• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار یک عدد هارد لپ تاپ نیست در جهان

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
سلام
یدونه لپ تاپ سونی مدل VPC-X131KX برام آوردن هاردش مشکل داره بوت میشه بعضی موقع ها نمیشه الان دیگه ویندوز نصب نمیشه همه ویندوزارم امتحان کردم مشکل داره تا وسطاش میره بعد ارور میده یجورایی دمیج شده هاردش ولی چیزی که مهمه اینه کخ هاردشو اصلا جایی ندیدم اگر جایی سراغ داشید از از اونور میتونید بیارید لطفا دریغ نفرمایید کار گیره.ممنون. یک لیکی هم در آخر گذاشتم عکس همه قطعاتش هست.
این عکس هاردشه.

img_110931_sandisk_new_ssd__22701_zoom.jpg
Sony Vaio X teardown | Page 36 | ZDNet
تو لینک بالا همه قطعاتش معلومه .

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام

این نوع هارد دیسک ها، FLASH IDE نام دارند. معمولا FLASH IDE ها از کانکتور IDE بهره می برند ولی این مدل دارای کابل فلت مخصوص می باشد و همین مسئله باعث می شود نتوانید نمونه آنرا پیدا کنید.
اگر FLASH IDE این دستگاه از نوع استاندارد بود نمونه آنرا موجود دارم و می توانستم بهتان بدهم.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
سلام

این نوع هارد دیسک ها، FLASH IDE نام دارند. معمولا FLASH IDE ها از کانکتور IDE بهره می برند ولی این مدل دارای کابل فلت مخصوص می باشد و همین مسئله باعث می شود نتوانید نمونه آنرا پیدا کنید.
اگر FLASH IDE این دستگاه از نوع استاندارد بود نمونه آنرا موجود دارم و می توانستم بهتان بدهم.

سلام ممنونم از اطلاعات مفیدتون اگر جایی واسه خرید سراغ داشتید بفرمایید.

اگر لپ تاپ SD کارت ریدر داره به صرفه ترین راه خرید یک مموری SD پرسرعت و ظرفیت بالا هستش

سلام ممنونم دیشب تو فکر این بودم رو فلش بریزم ویندوزو اتفاقا رم هم ساپورت میکنه ولی باید دست به کار بشم اول ببینم از فلش بوت میشه اگر شد رم رو هم امتحان میکنم.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
سلام ممنونم از اطلاعات مفیدتون اگر جایی واسه خرید سراغ داشتید بفرمایید.

سلام ممنونم دیشب تو فکر این بودم رو فلش بریزم ویندوزو اتفاقا رم هم ساپورت میکنه ولی باید دست به کار بشم اول ببینم از فلش بوت میشه اگر شد رم رو هم امتحان میکنم.

شدنش که میشه!منتها فلش مموری چون فضای اضافی اشغال میکنه همینطور امکان دیسکانکتیش زیاد هستش و سرعت رید و رایتشون هم پایین هستش زیاد توصیه نمیشه
مموری کارت هم اگر خواستید تهیه کنید حتما کلاس بالا که سرعت رید و رایت بالایی داره تهیه کنید

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
up plz help me

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
خب از اون طرف سفارش بده کاری نداره

بالا