سلام.از دوستان هر کی Alcatel OT-807 واسه فروش داره اعلام کنه.نو یا دست دو فرقی نمیکنه.از دوستانی که با این گوشی کار کردند لطفا به این سوال پاسخ بدند واسه چت و اس ام اس به درد میخوره؟تایپ کردن باهاش راحته؟
سلام.از دوستان هر کی Alcatel OT-807 واسه فروش داره اعلام کنه.نو یا دست دو فرقی نمیکنه.از دوستانی که با این گوشی کار کردند لطفا به این سوال پاسخ بدند واسه چت و اس ام اس به درد میخوره؟تایپ کردن باهاش راحته؟
سلام یه دونه نو با گارانتی کامتل موجوده. سفید رنگ
ممنون دوست عزیز این ایرادارو نمیدونستم.وایرلسش کار میکنه؟799 دو سیم کارته هستش؟دوست عزیز بیخیال این گوشی بشو چندوقت پیش داشتمش چندتا ایراد داره اول اینکه بین تاچ و ال سی دی خیلی فاصله هستش نزدیک به 3 میلیمتر دوم اینکه این گوشی فقط سفید رنگه که کلیدهای کیبورد هم سفیدن تو روز یا شب وقتی می خواهی باهاش کارکنی و led های صفحه کلید روشنه دیگه عمرا نتونی حروفهای روی کلیدها را بخونی واز همه مهمتره صدای اسپیکر این گوشی هنگام مکالمه خیلی ضعیفه اگه تو محیط باز یا ماشین باشی اصلا صدای اونور را نمیشنوی من که مجبور بودم هنگام مکالمه از اسپیکر پشتی استفاده کنم ولی اگه می خواهی میتونی مدل 799 را بگیری خودم الان دارمش خیلی عالیه هیچ مشکلی نداره فقط تاچ نیستش که مهم نیستش با اینهمه کلیدی که داره