داداش درست راهنمایی کن ! آخه این چرت و پرت ها چیه به دوستمون میگی ! 6902 بهتر از 6975 :blink: یا اون 7550sd بهتر از 7150 :blink: حرق شما مثل فرق ژیان با زانتیا بود ! سری جدید هدیونت های پایونر سری Mix که 7550 هم جزوه همو سری هست از بی کیفیت ترین هدیونت های بازار هستند با اینکه قیمت هاشون بالاست ! در مورد 6975 هم حتما از شما تنظیم نبودند , یا اصلی نبودند با سری v2 بوده که بنده اصلا قبول ندارم ! بنده 10 سالی هست تو کار سیستم صوتی و تصویری خودرو هستم دیگه ماشالاه یک چیزایی سر در میارم !
عزیز عذر میخوام ولی چرت رو شما میگید من چیزی رو که خودم امتحان کردم میگم شما توی اینترنت و این بر اون بریه چیزی شنیدید فکر میکنید درسته
والا من هرسه رو داشتم یعنی هم 6975 300 وات اصل ، هم 718 کنوود پشت آبی اصل و هم 6902 ، 6902 اصلا قابل مقایسه با اون دو تا باند تیز نیست چون اصلا تیزی نداره ،یه سرچ بکنید و یه راهنمایی از دوستان تی تی و ساندی بخواین ببینید تنها باند خوب پایونیر رو بهتون چی میگن ،بعدم به خدا همین دوستمون که باندش 6975 اصل هست بارها بهم گفته که حاضره باندش رو با باندم عوض کنه
بعدم من نمیدونم اون 7150 آشغال چی داره که انقدر قیمتش بالاست ، یک پخش متوسط هست
بی کیفیت ترین 7550 ؟ عزیز چرا بیراه میگید وقتی خودم دوتاش رو امتحان کردم 7550 دارای کیفیت بسیار قابل قبولی هست