ehsan_rabani
Registered User
00000000000
آقا چه یک روزه آمار خرید 4اس زیاد شده بخاطر گند زدن ایفون 5؟00000000000
دهنت سرویس....:lol:چقدر خلاصه !!!!
فدای خودتو امضات دادا... پس خبر از شما..آقا چه یک روزه آمار خرید 4اس زیاد شده بخاطر گند زدن ایفون 5؟
احسان جان شانس اوردم من نفروختم داشتم می فروختما
احسان جان تا شب آمار یک 16 برات میگیرم طرف فروشنده بود
موافقمآقا چه یک روزه آمار خرید 4اس زیاد شده بخاطر گند زدن ایفون 5؟
00000000000
دادا یکی شما قیمتش بالاست. یه چیزی میخوام مناسب ه قشر آسیب پذیر جامعه باشه...
خیلی i love you دادا...:lol:_من نمیدونم این احسان چه علاقه ی به 0 داره:lol::lol:
پخ هم که میده موضوعش 0000 هست
فکر کنم اگه پخ هم ارور بده متن اصلی هم 0000 باشه:lol:
دادا 5 برسه که همون لحظه اینجا تاپیک شو میزنم عکساشو بررسی شو اوکی میکنم...به داش احسان گل . آیفون 5 که طرف میخواست بیاره چی شد پس
راستی بی زحمت اینجا هم یه نظر بده واسه ما : http://forum.persiantools.com/t302473.html
مرسی
دادا 5 برسه که همون لحظه اینجا تاپیک شو میزنم عکساشو بررسی شو اوکی میکنم...
ولی چه ایفون ه 5 چه این 4s... اینارو واسه خودم نمیخوام... والا ما خودمون همون نوت رو داریم غم نداریم...
__
اونجا هم نظر میدم...
ولی چه ایفون ه 5 چه این 4s... اینارو واسه خودم نمیخوام... والا ما خودمون همون نوت رو داریم غم نداریم...
__
اونجا هم نظر میدم...
__
اونجا هم نظر میدم...
نه دادا تقلبی نیست.. اون هم یه مدل ه که ظاهرا واسه ایران نیست البته...مرسی داداش . آقایی
---
همینه که بهت میگن پدر نوت
راستی یه مدل نوت بود که تلویزیون هم داشت . اینجا یکی داشت
اونا اصلی بود یا تقلبی؟ ندیدم تو بازار
نوت2 هم میخرم واست... تو فقط بگو چی می خوای... :دیاحسان بیخیال آیفون 5 شو.شما نوت 2 رو دریاب.
ما مخلصتیم محمد جان... اره دیگه گرون شده ولی ملت همچنان میخرن... اینجا ایران ه دادا یه جنس ه 1000 تومنی 50000 تومنم که بشه باز ملت میخرن...به به داداش احسان .ایشاالله گیرت میاد ولی تو این آشفته بازار ....
اینجام پر شده از دلال... گوشی رو امروز میخرن 3 روز بعد بالاتر میخوان بفروشن...:دیاحسان یه 16 دارم پارت هنگ گنک از همین علی خیر ندیده خریدم گوشی با اک هیچ فرقی نداره عکس همنمیخواد خط و خش داشت ماله خودم قیمتت وسوسه انگیز باشه میفروشم