سلام... یدونه هارد ide میخام ۸۰ باشه بهتره ممنون
aliandre Registered User تاریخ عضویت 23 آگوست 2012 نوشتهها 1,449 لایکها 737 سن 32 محل سکونت Arak 24 آگوست 2018 #1 سلام... یدونه هارد ide میخام ۸۰ باشه بهتره ممنون
Hamed2G Registered User تاریخ عضویت 25 اکتبر 2012 نوشتهها 3,526 لایکها 2,275 محل سکونت Tabriz 24 آگوست 2018 #2 سلام فکر کنم ۸۰ IDE موجود باشه ۲۰ تومن تقدیم میشه
aliandre Registered User تاریخ عضویت 23 آگوست 2012 نوشتهها 1,449 لایکها 737 سن 32 محل سکونت Arak 24 آگوست 2018 #3 به نقل از Hamed2G : سلام فکر کنم ۸۰ IDE موجود باشه ۲۰ تومن تقدیم میشه کلیک کنید تا بازشود... سلام عزیز سالمه؟ میخام روش ویندوز نصب کنم یدونه از اینجا خریدم ۶ ماه بیشتر کار نکرد اگه لطف کنید تستش کنید و از سلامتش مطمین بشید ممنونتم
به نقل از Hamed2G : سلام فکر کنم ۸۰ IDE موجود باشه ۲۰ تومن تقدیم میشه کلیک کنید تا بازشود... سلام عزیز سالمه؟ میخام روش ویندوز نصب کنم یدونه از اینجا خریدم ۶ ماه بیشتر کار نکرد اگه لطف کنید تستش کنید و از سلامتش مطمین بشید ممنونتم
Hamed2G Registered User تاریخ عضویت 25 اکتبر 2012 نوشتهها 3,526 لایکها 2,275 محل سکونت Tabriz 24 آگوست 2018 #4 به نقل از aliandre : سلام عزیز سالمه؟ میخام روش ویندوز نصب کنم یدونه از اینجا خریدم ۶ ماه بیشتر کار نکرد اگه لطف کنید تستش کنید و از سلامتش مطمین بشید ممنونتم کلیک کنید تا بازشود... مسلما سالمش رو بهتون خواهم داد یه چند تای باید باشه فردا تست و بهتون اطلاع میدم
به نقل از aliandre : سلام عزیز سالمه؟ میخام روش ویندوز نصب کنم یدونه از اینجا خریدم ۶ ماه بیشتر کار نکرد اگه لطف کنید تستش کنید و از سلامتش مطمین بشید ممنونتم کلیک کنید تا بازشود... مسلما سالمش رو بهتون خواهم داد یه چند تای باید باشه فردا تست و بهتون اطلاع میدم
R99 Registered User تاریخ عضویت 6 آگوست 2015 نوشتهها 1,613 لایکها 505 محل سکونت چشمه آلبالو 25 آگوست 2018 #5 به نقل از Hamed2G : سلام فکر کنم ۸۰ IDE موجود باشه ۲۰ تومن تقدیم میشه کلیک کنید تا بازشود... حامد جان ساتا اگه داری من یک چند تایی میخوام
به نقل از Hamed2G : سلام فکر کنم ۸۰ IDE موجود باشه ۲۰ تومن تقدیم میشه کلیک کنید تا بازشود... حامد جان ساتا اگه داری من یک چند تایی میخوام