درود از عنوان پیداست . لطفا پیشنهادات
vahidtools Registered User تاریخ عضویت 6 آپریل 2011 نوشتهها 6,131 لایکها 828 محل سکونت شیراز هستم 26 اکتبر 2015 #1 درود از عنوان پیداست . لطفا پیشنهادات
faravahar.1374 Registered User تاریخ عضویت 31 ژانویه 2013 نوشتهها 692 لایکها 158 محل سکونت Mashhad 26 اکتبر 2015 #2 سلام حتما همین مدل رو میخواین؟ یکم قدیمی نشده؟ اگه مدل دیگه ای خواستین با مشخصات بهتر من در خدمتتون هستم P.M بدین
سلام حتما همین مدل رو میخواین؟ یکم قدیمی نشده؟ اگه مدل دیگه ای خواستین با مشخصات بهتر من در خدمتتون هستم P.M بدین
vahidtools Registered User تاریخ عضویت 6 آپریل 2011 نوشتهها 6,131 لایکها 828 محل سکونت شیراز هستم 26 اکتبر 2015 #3 به نقل از faravahar.1374 : سلام حتما همین مدل رو میخواین؟ یکم قدیمی نشده؟ اگه مدل دیگه ای خواستین با مشخصات بهتر من در خدمتتون هستم P.M بدین کلیک کنید تا بازشود... همین مدل مد نظره عزیز . واسه یه کارخونه هست . میخوام نسبتا مناسب باشه . استعلام این مدلو خواستند . حالا شما پیشنهادات دیگه ای هم داری لطفا فوری واسم بفرست . باید اعلام کنیم .
به نقل از faravahar.1374 : سلام حتما همین مدل رو میخواین؟ یکم قدیمی نشده؟ اگه مدل دیگه ای خواستین با مشخصات بهتر من در خدمتتون هستم P.M بدین کلیک کنید تا بازشود... همین مدل مد نظره عزیز . واسه یه کارخونه هست . میخوام نسبتا مناسب باشه . استعلام این مدلو خواستند . حالا شما پیشنهادات دیگه ای هم داری لطفا فوری واسم بفرست . باید اعلام کنیم .