• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار یک سیستم حرفه ای کامل خودرو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsenmtm

Registered User
لایک‌ها
37
سلام به تمامه دوستان تازگیا یه ماشین خریدم که براش دنباله یه سیستمه توپ هستم فقط حتما بانداش 6975 باشه ضبطش هم همون پایونییر و کامپوننتش هم با 6975 مچ بشه ساب و امپ و خازن هم یه چیز خوب باشه خلاصه بترکونه دیگه منتظر پیشنهاداتون هستم.... البته اگه سیستمه قویتری هم دارید که از اینی که من نوشتم بهتره خریدارم دوستان برای کله سیستم تا 1.700 میتونم هزینه کنم

Last edited:

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
سلام به تمامه دوستان تازگیا یه ماشین خریدم که براش دنباله یه سیستمه توپ هستم فقط حتما بانداش 7950 باشه ضبطش هم همون پایونییر و کامپوننتش هم با 7950 مچ بشه ساب و امپ و خازن هم یه چیز خوب باشه خلاصه بترکونه دیگه منتظر پیشنهاداتون هستم
عزیز من تا حالا باند 7950 نشنیدم منظورت هدیونیت نیست

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
اخ ببخشید اشتباه نوشتم درستش کردم :D اینقدر عجله دارم برای خرید نفهمیدم چی نوشتم
7800 خیلی از این سر تره الان تو سایت یه نفر 250 اگهی کرده مفت میده فقط بیرون کفیش 300 میفروشند یه ub100 بگیر برو فضا

silverboy666

Registered User
لایک‌ها
25
7800 خیلی از این سر تره الان تو سایت یه نفر 250 اگهی کرده مفت میده فقط بیرون کفیش 300 میفروشند یه ub100 بگیر برو فضا

امیر جان فکر نکنم پیشنهاد شما خوب باشه چرا
دلیل بر اینکه این دوستمون پخش رو گرفتن 250 حالا
پخش نه کارتون داره نه کنترل داره به هر حال چند سال کارکرده ( از رنگ رفتگی های پنل میشه دقیقاً به این موضوع رسید )
برای استفاده باید یک UB100 بگیرن درسته کمه کم 300 تا 350 باید خرج این بکنن
در بهترین شرایط ممکن خرید این شد 550 تومن
بجای این میتونن یک پخش 8019 کنوود بگیرن که هم آکبند باشه - هم بلوتوث داره - هم رم SD میخوره - هم USB
و همه میدونن که از نظر تنظیمات حتی حتی از این مدل پایونیر بالاتره

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
امیر جان فکر نکنم پیشنهاد شما خوب باشه چرا
دلیل بر اینکه این دوستمون پخش رو گرفتن 250 حالا
پخش نه کارتون داره نه کنترل داره به هر حال چند سال کارکرده ( از رنگ رفتگی های پنل میشه دقیقاً به این موضوع رسید )
برای استفاده باید یک UB100 بگیرن درسته کمه کم 300 تا 350 باید خرج این بکنن
در بهترین شرایط ممکن خرید این شد 550 تومن
بجای این میتونن یک پخش 8019 کنوود بگیرن که هم آکبند باشه - هم بلوتوث داره - هم رم SD میخوره - هم USB
و همه میدونن که از نظر تنظیمات حتی حتی از این مدل پایونیر بالاتره
اره اول فکر کردم لوازمش کامل بعد دیدم ناقص
عزیز من خودم 8016 و 7049 کنوود داشتم خروجی و کیفیتی که این ضبط بهت میده قابل مقایسه نیست ولی تجربه ای که با کارکردن باجفتشون داشتم صدای کنوود یه مقدار طبیعیتر و شفافتره پایونیر یه مقدار بیسش مصنوعی
اگه یه تمیزش پیدا کنه میارزه به همه هدهای جدید دیگه اگه نهایت کیفیتو بخواد تجربه کنه باید بره سراغ پخش های alpine یا clarion

