• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار یک Mp3 Player کوچیک برای ورزش .

mansoor2fx

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان .
قبلا یه LEONO داشتم 4گیگ بود از یه شکلات کوچیک تر بود . ولی مث اینکه باطریش خراب شد و 2-3 ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداشت.
حالا از دوستان اگه کسی یه پلیر جمع و جور که بشه یه جایی آویزونش کرد و رفت ورزش ( دو ) ممنون میشم معرفی کنه واسه فروش.
این مدل Creative M100 یا M300 اش هم بد نیست . ممنون.

یا علی

fmpr

Registered User
لایک‌ها
4
IPOD Shuffle هم خوبه ! :)

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دادا یه چیزی بگیر با ارم بند ببندی به بازوت خیلی بیشتر حال میده ... خیلی هم راحتره ...توصیم رو گوش بده بد نمی بینی

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
M300 خوبه فقط یه مشکل کوچیک داره و اینه که اهنگهارو برا اساس فولدر نشون نمی ده برای همین گاهی اوقات به سختی آهنگ مورد نظرت رو پیدا می کنی مگر اینکه اطلاعات اسم گروه و آلبوم تو ترک وارد شده باشه. برای اینکه بتونی بصورت فولدری ببینی باید آهنگهارو رو مموری بریزی.

من این مدل رو دارم و خیلی خوش دست و عالیه, انتخاب خوبیه قیمتش هم مناسبه.

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
اگه میتونی یه نانو بگیر .. حرف نداره. هم صدای عالی هم اینکه شمایی که برای دو میخوای خودش نرم افزار تخمین مسافت و کالری سوزوندن رو داره و بهترین انتخاب هستش

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
سلام
یه مدل پاناسونیک اصل ژاپن دارم مدل sv-sd400v
زرد رنگ.رم sd میخوره.
لوازم هیچی نداره.باطریشم تموم شده باید براش تهیه کنید.باطریش شهرستان یه جارفتم نداشتن.اما تهران زیاده
خیلی کوچیک و قشنگه.
این شکلیه.
imgpana.jpg

01304511719.jpg

باطریشم این شکلیه.
1dbfe32e90b2e58e61c7fb837a7dbdc0d9c7ff4c.04.1.8.2.jpg

خواستی درخدمتم.
بهم pm بده
قیمتم با خودت
یا علی

mansoor2fx

Registered User
لایک‌ها
2
دادا یه چیزی بگیر با ارم بند ببندی به بازوت خیلی بیشتر حال میده ... خیلی هم راحتره ...توصیم رو گوش بده بد نمی بینی

رفیق دمت گرم . آره دیده بودم iPOD Classic ها براش بازوبند بود. اگه چیزی گرفتم و این لوازم جانبی بود حتما ...

M300 خوبه فقط یه مشکل کوچیک داره و اینه که اهنگهارو برا اساس فولدر نشون نمی ده برای همین گاهی اوقات به سختی آهنگ مورد نظرت رو پیدا می کنی مگر اینکه اطلاعات اسم گروه و آلبوم تو ترک وارد شده باشه. برای اینکه بتونی بصورت فولدری ببینی باید آهنگهارو رو مموری بریزی.

من این مدل رو دارم و خیلی خوش دست و عالیه, انتخاب خوبیه قیمتش هم مناسبه.

رفیق ممنون از راهنمایی و تجربه ، نوش که الان 23 تومن از قیمت قبلی ای که داشتم گرون تر شده . ببینم چی میشه.

اگه میتونی یه نانو بگیر .. حرف نداره. هم صدای عالی هم اینکه شمایی که برای دو میخوای خودش نرم افزار تخمین مسافت و کالری سوزوندن رو داره و بهترین انتخاب هستش

دادا این که محشره ولی پولش لامصب اندازه پول یه گوشیه . اگه بتونم میخرم . ولی یه سوال به غیر از هدفون های فابریک خودش میشه روش از این هدفون Beats های بزرگ انداخت . منظورم مدل SoloHD است.
خوشگل و باکلاس میشه . راستی این دیگه حکم ساعت و ... را هم داره.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
رفیق دمت گرم . آره دیده بودم iPOD Classic ها براش بازوبند بود. اگه چیزی گرفتم و این لوازم جانبی بود حتما ...

