هدفم فقط اینه که ارامش پیدا کنم که گفتن زدن ساز خوبه حالا تمیرینی میخوام ببینم ادم ساز زدن هستم یا نه ؟برای همین دنبال یه گیتار با قیمت پایین هستمهدف چیه ؟ اون ایده آلت که دنبالشی چیه ؟ چقدر می خوای وقت بزاری ؟ تحملت برای چند ساله ؟
قیمت با عکس لطفا برام بفرستمن یه گیتار ساخت پویای اصفهان با بهترین کیفیت دارم .
با کیف اگه مایل بودید در خدمتم .
اونی که 80 داشته کی بوده؟ ممنونهدفم فقط اینه که ارامش پیدا کنم که گفتن زدن ساز خوبه حالا تمیرینی میخوام ببینم ادم ساز زدن هستم یا نه ؟برای همین دنبال یه گیتار با قیمت پایین هستم
یکی تو پی ام بهم گفت اکوستیک 80 تومن داره
قیمت با عکس لطفا برام بفرست
پی ام زدماونی که 80 داشته کی بوده؟ ممنون
بهتره از همون اول یه گیتار خوب بخرین ابدا از این گیتار 60 -100 تومنیا نخزین که رو تخته سیم بکشین از اون بهتر صدا میده
گیتار خوب خیلی مهمه چون هم بدلیل اکشن نامناسب انگشت گذاریتون رو خراب میکنه بدلیل صدای نامناسب هم همه چیو.
اگه آشنا دارین باهاش برین خرید در غیر این صورت بهتره گیتار خوب دسته دوم بگیرین
گیتار بالا توصیه میشه گیتار خوبی هست و میتونه چند سالی کار شما رو راه بندازه
یاماها c70 گیتاریه که 90% با این مدل شروع میکنن
با اجازه استارتر
منم دقیقا با شرایط مثل ایشون گیتار میخوام
منم مبتدی هستم و میخوام واسه شروع بگیرم
ممنون
عزیزم هر کاری عشق خودشو می خواد ... شاید باید عشق بازی بکنی با ساز از نظر من ... باور کن ... شاید بخندی ولی چیزی که هست دو حالت داره یا فقط برای چند تا آهنگ ساده می خوای که چند تا کورد بیشتر نداره که اونو بعد دو سه ماه کارت را می افته اگه می خوای بیای جلو دریای موسیقی برای هر کسی به اندازه خودش ماهی داره برای گرفتن و هیچ وقت تموم شدنی نیست ...هدفم فقط اینه که ارامش پیدا کنم که گفتن زدن ساز خوبه حالا تمیرینی میخوام ببینم ادم ساز زدن هستم یا نه ؟برای همین دنبال یه گیتار با قیمت پایین هستم
یکی تو پی ام بهم گفت اکوستیک 80 تومن داره
قیمت با عکس لطفا برام بفرست
من هم نگفتم گیتار بدیه پیشنهاد هم دادم
منظور من گیتار های نو ی نمی دونم کجایی هست که تو بازار پره