Last edited:

reza.8438

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
دوست عزیز من یک ساب پایوینر مدل 305C دارم
حواستید در خدمتم

xx.jpg

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
شما اول نوع ماشینتو مشخص کن...
سیستم قدرتی میخوای یا کیفیتی؟
پیشنهاد من به شما یه امپ 4 کانال که رو هر کانال 100 ار ام اس حدالاقل بده با حدود 200تا 250 تومن میتونید پیدا کنید
یه جفت باند 6975 یا 718 فقط هرکدوم رو گرفتید قدیمیشو بگیرید...البته اگر میتونید هزینه زیاد بکنید 1073 و 693 هم گزینه های خوبی هستن اما من باشم نمیکنم این کارو...
یه امپ منو یا 2 کانال واسه ساب نظر من رو ساب های کنوود 3013 و پایونیر 307 هست البته اینجا دیگه بسته به هزینه ای که میخواید بکنید داره...اگر میخواید فضا صندوق کم گرفته بشه باکس سیلد با طراحی نرم افزاری که کیفیتی هست و روح ادمی را جلا میدهد...اگر فضا مهم نیست باکس 40 لیتری خوبه...
و در اخر هم یا 2 جفت کامپ 2وی اگر هم بتونید بیش از این ها هزینه کنید 2 جفت 3 وی هم میتونید بگیرید...
میمونه پخش که دیر اقدام کردید من یدونه 7950 در حد داشتم چند روز پیش دادم رفت اما 7016 و 8016 کنوود موجود دارم...
امپ 4 کانال هم دارم
باند هم 6*9 کنوود 718 سری اول رو دارم
باکس سیلد و ساب های سری پایونیر اف و دی4 موجوده
امپ 2 کانال هم دارم
پک سیم ساند موجوده
پک 2 و 4 و 8 گیج هم موجوده...
هر کدوم رو خواستید در خدمتم...
موفق باشید

amess

Registered User
لایک‌ها
61
مبارک باشه ماشین
بودجت خوبه سیستم خوبی میتونی ببندی
ماشین چیه؟

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
فقط هر باندی میگیری 718 نگیر که صداش تیزه میره رو اعصابت خستت میکنه
6975 فقط و فقط هر کس میگیره برای بیسشه کلا کیفیت تعطیله
باند خوب میخوای یه jbl t696 بگیری عالیه تا حدی برات کار ساب و کامپو انجام میده بعدش 1073 خوبه و بعد هرتز hcx 690 و اگر کیفیت خالص میخوای اول کامپ و بعد سری kappa infinity خوبه
اول از همه فکر برق خودروت باش و اگه سیستم سنگین میخوای ببندی فکر خازن درست حسابی
ساب بستن پیشنهاد نمیدن مگر اینکه بخوای به جای کواک از کامپوننت استفاده کنی در ضمن مچ کردن ساب با باند دردسر خودشو داره

hamedshams

Registered User
لایک‌ها
67
داداش من همه چی دارم باند امپ ساب کامپوننت هرچی میخوای تماس بگیر 09352137519 حامد.

Esmaeil72

Registered User
لایک‌ها
69
سلام من یه جفت 6975 ، 500 وات اصلی سری قدیم دارم
که رو 405 نصب شده بود اصلا کار نکرده چون ماشین خواب بود
مشابه نو بدون خط و خش
قیمت نوش الان 510 از خ ملت،نمایندگی پایونیر گرفتم
من میدم 480 به شرط و تضمینی با جعبه و نو نو خودت ببین و قضاوت کن
0919-9196865

mohsenmtm

Registered User
لایک‌ها
37
پیشنهاد من به شما یه امپ 4 کانال که رو هر کانال 100 ار ام اس حدالاقل بده با حدود 200تا 250 تومن میتونید پیدا کنید
یه جفت باند 6975 یا 718 فقط هرکدوم رو گرفتید قدیمیشو بگیرید...البته اگر میتونید هزینه زیاد بکنید 1073 و 693 هم گزینه های خوبی هستن اما من باشم نمیکنم این کارو...
یه امپ منو یا 2 کانال واسه ساب نظر من رو ساب های کنوود 3013 و پایونیر 307 هست البته اینجا دیگه بسته به هزینه ای که میخواید بکنید داره...اگر میخواید فضا صندوق کم گرفته بشه باکس سیلد با طراحی نرم افزاری که کیفیتی هست و روح ادمی را جلا میدهد...اگر فضا مهم نیست باکس 40 لیتری خوبه...
و در اخر هم یا 2 جفت کامپ 2وی اگر هم بتونید بیش از این ها هزینه کنید 2 جفت 3 وی هم میتونید بگیرید...
میمونه پخش که دیر اقدام کردید من یدونه 7950 در حد داشتم چند روز پیش دادم رفت اما 7016 و 8016 کنوود موجود دارم...
امپ 4 کانال هم دارم
امپ 2 کانال هم دارم
پک سیم ساند موجوده
موفق باشید
ماشینم تیبا هست باند هم دوست دارم 6975 باشه چون باهاش خیلی حال میکنم ضبط هم حتما پایونییر باشه و usb خور چون فقط به منوی اینجور ضبطتها ادت دارم الباقیه وسایل هم هر مارکی بود برام مهم نیست فقط کیفیتش خوب باشه بعدش دوست دارم سیستمم بدجوری قدرتی باشه بترکونه البته کیفیت هم داشته باشه

