شما اول نوع ماشینتو مشخص کن...
سیستم قدرتی میخوای یا کیفیتی؟
پیشنهاد من به شما یه امپ 4 کانال که رو هر کانال 100 ار ام اس حدالاقل بده با حدود 200تا 250 تومن میتونید پیدا کنید
یه جفت باند 6975 یا 718 فقط هرکدوم رو گرفتید قدیمیشو بگیرید...البته اگر میتونید هزینه زیاد بکنید 1073 و 693 هم گزینه های خوبی هستن اما من باشم نمیکنم این کارو...
یه امپ منو یا 2 کانال واسه ساب نظر من رو ساب های کنوود 3013 و پایونیر 307 هست البته اینجا دیگه بسته به هزینه ای که میخواید بکنید داره...اگر میخواید فضا صندوق کم گرفته بشه باکس سیلد با طراحی نرم افزاری که کیفیتی هست و روح ادمی را جلا میدهد...اگر فضا مهم نیست باکس 40 لیتری خوبه...
و در اخر هم یا 2 جفت کامپ 2وی اگر هم بتونید بیش از این ها هزینه کنید 2 جفت 3 وی هم میتونید بگیرید...
میمونه پخش که دیر اقدام کردید من یدونه 7950 در حد داشتم چند روز پیش دادم رفت اما 7016 و 8016 کنوود موجود دارم...
امپ 4 کانال هم دارم
باند هم 6*9 کنوود 718 سری اول رو دارم
باکس سیلد و ساب های سری پایونیر اف و دی4 موجوده
امپ 2 کانال هم دارم
پک سیم ساند موجوده
پک 2 و 4 و 8 گیج هم موجوده...
هر کدوم رو خواستید در خدمتم...
موفق باشید
اتفاقا اگر سیستم درستو حسابی میخواین ببندین اول از همه باید یه یونیت خوب ببندی که یونیت خوب تو پایونیر از p80 شروع میشه که دیگه معمولیش از 700 یا 800 تومن شرو میشه...
تازه بازم به نظر من تنظیمات و فلتی 8019 رو نداره پس یه 8019 بگیر دنبال پایونیر نرو اینو تجربه کردم که میگم...
باند هم تو این رنج قیمتی ها 718 با 6975 فرق زیادی نداره اتفاقا 718 به نظر من پرتاب صدای بیشتری داره مخصوصا سری اولش که پشت ابی هست...نه واسه این که دارم خودما چون تستش کردم همه اینارو میگم...
یکجفت هم ساب 3013 بگیر که هم قیمتش خوبه هم کیفیت خوبی داره
با 2 تا باکس قدرتی...
کامپ هاتم اول باید کواکسیالات مشخص بشه تا بشه در موردش نظر داد...