دوستان خریدار این باتری برا این گوشی هستم والا دیگه فکر نکنم پولی باشه که اعتکاد سازی بخواد
xx-11 Registered User تاریخ عضویت 5 آگوست 2012 نوشتهها 611 لایکها 34 26 سپتامبر 2012 #1 دوستان خریدار این باتری برا این گوشی هستم والا دیگه فکر نکنم پولی باشه که اعتکاد سازی بخواد
Haj_Ehsan Registered User تاریخ عضویت 2 سپتامبر 2011 نوشتهها 7,102 لایکها 2,459 محل سکونت کلبــﮥ احـــزان 26 سپتامبر 2012 #2 داداش شما خریداری . دیگه اعتماد سازی نمیخواد پول پست + پول جنس رو شما میریزی دیگه
xx-11 Registered User تاریخ عضویت 5 آگوست 2012 نوشتهها 611 لایکها 34 26 سپتامبر 2012 #3 به نقل از Amir_Ehsan : داداش شما خریداری . دیگه اعتماد سازی نمیخواد پول پست + پول جنس رو شما میریزی دیگه کلیک کنید تا بازشود... :ی یه چیزی گفتم دیگه قیمت باتریش چنده؟ یه 3310 دارم روشن نمیشه باتری هم انداخته بودم روشن نمیشد اخه احساس میکنم خراب بود دوستان اضافه کنم قابشو هم خریدارم
به نقل از Amir_Ehsan : داداش شما خریداری . دیگه اعتماد سازی نمیخواد پول پست + پول جنس رو شما میریزی دیگه کلیک کنید تا بازشود... :ی یه چیزی گفتم دیگه قیمت باتریش چنده؟ یه 3310 دارم روشن نمیشه باتری هم انداخته بودم روشن نمیشد اخه احساس میکنم خراب بود دوستان اضافه کنم قابشو هم خریدارم