حرف میزنیم.به هر حال من شاید بتونم راضیش کنم راست دست کار کنه

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
بله اون حرفم شوخی بود :d
همین کرت کوبین هم قبل معروف شدن نیروانا خیلی وقت ها از گیترا های راست دست استفاده میکرد.............

tripleb

Registered User
لایک‌ها
106
بله اون حرفم شوخی بود :d
همین کرت کوبین هم قبل معروف شدن نیروانا خیلی وقت ها از گیترا های راست دست استفاده میکرد.............
آره خوب ولی همه با اون گیتار آکوستیک چپ دست مشهورش به یاد میارنش

بالا