• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار یک عدد لپ تاپ بصورت قسطی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

riddickmybio

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام
دوستان من یه لپ تاپ میخوام تا 600 700 تومن
100 تومن میتونم پیش بدم من میتونم هر قسط رو بصورت یک چک برای آخر هر ماه بدم به عنوان مثال 5 تا چک 60000 تومنی یکی برا آخر مهر یکی برا آخر آبان و... اگه کاربر با سابقه باشه اول پیش پرداخت و چکهارو میدم بعد لپ تاپو میگیرم ولی اگه سابقه کاربر کم باشه اول لپ تاپو میگیرم و تست میکنم بعد پیش پرداخت و چکهارو میدم
فقط تمیز و بدون خط و خش باشه و گرافیکش هم خیلی پایین نباشه بهتره بصورت قسطی ماهی 60 65 تومن هم میخوام قسط بدم اگه کسی فروشند بود با این شرایط همینجا اعلام کنه ممنون

Last edited:

رضا ناوی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چقدر میتونی پیش بدی ؟
واسه ضمانت چه میکنی ؟
نو میخوای یا کارکرده ؟
اینا رو بگو تا بهت بگم

riddickmybio

Registered User
لایک‌ها
28
چقدر میتونی پیش بدی ؟واسه ضمانت چه میکنی ؟نو میخوای یا کارکرده ؟اینا رو بگو تا بهت بگم
100 تومن میتونم پیش بدم
من میتونم هر قسط رو بصورت یک چک برای آخر هر ماه بدم به عنوان مثال 5 تا چک 60000 تومنی یکی برا آخر مهر یکی برا آخر آبان و... اگه کاربر با سابقه باشه اول پیش پرداخت و چکهارو میدم بعد لپ تاپو میگیرم ولی اگه سابقه کاربر کم باشه اول لپ تاپو میگیرم و تست میکنم بعد پیش پرداخت و چکهارو میدم
اگه کارکرده تمیز باشه بهتره

رضا ناوی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنونم داداش
من مغازه دارم
لپ تاپ هم زیاد دم دستم میاد هم نو هم کارکرده ولی 100 تومن پول پیش خیلی کمه کسی چیزی نمیفروشه
ممنونم وشرمنده از مزاحمت

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
سلام

با اجازه استارتر اگر به این روش بود منم میخوام

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا