• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار 4s

parhamtalakar

Registered User
لایک‌ها
3
سلام خریدار یک گوشی 4اس هستم ۱۶ گیگ حضوری اصفهان ، وضعیت ظاهری برام مهم نیست ، فقط مشکل وای فای و زردی صفحه نداشته باشه

قیمت هم باهم کنار میایم بهم پ خ بدید ، فقط حضوری اصفهان ،ممنون

بقیه ی شهر ها هم اگر اشنا داشته باشن میتونن ارسال کنن

behniya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
134
سلام خریدار یک گوشی 4اس هستم ۱۶ گیگ حضوری اصفهان ، وضعیت ظاهری برام مهم نیست ، فقط مشکل وای فای و زردی صفحه نداشته باشه

قیمت هم باهم کنار میایم بهم پ خ بدید ، فقط حضوری اصفهان ،ممنون

بقیه ی شهر ها هم اگر اشنا داشته باشن میتونن ارسال کنن
یه 4s لاک دارم بکارت میاد؟سفید 16 گیگ از انگلیس واسم اوردن گوشی تمیزه قیمت پیشنهادیتون بگید

mohammad 1371

Registered User
لایک‌ها
0
گوشي ایفون 4اس كاملا سالم انلاك فكتوري ١٦گيگ سفيد پارت نامبر انگلستان گارانتي اصلي پارس كامتل. گوشي به ios 6 اپديت شده و داراي بامپر كيف چرمي محافظ صفحه و محافظ پشت هست و داراي يك پك نرم افزاري اي پك ميباشد.... ارزش لوازم جانبي تقريبا ٢٠٠هزار تومان ميباشد.... شماره تماس 09367892926 تعویض میکنم سر میگیرم ترجیحا حضوری شیراز.

15619

Registered User
لایک‌ها
31
گوشي ایفون 4اس كاملا سالم انلاك فكتوري ١٦گيگ سفيد پارت نامبر انگلستان گارانتي اصلي پارس كامتل. گوشي به ios 6 اپديت شده و داراي بامپر كيف چرمي محافظ صفحه و محافظ پشت هست و داراي يك پك نرم افزاري اي پك ميباشد.... ارزش لوازم جانبي تقريبا ٢٠٠هزار تومان ميباشد.... شماره تماس 09367892926 تعویض میکنم سر میگیرم ترجیحا حضوری شیراز.
قیمت
واسه فروش

parhamtalakar

Registered User
لایک‌ها
3
کسی نداره واقعا ؟ ایفون ۴ هم باشه پ خ بدید

بالا