اکشش قىمتش کمتره از اىن !!!!!اینو تو ایسام دیدم قیمتش ولی خیلی بالاست
DLS 1073-خرید و فروش
میدونم داداش ولی به شرطی که پیدا شه بعد هم برا من نیست که فقط خواستم معرفی کنم تو ایسام دیدمش خودمم گفتم بالاستاکشش قىمتش کمتره از اىن !!!!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
یه ذکر مصیبت بگم و صحنه رو ترک کنم. دیروز یه جا تو اصفهان رفتم گفتم 1073 دارید، گفت ما متفرقه کار نمیکنیم!
الان خعلی حالم بده. برم استراحت کنم. کسی داشت خبر کنه.
عزیز 1073 کیفیت نداره فقط لو بیسش یه مقدار قوی از طرفی کیفیت کراسش واقعا مزخرف اگرم بگیری باید یه جفت کراس درست حسابی براش ببندی مگه نه باید با تیوترات بعد یه مدت خداحافظی کنی الان بهترین و خوش صدا ترین باند تو ایران jbl t696 , co 609
تنهایی به این نتیجه رسیدین داداش؟؟؟؟کلا چند وقته تو کار کار آدیو هستی؟؟؟؟؟از یوزرای 2012 تی تی نیستین؟
یکی از بچه های تهرانی تماس گرفتم آمار 696 ها رو در بیاره ببینه کسی از نزدیک تست کرده یا نهیه ذکر مصیبت بگم و صحنه رو ترک کنم. دیروز یه جا تو اصفهان رفتم گفتم 1073 دارید، گفت ما متفرقه کار نمیکنیم!
الان خعلی حالم بده. برم استراحت کنم. کسی داشت خبر کنه.
یه باند و پخش هم من دارم اگه به کارشما بخوره
در صورتی که نتونم 1073 گیر بیارم اپشن بعدیم co 609هست. دوستان اگه 609 دارید هیمنجا توی تاپیک قیمت بدید. ترجیحا دست دوم.عزیز 1073 کیفیت نداره فقط لو بیسش یه مقدار قوی از طرفی کیفیت کراسش واقعا مزخرف اگرم بگیری باید یه جفت کراس درست حسابی براش ببندی مگه نه باید با تیوترات بعد یه مدت خداحافظی کنی الان بهترین و خوش صدا ترین باند تو ایران jbl t696 , co 609
سلام. فعلا اولیت بندی کردم که قطعات را خورد خورد بخرم. اگه تصمیم به فروش جدا گرفتی خبرم کن.سلام داداش 1073 دارم کلا یک ماه کار کردن در حد اک اصلن خود آک ولی متاسفانه بدون امپ نمیتونم بفروشم اگر با آمپ خواستید در خدمتم با آمپ ماسکونی بهتون میدم 1.5
1073 امروز سوال کردم یکی از همکارا اکشو داشت 470 تومن باز زیاد و کمشو نمیدونمup........