Esmaeil72

Registered User
لایک‌ها
69
آقا من 6975 ها رو دارم ،کاملا نو عکسم گذاشتم،منتظر تایید مدیرانم که نمایش بدن
0919-9196865
سری اول اصل الان قیمتش 510 من میدم 480
500 وات

mohsenmtm

Registered User
لایک‌ها
37
داداش من همه چی دارم باند امپ ساب کامپوننت هرچی میخوای تماس بگیر 09352137519 حامد.
دوست عزیز فقط لطفا قیمت ها و مارک وسایلتونرو داخله تایپیک بگید و من سیستمو کامل میخام دوست دارم همرو یجا تهیه کنم

مبارک باشه ماشین
بودجت خوبه سیستم خوبی میتونی ببندی
ماشین چیه؟
مرسی ممنون ماشینم تیبا ولی خیلی دوست داشتم پژو 405 بگیرم که قیمتش بدجوری رفته بالا

chargahi

Registered User
لایک‌ها
841
سلام
مبارکه
بیام مغازه شیرینیشو میگیرم ازت:D

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
امپ 4 کانال هم دارم
امپ 2 کانال هم دارم
پک سیم ساند موجوده
موفق باشید

اتفاقا اگر سیستم درستو حسابی میخواین ببندین اول از همه باید یه یونیت خوب ببندی که یونیت خوب تو پایونیر از p80 شروع میشه که دیگه معمولیش از 700 یا 800 تومن شرو میشه...
تازه بازم به نظر من تنظیمات و فلتی 8019 رو نداره پس یه 8019 بگیر دنبال پایونیر نرو اینو تجربه کردم که میگم...
باند هم تو این رنج قیمتی ها 718 با 6975 فرق زیادی نداره اتفاقا 718 به نظر من پرتاب صدای بیشتری داره مخصوصا سری اولش که پشت ابی هست...نه واسه این که دارم خودما چون تستش کردم همه اینارو میگم...
یکجفت هم ساب 3013 بگیر که هم قیمتش خوبه هم کیفیت خوبی داره
با 2 تا باکس قدرتی...
کامپ هاتم اول باید کواکسیالات مشخص بشه تا بشه در موردش نظر داد...

ramin_raf

Registered User
لایک‌ها
16
mohsenmtm جان
با عرض ادب
اولا ماشین مبارک باشه ( کلا ماشین خوبه ) دوما سعی کن اصلا از باندهای کواکسیال ( بیضی ) برای عقب استفاده نکنی چون نیاز به تخته و برش کاری داره و هرکاری که بکنی آخرش سروصدا میوفته توش و ماشین قسمتیش برش میخوره که به نظرمن اصلا خوب نیست و بعد از پشیمونی راه برگشتی نداره سوما اگه دنبال صدای کیفیتی هستی حتما از کامپ استفاده کن هم جلو و هم عقب چون صدا فقط از عقب به گوش برسه اصلا استاندارد نیست و لذتی نمی بری اگه باز از حجم صدا راضی نشدی میتونی از یک ساب کیفیتی در صندوق استفده کنی چون معمولا در مسافرتهای طولانی و سفر با خانواده کسی از کوبش زیاد لذت نمی بره مگر برای عروسی ودر نتیجه برای مسافرت ساب باکسرو نمی بری و صندوق خالی و در شهر و یا عروسی و مراسم خوشگذرونی ساب باکس در صندوق و حالشو میبری ببین اگه عقب ماشین هشتا باند بیضی هم بزاری محال بیس و ویبره سابو بهت بده اینم یه توضیح کلی اگه مدل خواستی بگو در خدمتم در هر صورت هرچی که بستی امیدوارم در خوشی استفاده کنی . ضمنا هد کنوود بگیر kiv-700 یا 8019 که 8019 بلوتوث هم داره وتنظیمات حرفه ای و کامل و در کل صدای کنوود نسبت به پایونیر طبیعی تره پایونیر صدارو با بیس بیشتر پخش میکنه اصطلاحا صدا رو دست کاری میکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا