• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گیتار یاماها از شهر کرمانشاه هستم

miladiiiii

Registered User
لایک‌ها
6
خریدار گیتار یاماها از شهر کرمانانشاه هستم مدلش زیاد فرق نمیکنه ولی مارکش فقط یاماها باشه.
عکس یا فیلمی از گتار با قیمت را برام بفرستید.
ممنون.

dadgar23

Registered User
لایک‌ها
20
سلام یدونه c70 یاماها نو نو اندونزی دارم با کیف با یه دست سیم لا به لا نو نو هنوز سیم فابریکیاش روشه استفاده نشده به شرط.

miladiiiii

Registered User
لایک‌ها
6
سلام 300 تقدیمتون میکنم به شرط در حد اک بودن
سلام داداش چطوری میخوای برام پستش بکنی آخه گیتار میگن با پست ضربه میبینه و مشکل پیدا میکنه من خریدارم ولی به شرط ارسال سالم و اینکه اول ارسال بعد واریز خداشاهده نمیخوام پولتونو بالا بکشم ولی باید گیتار تصت بشه و اگه به هر شرایطی قبول نکردم که ممکن نیست پول پست با من چه ارسال شما و چه برگشت همرو تقدیمتون میکنم. که خدا شاهده من خریدارم اگه مشکل نداشته باشه که شما میگید مشکلی نداره.

miladiiiii

Registered User
لایک‌ها
6
اگه میشه چند تا عکس برام بزار اینجا با تمام وصایلی که همراهش داره.

miladiiiii

Registered User
لایک‌ها
6
سلام داداش چطوری میخوای برام پستش بکنی آخه گیتار میگن با پست ضربه میبینه و مشکل پیدا میکنه من خریدارم ولی به شرط ارسال سالم و اینکه اول ارسال بعد واریز خداشاهده نمیخوام پولتونو بالا بکشم ولی باید گیتار تصت بشه و اگه به هر شرایطی قبول نکردم که ممکن نیست پول پست با من چه ارسال شما و چه برگشت همرو تقدیمتون میکنم. که خدا شاهده من خریدارم اگه مشکل نداشته باشه که شما میگید مشکلی نداره.
راستی هر جور اطمینان سازی هم بخوای انجام میدم هر جور.

بالا