• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

** خریدار ** یک فروند گوشی Galaxy SII I9100

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
درود
خریدارم ، برای کار شخصی ! کلا باید یکی بگیرم ، از این گوشی خوشم میاد .
750 یکی از دوستام 3 ماه کارکرد میده ولی سری G هست {با شیلد و بومبر و کاور و ... } .
در نتیجه شرایط :
* ساخت چین نباشه .
* قیمت رو خودتون برآورد کنید ! خرداد بود 720 ، بگذریم ، قیمت و شرلیط خودتون رو بگید .
* سری G نباشه .
* خط و خش نداشته باشه .
* متعلقات همراهش باشه .
* مهلت تست 48 ساعته .

====
* دوستان امتیاز بالا اول نقد واریز می کنم و بعد دریافت {طبق روال} .
* دوستان امتیاز پایین اول دریافت می کنم و بعد پرداخت {امتیازات و وضعیت من هم مشخصه } .

شهرستان هستم ، پس پست رو هم در نظر بگیرید .

سپاس فراوان

Last edited:

mehdi_rezaei

Registered User
لایک‌ها
0
چرا حرف الکی میزنین آخه سری اول جی نداریم که سری اول یه سری مشکلات داشت سامسونگ سری جی رو اومد زد که با آپدیتش به آندروید 4 قدرتش عین سری اول میشه من اول سری اولو داشتم الان سری جی رو دارم قدرتشون بعد آپدیت عین همه البته باتریش عالیه داغ هم نمیشه منم الان یه سفیدشو دارم با گارانتی 45 روز کارکرده آندروید 4 داره آکش 1 تومانه الان digikala.com هست قیمتش با وان ایکس وان اس lg 4x هم میزنم 09143400714

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
يدونه دارم فوق تميز ساخت چين 760 ميدم
لطفا مشخصات کامل و عکس رو پیغام کنید + متعلقات همراه
چرا حرف الکی میزنین آخه سری اول جی نداریم که سری اول یه سری مشکلات داشت سامسونگ سری جی رو اومد زد که با آپدیتش به آندروید 4 قدرتش عین سری اول میشه من اول سری اولو داشتم الان سری جی رو دارم قدرتشون بعد آپدیت عین همه البته باتریش عالیه داغ هم نمیشه منم الان یه سفیدشو دارم با گارانتی 45 روز کارکرده آندروید 4 داره آکش 1 تومانه الان digikala.com هست قیمتش با وان ایکس وان اس lg 4x هم میزنم 09143400714
قیمت نو تو دیجی بدون گارانتی 954 تومن هست ، همین قیمت تو خرداد 725 تومن بود که برای همکار 650در میومد ، پس شما با قیمت دیجی نسنج ، پست اول رو هم بخونی نوشتم دوستم داره 750 میده با تشکیلاتش دم دستم هم هست میتونم هر موقع خواستم دسترسی بهش داشته باشم ، سری جی داغ میکنه و جالب نیست .

basshunter

Registered User
لایک‌ها
163
دوست من سری جی خیلی کمتر کمتر نسبت به سری اول س2 داغ می کنه تفاوت اصلیشون در GPU هست .........

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوست من سری جی خیلی کمتر کمتر نسبت به سری اول س2 داغ می کنه تفاوت اصلیشون در GPU هست .........
درود
بله ، ولی بسیاری از بازی هارو هم سوپورت نمیکنه و کمتر به حد ماکزیمم سی پی یو میرسه . ولی بازم نظرم تغییر کرد با حرف شما ، جستجو که کردم دیدم سری جی هم خوب هست .
دوستان اگه قیمتی زیر قیمت دوستم دارن همینجا اعلام کنن ، عکس از خود گوشی و متعلقات بذارن .
سپاس

بالا