رفیق ممنون از راهنمایی و تجربه ، نوش که الان 23 تومن از قیمت قبلی ای که داشتم گرون تر شده . ببینم چی میشه.

دادا این که محشره ولی پولش لامصب اندازه پول یه گوشیه . اگه بتونم میخرم . ولی یه سوال به غیر از هدفون های فابریک خودش میشه روش از این هدفون Beats های بزرگ انداخت . منظورم مدل SoloHD است.

1- به غیر ایپاد بقیه محصولاتم دارن ولی نداشته باشن هم خودت درست کن کاری نداره من یکی الان برای ایژاد کلاسیکی که خریدم دارم درست میکنم بزار یه چند دقیقه دیگه عکس میزارم ببین

2- نگیر برای گوش هات ارزش قائل شو

2.5 -کریتیو بهتره

3- دادا چه ربطی داره هر هدفونی که میخوای بزار روش دیگه مشکلی نداره که .............!!!
باطریش ضعیفه ولی ولی من از این پلیر بد میگم دوستان میان دعوا میکنن من اصلا ازش راضی نبودم من با دلار 1100 تومن خریدم 190 تومن 16 گیگ خریده بودم خدایی پشیمون بودم حالا تو این اوضاع بچه ها راضی هستن نمی دونم عشقه دیگه

الان اون عکس رو میزارم ببین برای هر پلیری میتونی درست کنی

i43377_kdk0169.jpg
i43376_kdk0168.jpg
i43375_kdk0167.jpg

i43374_kdk0166.jpg
i43373_kdk0165.jpg

فکر کنم کامل متوجه بشی جریان چیه اون کیریتیو فوقلعادست کیفیت و خر کاریش تضمینی هم میدم خواستی اون کیفم امروز صبح خریدم و میدمش خیاط برام درست کنه کیف رو از عمده فروشی 3 تومن خریدم یه 3 تومن خیاط میگیره تمام ارم بند زیر 30 تومن من ندیدم که جنسشم اشغاله ولی کلا هرچی خریدی بهم بگو راهنمایی کنم ارم بند درست کن خیلی راحت میشی من که اصلا بدون اون نمیتونم رو تردمیل راه برم :)

Last edited:

mansoor2fx

Registered User
لایک‌ها
2
1- به غیر ایپاد بقیه محصولاتم دارن ولی نداشته باشن هم خودت درست کن کاری نداره من یکی الان برای ایژاد کلاسیکی که خریدم دارم درست میکنم بزار یه چند دقیقه دیگه عکس میزارم ببین

2- نگیر برای گوش هات ارزش قائل شو

2.5 -کریتیو بهتره

3- دادا چه ربطی داره هر هدفونی که میخوای بزار روش دیگه مشکلی نداره که .............!!!
باطریش ضعیفه ولی ولی من از این پلیر بد میگم دوستان میان دعوا میکنن من اصلا ازش راضی نبودم من با دلار 1100 تومن خریدم 190 تومن 16 گیگ خریده بودم خدایی پشیمون بودم حالا تو این اوضاع بچه ها راضی هستن نمی دونم عشقه دیگه

الان اون عکس رو میزارم ببین برای هر پلیری میتونی درست کنی

i43377_kdk0169.jpg
i43376_kdk0168.jpg
i43375_kdk0167.jpg

i43374_kdk0166.jpg
i43373_kdk0165.jpg

فکر کنم کامل متوجه بشی جریان چیه اون کیریتیو فوقلعادست کیفیت و خر کاریش تضمینی هم میدم خواستی اون کیفم امروز صبح خریدم و میدمش خیاط برام درست کنه کیف رو از عمده فروشی 3 تومن خریدم یه 3 تومن خیاط میگیره تمام ارم بند زیر 30 تومن من ندیدم که جنسشم اشغاله ولی کلا هرچی خریدی بهم بگو راهنمایی کنم ارم بند درست کن خیلی راحت میشی من که اصلا بدون اون نمیتونم رو تردمیل راه برم :)

این پارامتر دوم که نوشتین برای گوش هات ارزش قائل شو مال کودوم بحثه ؟

مورد 3 هم بخاطر این میگم که اون هدفون بزرگه و هیکلش به این پلیر کوچیکا نمیخوره . مقاومتی که میکشه بیشتر از حد معمول باطری پلیره و باطری پلیر را زود ضعیف میکنه .

