• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار یک ساب باکس ( ترجیحا لوله ای )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdadnew2006

Registered User
لایک‌ها
1
خریدار یک ساب باکس ( ترجیحا لوله ای ) به قیمت 100 تا 120 مارک jbl یا kenwood
اگر کسی kenwood 1200 داشت چه بهتر

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داداش - یه ساب + باکس پایونر 308 دارم تمیز - از نظر کارکرد کاملا تضمین میکنمش-از اول دست خودم بوده و هیچ مشکلی نداشته و فشاری روش نبوده - قیمت هم 120 تومن

mehrdadnew2006

Registered User
لایک‌ها
1
سلام داداش - یه ساب + باکس پایونر 308 دارم تمیز - از نظر کارکرد کاملا تضمین میکنمش-از اول دست خودم بوده و هیچ مشکلی نداشته و فشاری روش نبوده - قیمت هم 120 تومن

ااگه مقدوره عکس و مشخصات این ساب رو بدین
ممنون

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
ااگه مقدوره عکس و مشخصات این ساب رو بدین
ممنون

این مشخصات و لینک :
TS-W308F (Archived) - Pioneer UK

عکس هم تا غروب میگیرم آخه ماشین رو پدرم برده اداره - ولی از نظر کارکرد خیلی تمیزه فقط همون حلقه نقره ای در و برش خط و خش و زدگی داره که هیچ ربطی به ساب نداره - عکس میگیرم همینجا میزارم برات

mehrdadnew2006

Registered User
لایک‌ها
1
این مشخصات و لینک :
TS-W308F (Archived) - Pioneer UK

عکس هم تا غروب میگیرم آخه ماشین رو پدرم برده اداره - ولی از نظر کارکرد خیلی تمیزه فقط همون حلقه نقره ای در و برش خط و خش و زدگی داره که هیچ ربطی به ساب نداره - عکس میگیرم همینجا میزارم برات

موچکرم داداش . کیفیت و قدرتش چطوره ؟

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
موچکرم داداش . کیفیت و قدرتش چطوره ؟

والا من راضی ام ازش - باکسش رو یه آدم ناشی گرفته بریده که سوراخ خروج هوا گرد نیست کاملا - واسه همین نتونستم از این قیف ها بزارم توش - ولی صداش عالیه - بیس خوب و راضی کننده ای نسبت به قیمتش داره - واسه داخل ماشین خیلی خوبه - من لیفان 520 دارم که صندوق عقبش خیلی بزرگه - توی اتاق بیس بیش از حد میپیچه و کلا از نظر بیس ارضا میشی - هم ویبره و هم ضربه رو خوب اجرا میکنه - البته احیانا فکر نکنی خدایی نکرده میگم ماست من ترش نیست - در کل گفتم ساب خوبیه

خط و خش ها رو مشخص کردم دور تا دورش هست ولی طبیعیه - از دریچه هوا هم عکس گرفتم چطوری برش خورده -

Last edited:

mehrdadnew2006

Registered User
لایک‌ها
1
والا من راضی ام ازش - باکسش رو یه آدم ناشی گرفته بریده که سوراخ خروج هوا گرد نیست کاملا - واسه همین نتونستم از این قیف ها بزارم توش - ولی صداش عالیه - بیس خوب و راضی کننده ای نسبت به قیمتش داره - واسه داخل ماشین خیلی خوبه - من لیفان 520 دارم که صندوق عقبش خیلی بزرگه - توی اتاق بیس بیش از حد میپیچه و کلا از نظر بیس ارضا میشی - هم ویبره و هم ضربه رو خوب اجرا میکنه - البته احیانا فکر نکنی خدایی نکرده میگم ماست من ترش نیست - در کل گفتم ساب خوبیه

خط و خش ها رو مشخص کردم دور تا دورش هست ولی طبیعیه - از دریچه هوا هم عکس گرفتم چطوری برش خورده -

ممنون بابت عکسها . تو زحمت افتادین
این باکسش یخورده زد تو ذوغم آخه این چه برشیه زده روش D:
داداش من آمپم کنوود 700 وات الان یدونه ساب باکس لوله ای 1200 کنوود بهش وصله و یدونه ساب دیگه میشه بهش وصل کرد
از یه سیستمی پرسیدم گفت صدای سیستمت با این ساب شما خراب میشه و بهتره که یه ساب مثل خودش گیر بیاریو ازین حرفا !
حالا نمیدونم چه کنم . یه مقداری صبر میکنم ببینم چیز بهتری گیرم میاد یا نه
در هر صورت ممنون . اگر قسمت بود مزاحمتون میشم

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
ممنون بابت عکسها . تو زحمت افتادین
این باکسش یخورده زد تو ذوغم آخه این چه برشیه زده روش D:
داداش من آمپم کنوود 700 وات الان یدونه ساب باکس لوله ای 1200 کنوود بهش وصله و یدونه ساب دیگه میشه بهش وصل کرد
از یه سیستمی پرسیدم گفت صدای سیستمت با این ساب شما خراب میشه و بهتره که یه ساب مثل خودش گیر بیاریو ازین حرفا !
حالا نمیدونم چه کنم . یه مقداری صبر میکنم ببینم چیز بهتری گیرم میاد یا نه
در هر صورت ممنون . اگر قسمت بود مزاحمتون میشم

خواهش میکنم-درست گفته - معمولا ساب ها باید جفت باشن مثل هم - جی بی ال 1200 توی آهنگ های سریع یه خورده گیج میزنه و با این ساب زیاد جالب در نمیاد - اون خروجی هوا هم توو چشم نیست - خلاصه در خدمتم

mehrdadnew2006

Registered User
لایک‌ها
1
خواهش میکنم-درست گفته - معمولا ساب ها باید جفت باشن مثل هم - جی بی ال 1200 توی آهنگ های سریع یه خورده گیج میزنه و با این ساب زیاد جالب در نمیاد - اون خروجی هوا هم توو چشم نیست - خلاصه در خدمتم

ممنون داداش لطف داری !

dj_amir

Registered User
لایک‌ها
21
من jbl cs1214t دارم میفروشم
فقط قیمت آکبندش رو در بیارید تا قیمتم رو بگم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا