• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار یکی از محصولات کوون cowon d3&j3&s9

وضعیت
موضوع بسته شده است.

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
دوستان اگه کسی داره و اگه تمیز و سالمه از مدلاییی که عرض کردم مطرح کنن
ممنون

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
فقط دسته دو میخوای؟

سلام آقای مظفری راستش اگه گیر بیاد کارکرده که کمتر هزینه کنم بهتره.بیشتر هم مد نظرم d3 هست اما اگه نتیجه نگرفتم مزاحم شما میشم.

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
ااااپپپپ

Last edited:

IT-MAN

Registered User
لایک‌ها
86
دوست گرامی من یک D3 32GB رنگ بادمجونی چند ماه قبل با گارانتی امرتات گرفتم . کاملا سالم و بی هیچ موردی (ظاهری و باطنی) خودم 388 گرفتم میتونم 350 تقدیمت کنم .
و البته دلایل فروشم دو چیزه : اول اینکه D3 ها نسب به مدل های دیگه کووان باطری ضعیف تری داره مصرفش هم بالاس و دوم اینکه در طراحی این مدل متاسفانه گرمای زیادی تولید میشه که بنظر من اصلا جالب نیست
با این توصیفات اگر به کارت اومد در خدمتم:) - البته پیشنهاد می کنم اگر اندرویدی بودن و تعداد فرمت ها برات مهم نیست از مدل های دیگه تهیه کن که مثل من زده نشی ! :)

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
به نقل از alifarhoomand :
دوست گرامی من یک D3 32GB رنگ بادمجونی چند ماه قبل با گارانتی امرتات گرفتم . کاملا سالم و بی هیچ موردی (ظاهری و باطنی) خودم 388 گرفتم میتونم 350 تقدیمت کنم .
و البته دلایل فروشم دو چیزه : اول اینکه D3 ها نسب به مدل های دیگه کووان باطری ضعیف تری داره مصرفش هم بالاس و دوم اینکه در طراحی این مدل متاسفانه گرمای زیادی تولید میشه که بنظر من اصلا جالب نیست
با این توصیفات اگر به کارت اومد در خدمتم:) - البته پیشنهاد می کنم اگر اندرویدی بودن و تعداد فرمت ها برات مهم نیست از مدل های دیگه تهیه کن که مثل من زده نشی ! :)
خیلی ممنون از پیشنهاد و صداقتتون لطف کردید یکی دو تا از دوستان تو پخ هم پیشنهادایی دادن تا ببینیم چی میشه
البته قیمتتون کمی بالاست یعنی دی سه ترجیح میدم ۸-۱۶ باشه که هزینم پایینتر بیاد
http://forum.persiantools.com/t236571.html
منظورتون از اینکه داغ میکنه چیه؟ یعنی از برنامه درحال اجرا خارج میشه هنگ میکنه یا دماش قابل توجه بالا میره؟
متاسفانه منم بیشتر وای فای و اینترنت اکسپلورر و اندروید برام مهمه اما نمیتونم تصمیم یرم
G

به نقل از YARAY :
خیلی ممنون از پیشنهاد و صداقتتون لطف کردید یکی دو تا از دوستان تو پخ هم پیشنهادایی دادن تا ببینیم چی میشه
البته قیمتتون کمی بالاست یعنی دی سه ترجیح میدم ۸-۱۶ باشه که هزینم پایینتر بیاد
http://forum.persiantools.com/t236571.html
منظورتون از اینکه داغ میکنه چیه؟ یعنی از برنامه درحال اجرا خارج میشه هنگ میکنه یا دماش قابل توجه بالا میره؟
متاسفانه منم بیشتر وای فای و اینترنت اکسپلورر و اندروید برام مهمه اما نمیتونم تصمیم یرم
G

راستی لولزم جانبی چی همراش هست؟

IT-MAN

Registered User
لایک‌ها
86
خواهش میکنم ، البته من با وجود این مشکلاتش بازم ازش راضی ام خصوصا بخاطر تنوع فرمت های قابل پخشش مثلا فایل Vob یا dat و ... رو بی هیچ دردسر کپی کن توش و Play ... مزیتی هستش که هر پلیری نداره خلاصه از convert کردن نجاتت میده
ولی اونجور که از کووان انتظار میره و متناسب با پولی که بابت d3 میدی نباید این عیبها رو میداشت (همون زود خالی شدن باطری و داغ کردنش)
راجب حرارت که موقع پخش فیلم تا حدودی گرم میشه و قابل تحمله محسوس نیست ولی موقع اجرای بازی حسابی داغ میشه ( دقیقا هم همونجایی که قراره بیشتر تو دست نگه داشته بشه ) طوری که من ترجیح میدم از بغل هاش نگهش دارم:blink:
لوازم جانبی تو پکیج خودش فقط یک شارژر و یک کابل سفید USB و کارت گارانتی داره
باقی لوازم رو باید جداگونه بگیری ... کیف / طلق کریستالی / برچسب بدنه و ال سی دی / کابل AV و HDMI
اگر هم اندروید و wifi و از همه مهمتر تعداد ساپورت فرمت فایل برات مهمه تا اونجا که میدونم تو کووان فکر نکنم انتخاب دیگه ای جز d3 باشه . راجب ظرفیت هم دقیقا اگر مدلهای 8 گیگ بگیری می تونی با 40 یا 50 تومن یه رم 32GB میکرو بندازی که بنظرم کافیه
نهایتا در کیفیت کووان چه این مدل چه مدلهای دیگش شکی نیست و حتی با همه این موارد که پشت سر d3 گفتم شخصا نمی تونم تو پلیرها برندی رو با کووان مقایسه کنم

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید دوست عزیز واقعا ممنونم لطف کردید.

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
اااااپ

دیگه نیست?

ااااااپ

Last edited:

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164