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
این پارامتر دوم که نوشتین برای گوش هات ارزش قائل شو مال کودوم بحثه ؟

مورد 3 هم بخاطر این میگم که اون هدفون بزرگه و هیکلش به این پلیر کوچیکا نمیخوره . مقاومتی که میکشه بیشتر از حد معمول باطری پلیره و باطری پلیر را زود ضعیف میکنه .

کودوم هدفونو میگی بیتس رو میگی؟اصلا نمی دونم چی بگم راجبش هرکی داره میگه ماله من اصله انقدر فراوون شده که اصل و بدل معلوم نیست و نمیشه فهمید با این که گوشم حرفه ای شده با گوش دادن تشخیص میدم ولی یارو میگه سلیقه ای هست دیگه بعضی ها خوششون نمیاد من یه روزی پول دستم بیاد shure se 350 این رو میگیرم

در مورد گوش هات و ارزششونم بگم کلی گفتم مربوط بهانتخاب پلییر خوب و هدفون خوبه چون تو پیری اول از همه این گوش هست که دهنش سرویسه محصولاتی که من خیلی دوستشون دارم مثل فیلیپس به سلامتی گوش فکر نمیکنن ولی محصولات حرفه ای مثل شور-بیتس-سن هایزر همه چیز رو در نظر میگیرن
من که فعلا jbm دارم خیلی راضی هستم ازش خیلی خوبو باکیفیت هست

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261

چرا که نشه !! اتفاقا ترکیب خیلی خوبیه.
من که نانو دارم و با هدفون فابریک گوش میدم و خیلی عالیه

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348

درمورد قیمت اشتباه نمی کنید؟ من آبان سال پیش 85 تومن خریدم هنوز دلار بالا نرفته بود. MP4 هم پخش می کنه بلوتوث هم داره.

من این مدل رو 2 گیگ دارم.

البته الان که قیمتش بالا رفته بنظرم سراغ مدلهای دیگه برید, برای 130 تومن خیلی گرونه همین مبلغ رو بدید می تونید MP4 iriver بگیرید با طراحی قشنگ و LCD بزرگتر.

mansoor2fx

Registered User
لایک‌ها
2
کودوم هدفونو میگی بیتس رو میگی؟اصلا نمی دونم چی بگم راجبش هرکی داره میگه ماله من اصله انقدر فراوون شده که اصل و بدل معلوم نیست و نمیشه فهمید با این که گوشم حرفه ای شده با گوش دادن تشخیص میدم ولی یارو میگه سلیقه ای هست دیگه بعضی ها خوششون نمیاد من یه روزی پول دستم بیاد shure se 350 این رو میگیرم

در مورد گوش هات و ارزششونم بگم کلی گفتم مربوط بهانتخاب پلییر خوب و هدفون خوبه چون تو پیری اول از همه این گوش هست که دهنش سرویسه محصولاتی که من خیلی دوستشون دارم مثل فیلیپس به سلامتی گوش فکر نمیکنن ولی محصولات حرفه ای مثل شور-بیتس-سن هایزر همه چیز رو در نظر میگیرن
من که فعلا jbm دارم خیلی راضی هستم ازش خیلی خوبو باکیفیت هست

ایول داداش دمت گرم

چرا که نشه !! اتفاقا ترکیب خیلی خوبیه.
من که نانو دارم و با هدفون فابریک گوش میدم و خیلی عالیه

انشاا... یه کم صبر میکنم ببینم وضعیت مالیم بهتر شد میگیرم

درمورد قیمت اشتباه نمی کنید؟ من آبان سال پیش 85 تومن خریدم هنوز دلار بالا نرفته بود. MP4 هم پخش می کنه بلوتوث هم داره.

من این مدل رو 2 گیگ دارم.

البته الان که قیمتش بالا رفته بنظرم سراغ مدلهای دیگه برید, برای 130 تومن خیلی گرونه همین مبلغ رو بدید می تونید MP4 iriver بگیرید با طراحی قشنگ و LCD بزرگتر.

والا من به قیمتی که خودم قبلا داشتم نگاه کردم و واسه پسرعموم گرفته بودم . اون حدود 100-103 خریده بود . دیجی کالا را دیدم زده 133 انگار . البته مال اون 4 گیگه ها . 133 هم قیمت 4 گیگه.
سپاس

بالا