mehrdadnew2006
Registered User
خریدار یک ساب باکس ( ترجیحا لوله ای ) به قیمت 100 تا 120 مارک jbl یا kenwood
اگر کسی kenwood 1200 داشت چه بهتر
اگر کسی kenwood 1200 داشت چه بهتر
سلام داداش - یه ساب + باکس پایونر 308 دارم تمیز - از نظر کارکرد کاملا تضمین میکنمش-از اول دست خودم بوده و هیچ مشکلی نداشته و فشاری روش نبوده - قیمت هم 120 تومن
ااگه مقدوره عکس و مشخصات این ساب رو بدین
ممنون
این مشخصات و لینک :
TS-W308F (Archived) - Pioneer UK
عکس هم تا غروب میگیرم آخه ماشین رو پدرم برده اداره - ولی از نظر کارکرد خیلی تمیزه فقط همون حلقه نقره ای در و برش خط و خش و زدگی داره که هیچ ربطی به ساب نداره - عکس میگیرم همینجا میزارم برات
موچکرم داداش . کیفیت و قدرتش چطوره ؟
ممنون بابت عکسها . تو زحمت افتادینوالا من راضی ام ازش - باکسش رو یه آدم ناشی گرفته بریده که سوراخ خروج هوا گرد نیست کاملا - واسه همین نتونستم از این قیف ها بزارم توش - ولی صداش عالیه - بیس خوب و راضی کننده ای نسبت به قیمتش داره - واسه داخل ماشین خیلی خوبه - من لیفان 520 دارم که صندوق عقبش خیلی بزرگه - توی اتاق بیس بیش از حد میپیچه و کلا از نظر بیس ارضا میشی - هم ویبره و هم ضربه رو خوب اجرا میکنه - البته احیانا فکر نکنی خدایی نکرده میگم ماست من ترش نیست - در کل گفتم ساب خوبیه
خط و خش ها رو مشخص کردم دور تا دورش هست ولی طبیعیه - از دریچه هوا هم عکس گرفتم چطوری برش خورده -
ممنون بابت عکسها . تو زحمت افتادین
این باکسش یخورده زد تو ذوغم آخه این چه برشیه زده روش D:
داداش من آمپم کنوود 700 وات الان یدونه ساب باکس لوله ای 1200 کنوود بهش وصله و یدونه ساب دیگه میشه بهش وصل کرد
از یه سیستمی پرسیدم گفت صدای سیستمت با این ساب شما خراب میشه و بهتره که یه ساب مثل خودش گیر بیاریو ازین حرفا !
حالا نمیدونم چه کنم . یه مقداری صبر میکنم ببینم چیز بهتری گیرم میاد یا نه
در هر صورت ممنون . اگر قسمت بود مزاحمتون میشم
خواهش میکنم-درست گفته - معمولا ساب ها باید جفت باشن مثل هم - جی بی ال 1200 توی آهنگ های سریع یه خورده گیج میزنه و با این ساب زیاد جالب در نمیاد - اون خروجی هوا هم توو چشم نیست - خلاصه در خدمتم